Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sejtettem, hogy nem működik, de azt gondoltam volna valamilyen megoldás a dologra. Ha jól értem, nem tudsz semmit javasolni. OK.
Az eredeti problémám az volt, hogy a Leadtek Winfast GeForce2 Ultra kártyát nem ismeri fel egyik Linux sem, amit telepíteni akartam CD - ről és csak 320X150 -es felbontást engedélyez.
Innentől kezdve bármit csináltam ez maradt, vagy be sem bootolt, ha NVidia drivert akartam telepíteni hozz. Ez utóbbit legtöbbször nem is engedte.
Persze azért nem fogok kártyát cserélni, mert Linux alatt steretném kipróbálni a Kylixot. Mindegy: nem leszek egyhamar Linux - guru.:)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest