- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linux Mint host, Win11 guest, 8G RAM, AMD Ryzen 5 PRO 5650G with Radeon Graphics 4 mag. A probléma, hogy elég darabos a megjelenítés. Néha látszik ahogy rajzolja az ablakokat.
Mit célszerű beállítani a beállítások képernyő pontban? A mostani beállítás:
128MB
VBoxSVGA
3D -
Ha elmentek egy virtuális Linuxot, amikor legközelebb visszaállítom nem kér jelszót, ott folytatja ahol abbahagytam.Ez azt jelenti, ha valaki a gépem előtt bejutott a Win10-be, utána a virtuális gépeimbe simán be tud jutni.
Be lehet azt valahol állítani, hogy - mint a képernyőkímélő esetében - a visszaállításkor először kérje be a jelszót aztán jelenjen meg az asztal úgy ahogy otthagytam? -
Szeretnék egy win10 pro virtuális gépet készíteni Linux Mint virtuális alapon. Vettem egy OEM licencet. A kérdésem: ha költöztetni kell a virtuális gépet másik hostra, mit kell vele átvinni, hogy az OEM licenc ne nyafogjon a változás miatt.
Ha jövőre cserélem a hardvert nem akarok új licencet venni a néha használatos virtuális gép miatt. -
Be lehet állítani, hogy teljes képernyő esetén az alsó kis panelt ne rejtse el? Egy laikus használna egy progit és rá kellene szoktatni, hogy altassa és ne a jobb felsővel bezárja.
-
Virtualbox 5.1.10; windows10 host; winXP32 guest; és rajta egy 16 bites program.
A problémám:
A 16 bites program egy megosztott meghajtóról fut. Szépen megy. Ha egy fájlt elmentek akkor az látszik a host fájlkezelőjével. Ha egy fájlt bemásolok a host-on a megosztott mappába azt a program nem látja. Ha a progi által elmentett fájlt átmozgatom máshova majd vissza akkor a progi számára eltűnik.
Mit állítottam rosszul? -
Én az Ubuntura vagy MATE-ra gondolok mert néha a felső panel is fent marad és kitakarja a felső részt eltüntethetetlenül.
Ráadásul ha 10-szer megnyomom a Ctrl+F-et akkor néha beugrik. Na az ilyen hibát kideríteni nem egyszerű, gondolom.Én még olyat sohasem indítottam és azt sem tudom hogyan kell.
-
Hogyan hívják angolul azt a mini menüt amit teljes képernyő esetén a virtuális gép aljára vagy tetejére lehet tenni?
Ububtu 16.04 host, Win7 guest és időnként a képernyő közepére teszi azt a kis menüt.
Szeretnék rákeresni a hibára de nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest