Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Hát ez nekem nem megy.............kifogott rajtam......nem értem.......

Megint órákat ba.....el, és nem nem nem......Tehát fent van a K-lite Full, amiben van X.264. Olvastam az alábbi dolgot:
Az ffdshow általában a legtöbb rendszeren telepítve van, így felrakása nem szükséges, csak néhány beállítást kell elvégezni. Ha valaki más h264 dekóder kodeket használ, aminek nincs VFW (Video for Windows) támogatása, akkor telepítse az ffdshow-t, de minden formátum mellől a telepítőben vegye ki a pipákat mind audio, mind video fronton.
Ha már fenn van, akkor a következő módosítást kell eszközölnünk a beállításokban:
Start menü -> Programok -> ffdshow -> VFW codec configuration -> felül válasszuk a Decoder fület, bal oldalt a Kódekek sort, majd a jobb oldalt megjelenő listában a H264 melletti disabled-re kattintva állítsuk át libavcodec-re. Így most már a VirtualDubMod képes kezelni a H264 kódolású fájlokat is. Ha a Start menüben a fenti módon nem találjuk meg, akkor próbáljuk így: Programok -> Codec packunk neve -> ffdshow -> ...Megcsináltam, de nem segített.....(illetve nem kellett semmit sem csinálni, mert ott volt)
Próbáltam letölteni X.264 kodeket, csak mindenhol egy kb 1Mb-s exe-t találtam 1372-es verziószámmal, ami paracssorból sok mindenre jó, de a VDubMod, attól még nem nyitja meg......

Mit tegyek? (lehetne kérni szájbarágósan?) vagy egy linket, hogy ezt tedd fel, és okés lesz, vagy ezt-meg ezt kéne beállítani....)
Nagyon hálás lennék!
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Pixel 7 pro 128/8
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest