- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene ami lehet nem is kicsi. Excel makróban szeretnék egy olyat megvalósítani nyomógombbal, hogy megadott könyvtárból másoljak fájlokat megadott könyvtárba az alábbi módon:
Könyvtárszerkezet:
c:\a\001\x\fájl1.exe
fájl2.exe
c:\a\002\x\fájl1.exe
fájl2.exe
fájl3.exe
c:\a\003\x\fájl1.exe
fájl3.exe
c:\a\004\x\fájl1.exe
stb.Elkezdi keresni a fájlt a könyvtárakban, nincs fix név amit talál azzal foglalkozik. Az 1-2-3-4 azok folytonos számok 999-ig de vannak kihagyások az nem tudom mennyire gond, hogy 100 alatt elő vannak nullázva(pl.:080) 3 karakterre.
Ha talált fájlt akkor egy megadott helyen létrehoz egy napi dátumos könyvtárat majd azon belül a fájl nevével megegyező könyvtárat
kiterjesztés nélkül.
Pl:c:\mappa\2018.01.11\fájl1\
Majd ide elkezdi bemásolni az 1-2-3-4 stb "x" mappában található fájlokat úgy, hogy fixnév_1.exe, fixnév_2.exe........
A végén lesz egy ilyenem:
c:\mappa\2018.01.11\fájl1\fixnév_1.exe(itt már nem kellene előnullázni a számot)
fixnév_2.exe
stb.Persze ha közben új fájlt talál akkor szintén létrehozza a hozzá tartozó könyvtárat és ha a továbbiakban talál ugyanilyet akkor azt már ebbe a
könyvtárba másolja. A mappák mindig fixek csak a fájlok mások.Hát nem tudom érthetően fogalmaztam-e, de ha valaki tud annak előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest