Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Teasüti #24404 üzenetére
Nem, persze.
Streaming-ről diskurálunk már egy ideje.
Miért olyan ambíciózus? Az eszközöknek csont nélkül vinniük kéne, és applikációkkal el kellett volna már lássanak minket a gyártók már évekkel ezelőtt. Csesznek rá, de nem értem, miért.
Közben megnéztem újra, valóban nem visz át hangot a Zhiyun Transmount Kit a telefonra. Így tényleg csak vezeték nélküli monitorozásra használható.
Max. még azt lehetne megcsinálni, hogy a telefon képernyőjét streamelném, plusz mellé a telefon hangját, és akkor arra kötném a megfelelő mikrofont. Agymenés ez az egész, komolyan...
Most épp azon agyalok, hogy valami erősebb Win10-es tabletet kéne nézni a feladathoz. Azon elérhető lenne az OBS simán, és elejét vehetném ennek a sok mobilos szopásnak. Ha már egy 720p25-öt, vagy 50-et vinne, az nekem frankó lenne. De az a baj, hogy ezt csak kipróbálni tudnám. Esélytelen, hogy valaki ilyeneket tesztelgetett akármikor, hogy ezek a tabok mennyire bírják az élő kövezítéseket.
Azt tudom, hogy egy átlag irodai laptoppal 720p-ben még egész jól el lehet stream-elgetni. FullHD-hez már nem árt valami erősebb vas.
Az a durva, hogy a telefonokban ott van a potenciál, gyakorlatilag 4K-ban is vígan élőznek egyesek, FullHD-ben meg kb. bárki. De azt a baszos képet és hangot átvinni MILC-ről, na azt nem lehet.
Ehhhh, feladom. Úgyis inkább olyan dolgokkal kéne foglalkoznom, amik jelenleg fontosak és kézzel foghatóak. Csak ha valaminek elkezdek utánajárni, akkor azt szeretem lezárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Raynox-250 makró előtétlencse
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest