Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz Teasüti #24404 üzenetére
Nem, persze. Streaming-ről diskurálunk már egy ideje. Miért olyan ambíciózus? Az eszközöknek csont nélkül vinniük kéne, és applikációkkal el kellett volna már lássanak minket a gyártók már évekkel ezelőtt. Csesznek rá, de nem értem, miért.
Közben megnéztem újra, valóban nem visz át hangot a Zhiyun Transmount Kit a telefonra. Így tényleg csak vezeték nélküli monitorozásra használható. Max. még azt lehetne megcsinálni, hogy a telefon képernyőjét streamelném, plusz mellé a telefon hangját, és akkor arra kötném a megfelelő mikrofont. Agymenés ez az egész, komolyan...
Most épp azon agyalok, hogy valami erősebb Win10-es tabletet kéne nézni a feladathoz. Azon elérhető lenne az OBS simán, és elejét vehetném ennek a sok mobilos szopásnak. Ha már egy 720p25-öt, vagy 50-et vinne, az nekem frankó lenne. De az a baj, hogy ezt csak kipróbálni tudnám. Esélytelen, hogy valaki ilyeneket tesztelgetett akármikor, hogy ezek a tabok mennyire bírják az élő kövezítéseket.
Azt tudom, hogy egy átlag irodai laptoppal 720p-ben még egész jól el lehet stream-elgetni. FullHD-hez már nem árt valami erősebb vas.
Az a durva, hogy a telefonokban ott van a potenciál, gyakorlatilag 4K-ban is vígan élőznek egyesek, FullHD-ben meg kb. bárki. De azt a baszos képet és hangot átvinni MILC-ről, na azt nem lehet.
Ehhhh, feladom. Úgyis inkább olyan dolgokkal kéne foglalkoznom, amik jelenleg fontosak és kézzel foghatóak. Csak ha valaminek elkezdek utánajárni, akkor azt szeretem lezárni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest