Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy új virtuális gépet 30GB-os dinamikus partícióval. Feltelepítettem a Windows-t, készült egy ~6GB-os vdi kiterjesztésű fájl a mappájában. Próbából másolgattam a virtuális gépre fájlokat, addig amég maradt szabad hely. Leállítottam a virtuális gépet. Megnőtt a vdi fájl mérete ~30GB-ra. Ez így természetes. Azonban miután letöröltem minden felmásolt fájlt és a foglalt területnek csak ~6GB-nak kellene lennie, nem csökkentette le a vdi fájl méretét. Maradt ~30GB a virtuális gép leállítása után is. Ha dinamukus a partícióméret, akkor nem csak nö9vekednie, hanem csökkennie is kellene, nem?
Hogyan lehetne visszacsökkenteni akkora méretre, amekkora a fájlok felmásolása előtt volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest