Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sejtettem, hogy nem működik, de azt gondoltam volna valamilyen megoldás a dologra. Ha jól értem, nem tudsz semmit javasolni. OK.
Az eredeti problémám az volt, hogy a Leadtek Winfast GeForce2 Ultra kártyát nem ismeri fel egyik Linux sem, amit telepíteni akartam CD - ről és csak 320X150 -es felbontást engedélyez.
Innentől kezdve bármit csináltam ez maradt, vagy be sem bootolt, ha NVidia drivert akartam telepíteni hozz. Ez utóbbit legtöbbször nem is engedte.
Persze azért nem fogok kártyát cserélni, mert Linux alatt steretném kipróbálni a Kylixot. Mindegy: nem leszek egyhamar Linux - guru.:)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest