- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
kriszwells #3562 üzenetére
egy laikus ötlet, hogy a 155Gb fájlt feldarabolod sok kicsire, azokat tömöríted, majd egyesítés. Persze ez nem lesz rövidebb idő, sőt...
Tényleg egyszerűbb lenne egy megfelelő tömörítőt választani a vegasban és azzal újrafuttatni. Én ilyen renderinget malóba menetel előtt vagy lefekvés előtt indítottam el. -
orko
tag
válasz
kriszwells #3560 üzenetére
Valószínűleg uncompressed avi.ba exportáltad és azért akkora...szerintem is töröld és rendereld újra mp4-be.
-
.DLL
veterán
válasz
Ha 9 óra, akkor 9 óra, valószínűleg ennyi a gép, ez esetben bármiből (pl. avi-ból) sem konvertálna gyorsabban mp4-et. Szóval én maradnék annál, hogy a Vegasból rendereld le, vannak ott beállítások is erre vonatkozóan.
-
zgospel
őstag
válasz
szerintem egyszerűbb lenne hogyha csak simán törölnéd az a 155 gigás avit, és a programból egyből mondjuk H264-ben mentenéd, az is mp4 konténerbe teszi.
-
MrChris
nagyúr
válasz
jók az adatok? 1.5 Gb-ból 155Gb lett? Gondolom ezzel a fájlmérettel nehezen bírkóznak a progik.
-
.DLL
veterán
válasz
kriszwells #3128 üzenetére
Milyen formátumú hang van az MKV-dben? Lehet hogy azt simán betolhatod, de ha nem, akkor is inkább WAV-ba konvertálnám MP3 helyett...! majd a legvégén adsz neki egy kisebb formátumot.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz
kriszwells #3128 üzenetére
-
HollyBoni
veterán
válasz
kriszwells #3126 üzenetére
Működnie kéne a felvevésnek, próbáld végig az összes eszközt kiválasztani Audacity-ben. De ha megvan az avi fájl tényleg egyszerűbb a premiere.
Amúgy ha sikerül beállítani bármilyen hang amit a gépen lejátszol azt felveszi.
[ Szerkesztve ]
-
narumon
őstag
válasz
kriszwells #3119 üzenetére
Várjunk most olvasom, hogy a notin játszod le a filmet. Akkor miért akarod felvenni a hangját?
Premierbe behúzod az egész filmet kiválasztod azt a részt ahol az a zene van ami neked kell és csak a hangot húzod a timelinera, és már kész is. -
narumon
őstag
válasz
És ez a film aminek a hangját akarod használni szintén nincs digitális formátumban? avi vagy mpeg vagy dvd vagy bármi? Sokkal egyszerűbb lenne...
-
HollyBoni
veterán
válasz
kriszwells #3121 üzenetére
Felvett anyag lejátszása?
Vagy a belső mikrofon? Audacity-ben felvevésnél a hangerőt vedd le kb felére különben nagyon rossz minőségű lesz.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tedd fel a hangkártya driverét, utána vezérlőpultban ki lehet választani.
-
narumon
őstag
válasz
kriszwells #3110 üzenetére
Hát nem túl ideális vágásra a Celeron procival, de egyébként meg ez a gép is 64 bites, szóval nyugodtan rakhatsz rá 64bites oprendszert.
-
.DLL
veterán
válasz
kriszwells #3115 üzenetére
Jól döntöttél if you padawan!
(akartam is ajánlani, csak mobilról írtam és elszállt az egész amit begépeltem, aztán el is felejtettem...) -
HollyBoni
veterán
válasz
kriszwells #3110 üzenetére
Ezt most nem értem, feltetted már ugyanezt a kérdést, és válaszoltunk.
-
narumon
őstag
válasz
kriszwells #3102 üzenetére
Asszem a CS4 volt talán az utolsó ami 32biten ment, de hát milyen procin akarsz te vágni?? Vagy 5-6 éve nem gyártanak nem 64bites procikat!!!
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz
kriszwells #3102 üzenetére
Nincs 32bit, és most kicsit utánaolvasva el sem indul 32bit-en.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz
kriszwells #3100 üzenetére
Eddig is azt használtad, 100% hogy natívan megy az mJPEG, az egyik legkedveltebb vágóprogi. Szvsz ez a legjobb opció.
-
HollyBoni
veterán
válasz
kriszwells #3098 üzenetére
Maradj Premiere Pro-nál, válts újabb változatra. CS6 vagy CC. Szinte mindent megeszik natívan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig