Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Hát nem sikerült tegnap 2-ig csináltam, de nem sikerült mivel a pen csak adattárolásra való így csak a virtuális gép adatait tudja hordozni viszont ha, lenne a pen-be proci megfelelő meg memória interfész akkor működne, mert meg csináltam leszedtem mindent és mikor betöltené, írja h FATAL EROR de meg is értem szerencsétlent, mert nem gép csak adat tárolásra való. De majd ha lesz olyan pen h van benne nagyobb memória interfész meg nagyobb proci akkor jó lesz, mert ez most csak elvileg van így (virtuálisan meg lehet oldani deh fizikailag viszont nem) de jó lekötött.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest