Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maniac
senior tag
Csao herr vikthor !
Lesz par napon belul Finntroll is! Mesz? En sajna nemtok de 2 eve rohadt jo volt God Dehtroned-dal meg Sin of Kainnal egyutt.
Na udv meg minden jot! Maniac -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Alvinti4k2!
Megéri, hidd el, hogy qrva jó a Nightwish koncert, a múltkorin már pirotechnika is volt. Nagyon hatásos elemekkel volt fűszerezve, egy életre szóló emlékkel leszel vagy lesztek gazdagabbak!
Vikthor -
válasz
jakobkacsa
üzenetére
ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET ÓPET......
-
Dilikutya
félisten
ANTHRAX koncert lesz a mezőtúri Wan2 Fesztiválon!!
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/501.gif)
Bővebben: link -
anulu
félisten
válasz
launcser
üzenetére
Tolmin egy kis falu Szlovéniában. ott rendezik meg a Metal Camp fesztivált. Bővebben: link
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
nem kell ezt a dolgot túlparázni...
98 nyarán voltam egy barátommal a Black Sabbath + Panthera koncerten a Kisstadionban. Kb. 35 fok volt árnyékban, de benn a stadionban minimu 50... csak mi ketten voltunk fehér rövidujjú pólóban és rövidgatyában, a közönség maradék része tetőtöl talpig bőrszerkóban feszített (ami igazán kellemes lehetett)....
ja, és bakancsom sem volt még sosem, de nem mindegy, hogy miben ugrálsz?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nálam asszem 3 hegyaljámból egy -szinte teljesen- alkoholmentes volt. Úgy annyira nem volt jó, ha őszinte akarok lenni. Bár akkor a társaság is ''gyér'' volt, szal nem azon múlott, a többin viszont elég szép mennyiségeket vettem magamhoz.
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nézzél be a fesztivál topicomba. nekem a Hegyelja 100%, minden más (még a Nightwish is) csak a jó lenne kategória!

-
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hajrá
. Szerintem nem fogod megbánni. Jó dolog egy ilyen fesztivál. -
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Kéne. Sokat hallottam már arról, hogy occsó pénzért mérik literszámra a finomabbnál finomabb borokat.

Inkább az, mint olcsón a szar sör 
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Kapucnis pulcsi nekem állandóan ott figyel a hátamon\ izmos felsőtestemen.

-
Dilikutya
félisten
Tavaly sem volt gáz az EFOTT fonyódon. Szabvány fesztiválos árak voltak. 250 egy sör, mint máshol. Ilyen helyeken szabott árak vannak. Mondjuk bent sztem nem is vettem, mert kint a kapunál volt egy ABC, és a bérletesek vihettek be. Én ugyan csak 1 napra mentem, Danzigra (ami persze elmaradt
), de a sört megoldottam 
-
anulu
félisten
asszem egy kicsit bepörgött a topic. most mondok egy olyat, hogy jóéjt, mert kb 6és fél óra múlva egy nahéz napra fogok ébredni. és még ZM47-J-t is kéne operálnom a gépembe vhogy...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mit gondoltál, én miben járok koncertre?
Nekem sincs erre a célra bakancsom. Régen volt, de már nincs. Régen, amíg volt, addig a kedvenc rockklubomba is vászon deszkás cipőben jártam, meg fehér pólóban, a sok nyáron is feketében bakancsban feszitő embör közé
Abban járok, amiben jól esik. Most Pokolgépre sztem citromsárga pólóban megyek 
-
anulu
félisten
amúgy meg 04.01. Wigwamban Zorall. bolondok-napi koncert. alapból is olyan hülyék, mint a vasajtó, nagyon kiváncsi leszek/lennék rájuk.
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
miért ne jöhetnél ebben a cuccban Nightwish-re? a csuklószorítódnak nem lesz semmi baja, ha nyugis helyen vagy

-
Alvin_ti4200
félisten
Hát barátnőm el akar rángatni Nightwishre május végén, nem tudom sikerül-e majd neki...Igazából még soha nem voltam egyetlen koncerten sem
Meg aztán nincs nekem ahhoz felszerelésem, mert koptatott farmerban meg kapucnis pulcsiban nem mehetek el sportcipőben
Ráadásul a csuklószorítómat is letépnék szerintem a kezemről
Avrilt én speciál nagyon szeretem, bár magát a csajt jobban, mint a zenéjét
-
Stimpy
senior tag
Hát nem éppen a mostanában felsorolt kategória,de szombaton (04.02.) Kowalsky meg a Vega a Wigwamban.Én csípem őket,hátha másokat is érdekel.
-
_Volkovy_
nagyúr
És várjá,mer' nekem akkortájt lesz az érettségim is

Kicsit zsúfolt nyaram lesz.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Maradjunk annyiban hogy nem tervezem.

-
Dilikutya
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nézzük csak tételesen, sacc.... Dream Theater 7k, Velvet Revolver 9k, Slayer 5500Ft, Zakk Wylde 5500 asszem, Black Sabbath sztem legalább 10-15+az út. Wanted fesztivál, ahol a Suicidal Tendencies már fix, de a madarak Machine Head-et csiripelnek, 7k, Szigeten már biztos az Opeth, de szintén madár mondta az Overkill-t... min. 15k, mert ugye minden napra jut valami finomság.
És akkor még nem számoltam kisebb dolgokat, meg szerintem minden nagyobbat se.
én járok motorostalálkozókra is koncertekre, az 2k alkalmanként, az mondjuk nem tétel a többihez képest
EFOTT megint vízparton lesz, de a madarak itt is közbeszólnak, és egy új, Balaton-parti fesztivált emlegetnek.... 40-50k? és akkor még nem utaztál, nem ettél, nem ittál 
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
annyira nem égő, bírom a csajszit. csak az aztán végképp nem fog beleférni

-
Alvin_ti4200
félisten
Tudom ez kicsit égő, de nem jön valaki Avril koncertre júniusban?

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
Volt egyik bátyám is. Én nem voltam, mert 1.: másnap zh. 2.: sajna a pénzemre is féket kell kötnöm lassan.
350-ért szar sör meg tényleg drága.
-
_Volkovy_
nagyúr

Tehát olyan jó 40-50k kéne,csak koncertjegyre.És akkor még se pia,se kaja,se utazás.
Sijáááát. -
anulu
félisten
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Therion Tolminban.
-
anulu
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
sürgősen felejtsd el
DT album, koncert, Nightwish, Opeth, Slayer, meg Tolminban metálfeszt, ahova nagyon menni kéne: EdGuy, Graveworm, Slayer, HammerFall, megasatöbbi. a gatyánk is simán el tudnánk ilyenekre költeni, és akkor a Wacken Open Air-ről még nem is szóltam... 

[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ahogy elnézem, ha pesti ismerőseim nem jönnek, akkor sem megyek egyedül

-
_Volkovy_
nagyúr
a drímteáter tényleg a nyú lemezzel jön?
-
Mennyi?
aktív tag
Bővebben: link

Stimpy: Talááán! Máj 15. még messze van!
-
Dilikutya
félisten
Április 8.
Itt a plakát: Bővebben: link -
anulu
félisten
na akkor egy kis koncerajánló

Április 30, Pecsa:
Brainstorm, Kalapács, Moby Dick, At Vance, Vale of Tears, Wisdom, Obstruction, és még sokan mások. elővételben 3,2k a jegy, helyszínen 3,5k
és tuti ott leszek! -
Thulcandra
senior tag
Höjj höjj höjj!
Június 23. Slayer a PECSÁban!!!
Betépő: 5500.- fém
Én remélhetőleg ott leszek. -
Stimpy
senior tag
Végre valaki rajtam kívül,aki D.E. fan,Junkie-nak hiába is mondom,hogy jöjjön.Viszont május 15-én is játszanak Wigwamban,oda gyere feltétlen (akár még egy sört is megihatunk
)
Sex Action nagyon penge volt,a lányok is nagyon rendben voltak,bár a fények nekem nem tetszettek,de nagy királyság volt. -
Halihó!
Megérkeztek a Hammer zenebarlangba a Nightwish koncertre a jegyek, amit már gondolom minkenki tud, hogy május 26-án lesz a PECSA szabadtéri színpadán. Aki jön, aki nem én megyek...
Vikthor -
Dilikutya
félisten
Ma este Szolnokon, a Járműjavítóban Punk Fesztivál!
HétköznaPI CSAlódások, Brigád, Ne Fogazz, Graveyard at Maximum, Éhenkórászok, Szakadék, Erotikus görények!!![[kép] [kép]](http://punkportal.hu/articles/20050314szolnok.jpg)
-
Stimpy
senior tag
Ma Disco Express a Wigwamban,ott a helyem.Holnap meg Pecsa,Sex Action,arra is megyek.
-
Thulcandra
senior tag
Én most voltam szerdán pest/kultiplex Crowbaron, meg mindenjóság. Buli volt. De a kultiba még mindíg drága a sör

-
Na, akkor augusztusban lesz a sziget és jön az OPETH !!!
Bővebben: link
Remélem jöttök ti is!
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.black-sabbath.com/images/ticketstubs/060398ticket.jpg)
)

), de a sört megoldottam 
yáyy! Balatonnal az a gáz, hogy szemtelenül drága 
Avrilt én speciál nagyon szeretem, bár magát a csajt jobban, mint a zenéjét
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/66.gif)