Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
A *-al már kísérleteztem, de egyelőre nem tűik használhatónak.
Pedig nekem pont arra lenne szükségem, hogy úgy tudjam megnyitni, hogy a fájlnévnek csak egy része van meg. Az elérési utat pontosan ismerem.Bekeresőssel azért nem akarom megoldani, mert az adott mappában több mint ezer fájl található (már most, és hol van még az év vége...) és nem akarom azzal megszívatni, hogy nézegettetem vele a több ezer fájlt, hogy nesze paraszt, válassz egyet...
Eddig ezt találtam az ötleted nyomán:
fileToOpen = Application _
.GetOpenFilename("Text Files (*.txt), *.txt")
If fileToOpen <> False Then
MsgBox "Open " & fileToOpen
End IfDe attól tartok, hogy ezt nem tudom átalakítani olyanra amilyenre szeretném...
Nem lehetne esetleg olyat csinálni, hogy az ismert fájlnév részletet kerestetem az ismert elérési úton belül és ha a találatok száma mondjuk 1, akkor azt a fájlt megnyittatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest