Új hozzászólás Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz tutis #14593 üzenetére

Szia!

A rutinosabb szakik majd kijavítanak, de amit én látok, az elsőre hirtelen ez:
    Elvileg [mindegy] az AVK bekötési irány. Szerintem a kmsz-eknek is mindegy lehet hiszen most is a 2-esre (alulra) van kötve a betáp, és fentre az 1-esre meg az áramkörök. A kmsz-ek "jóságát" nem tudom megítélni, nem ismerem a márkát és nem tudom, mennyi idősek lehetnek.
    Gyakorlati okokból az AVK felső betáplálás szerintem praktikusabb lenne, és akkor alul lehetne fázissínt használni a fázis elosztására, ha ezek a kismegszakítók is tudják fogadni. Ehhez viszont ezt a Fi relét át kellene rakni a jobb oldalra. Valamint a nulla és védő sínre a sodrott bekötésekre érvéghüvelyt kellene rakni. Nem látszanak a kmsz-ek alsó betápfűzését ellátó barna vezetékdarabok. Ha azok is érvég nélküli sodrottak, akkor már inkább a fázissín.
    Kérdés: Jól látom, hogy a zöldsárga van az AVK-ban alul a jobb oldalon bekötve? Erre utalhat a
    "Bejövő szál kettő van bekötve - harmadik szál hátul üresen áll bekötés nélkül" mondat? Ezek szerint a bejövő kék áll bekötés nélkül üresen?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés