Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Adott egy dvd felvevő (Pana), ami ac3-ban veszi fel a hangot a tévéből (256kbps).
Egy 45 perces filmnél ez kb 80MB. De nekem bőven elég lenne csak 128kbps, mivel nem a hangon van nekem a hangsúly.
DE!!
Nem tom mp3-ba konvertálni, mert hibaüzenetet ad.
No audio decompressor.......!
OKés, pedig van fent ace filter.
Rákerestem gugliban, és találtam egy pici decompressor valamit, de az érdekes módon kell telepíteni. Jobb gomb a fájlra>telepít.
DE ilyenkor meg nyüszög az xp, hogy így meg úgy nem biztonságos, mert ez meg az, tehát ezt a részt abba is hagytam.
Pedig ez lenne a megoldás?
Nincs valami ami biztonságosabb és simán csak telepíteni kell, hogy majd mp3-ba tudjam tömöríteni?
Míg a képet tömörítem, addig ő meg is csinálja a hangot, tehát nem külön szeretném, hogy majd utána nekem kelljen alá illeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Windows 11
- OLED TV topic
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest