Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadny
friss újonc
Sziasztok,
Már egy ideje próbálkozom hogy tudnék letölteni egy stream oldalról egy sorozatot és nem sok sikerrel jártam eddig.
olvasgattam az előzményeket amiket írtatok, és letöltöttem a Ant Download manager-t.
Nagyon meglepődtem mert sikerült, le is tudtam tölteni, le tudom játszani, van hang stb.
Viszont csak a "legrosszabb" minőségben szedte le.
ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy ha előfizetek a premiumra akkor ki tudom választani hogy milyen minőségben szeretném a videót lementeni? vagy ilyen opció nincs?
nyilván addig nem szívesen fizetnék elő ha nem vagyok biztos benne, de ahogy látom ti már használtátok szóval több a tapasztalat is
ha nem lehet, esetleg tudtok még valami hasonlo programot ajánlani ahol ilyen opciót is lehet használni?köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest