Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Nem akar valaki venni Iphone 4 8Gb os telefont?
Nagyon szép állapotban fehér T-mobilos
doboz töltő füles adatkábel
Fehér színű
Hugomé -
Mercutio_
félisten
-
Cheesy
őstag
Na megrendeltem a szerkentyűt, utánvéttel.
Szerintem ennyit megért, küldött a user képeket, azok alapján tip-top.
Már csak egy HD TV kell majd a jövőbenwww.vakbelmutet.hu
-
F e Z o
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
Ha érdekel vkit áron alul egy MSI TF2-es GTX570 szóljon.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Csigi: mikor lesz már strandröplabda szezon? legalább fejlődne a gömbérzékünk
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Engem GTX660 - GTX760 csere érdekelne 1:1-ben.
(#10413) Mercutio_: Fel foglak jelenteni állatkínzásért. Gondoltam szólok már.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #10414 üzenetére
760 lett ennek a GTX570-nek is az utóda. Elég szépen muzsikál mit ne mondjak...
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Meghiszemazt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #10414 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #10418 üzenetére
Nem tudom merjem-e őket megnézni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #10421 üzenetére
Szerintem pár évre meg is van a popzene adagom.
-
robogos10
senior tag
Na ez gyors volt felvittem pestre a telót és el is vitték
pláne az benne hogy mai hírdetés[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz robogos10 #10427 üzenetére
Akkor te még nálam is gyorsabb vagy.
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #10430 üzenetére
szeretek gyorsan eladni mindent plána ha sűrgős -
Cheesy
őstag
-
robogos10
senior tag
A múltkori kérdésemre nem kaptam még választ!
Egyedi avatart mikortól lehet igényelni? -
Bjørgersson
félisten
válasz robogos10 #10434 üzenetére
Google első találat, első hsz. Degeczi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
-
föccer
nagyúr
Phhűű gyerekek. Elkövettem azt a hibát, hogy elkezdtem nézni a Batman filmeket. Mindenki áradozik róla, meg ömleng, hogy mekkora hatalmas űberfasza, de nekem valahogy tök Holywoodi sablonnak tűnik a story. A látvány nem nagyon hat meg, és tele van hülyeséggel. Volt olyan része a filmnek, amikor felálltam és inkább átmentem a konyhába 6,5/10 pont.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
emiki6
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz föccer #10439 üzenetére
Én sem tudtam még rávenni magam, hogy végignézzem akármelyik részt is. Viszont a játékok. Orrvérzésig elvagyok velük.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz föccer #10439 üzenetére
Hangulat kell hozzá, mint minden filmhez szerintem.
Pl nekem 5 éve nincs hangulatom a horror filmekhez, előtte szerettem nézni őket.
Pár napja megnéztem a Démoni doboz-t, és nem élveztem
De a színészek jók voltak benne.⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #10442 üzenetére
Számomra bármelyik filmet el lehet rontani, hogy ha banális hülyeségek vannak benne. Ebben meg van jó pár. No meg az 1000x lerágott az utolsó utáni pillanatban elkapom a kezedet és megmentelek meg ilyen klisék...
És a végén az elmaradhatatlan csókjelenet. broáff, hányni tudnék tőle. Mit keres egy ilyen filmben egy ilyen jelenet? Egyáltalán a szerelmi szál? Mert hogy a pókemberben ott volt oké, aláírom, mert az eredeti storyban is benne volt, de a Batmanban nem nagyon emlékszem ilyesmire...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
F e Z o
veterán
válasz emiki6 #10440 üzenetére
Szombaton mi is az Avatart néztünk 720p-ben. Tegnap Vissza a jövőbe trilógiát, minden bizonnyal ma A Walking Dead e02 és a Ponyvaregény lesz műsoron.
Barátnőm kérdezte is, hogy miért van belinkelve ennyi csajszi ebbe a topika, ez eddig nem volt jellemző. Mondtam neki új szelek fújnak, tessék hozzászokni.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
smiti
veterán
Úton hazafele!
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #10444 üzenetére
Átirányítjuk csigit a Ph-s szépcsajos topicba
-
Mercutio_
félisten
Amúgy mi számít 18+-osnak, csak, hogy nehogy tempban-ba szaladjak
csigi: Szerintem ritka mint a fehér
kotlóholló, akinek még van öreg notija amibe ddr kell, az tuti erre vadászik, mert ez a maximum amit - jó esetben - kezel az alalap.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Overwatch 2
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest