Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Adott egy dvd felvevő (Pana), ami ac3-ban veszi fel a hangot a tévéből (256kbps).
Egy 45 perces filmnél ez kb 80MB. De nekem bőven elég lenne csak 128kbps, mivel nem a hangon van nekem a hangsúly.
DE!!
Nem tom mp3-ba konvertálni, mert hibaüzenetet ad.
No audio decompressor.......!
OKés, pedig van fent ace filter.
Rákerestem gugliban, és találtam egy pici decompressor valamit, de az érdekes módon kell telepíteni. Jobb gomb a fájlra>telepít.
DE ilyenkor meg nyüszög az xp, hogy így meg úgy nem biztonságos, mert ez meg az, tehát ezt a részt abba is hagytam.
Pedig ez lenne a megoldás?
Nincs valami ami biztonságosabb és simán csak telepíteni kell, hogy majd mp3-ba tudjam tömöríteni?
Míg a képet tömörítem, addig ő meg is csinálja a hangot, tehát nem külön szeretném, hogy majd utána nekem kelljen alá illeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- F5 Networks Big-IP 1600 Enterprise LTM Local Traffic Manager Load Balancer- helyi forgalomkezelő ter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- 10 db Multimedia Speaker AX510 -Soundbar - Hangprojektor
- 2 db DELL Multimedia Speaker AC511 - új ára 35.000Ft/ db
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest