Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha elmentek egy virtuális Linuxot, amikor legközelebb visszaállítom nem kér jelszót, ott folytatja ahol abbahagytam.Ez azt jelenti, ha valaki a gépem előtt bejutott a Win10-be, utána a virtuális gépeimbe simán be tud jutni.
Be lehet azt valahol állítani, hogy - mint a képernyőkímélő esetében - a visszaállításkor először kérje be a jelszót aztán jelenjen meg az asztal úgy ahogy otthagytam? -
Szeretnék egy win10 pro virtuális gépet készíteni Linux Mint virtuális alapon. Vettem egy OEM licencet. A kérdésem: ha költöztetni kell a virtuális gépet másik hostra, mit kell vele átvinni, hogy az OEM licenc ne nyafogjon a változás miatt.
Ha jövőre cserélem a hardvert nem akarok új licencet venni a néha használatos virtuális gép miatt. -
Be lehet állítani, hogy teljes képernyő esetén az alsó kis panelt ne rejtse el? Egy laikus használna egy progit és rá kellene szoktatni, hogy altassa és ne a jobb felsővel bezárja.
-
Virtualbox 5.1.10; windows10 host; winXP32 guest; és rajta egy 16 bites program.
A problémám:
A 16 bites program egy megosztott meghajtóról fut. Szépen megy. Ha egy fájlt elmentek akkor az látszik a host fájlkezelőjével. Ha egy fájlt bemásolok a host-on a megosztott mappába azt a program nem látja. Ha a progi által elmentett fájlt átmozgatom máshova majd vissza akkor a progi számára eltűnik.
Mit állítottam rosszul? -
Én az Ubuntura vagy MATE-ra gondolok mert néha a felső panel is fent marad és kitakarja a felső részt eltüntethetetlenül.
Ráadásul ha 10-szer megnyomom a Ctrl+F-et akkor néha beugrik. Na az ilyen hibát kideríteni nem egyszerű, gondolom.Én még olyat sohasem indítottam és azt sem tudom hogyan kell.
-
Hogyan hívják angolul azt a mini menüt amit teljes képernyő esetén a virtuális gép aljára vagy tetejére lehet tenni?
Ububtu 16.04 host, Win7 guest és időnként a képernyő közepére teszi azt a kis menüt.
Szeretnék rákeresni a hibára de nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest