Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
#10382336 #1199 üzenetére
Madár riasztó! Erre nem gondoltam volna. Komolyan kíváncsi voltam, hogy mit csinálsz. Jó tudni.
Mondjuk én nem állnék neki ilyet barkácsolni, hanem vennék egy időzítős konnektort, vagy hogy is hívják pontosan. A medence vízforgatását, meg a karácsonyi világítást ilyennel oldottam meg.
De te biztos szeretsz elektronikát szerelni, én meg tisztelem a tudásod.
Egyébként én USB portos eszközöket szoktam programozni, és mivel manapság mindenhez van usb port, ezért nem tudtam elképzelni, hogy a párhuzamos portot mihez használod. De ha magadnak építetted össze, akkor érthető.
Jelenleg másodállásban Malájziában fejlesztett, gyártott usb-s eszközökhöz írok UI-t, igaz azt nem VB.Net-ben hanem C#-ban, bár egyszer lehet portolom VB-re (a kedvenc program nyelvemre).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest