Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chamea2
tag
válasz
adamch4
üzenetére
Ezt képlopóval lehet maximum, pl. camtasia screen recorderrel. Ott lehet kijelölni a teljes kép 1 részletét, de ehhez kelleni fog virtuális gép is és mennie is kell a videónak, tehát vas is kell alá. Ott kell időzíteni a képlopás ütemét. Már csak annyi fog kelleni, hogy a felülírt fájlt mindig elküldje pl. php felületen keresztül egy program(pl. wget), amit pl. feladat ütemezőben konfigurálsz parancssor alapján.
-
troller
senior tag
válasz
adamch4
üzenetére
Cocka mester
a getFLV-t szokta használni, ami fizetős (vagy megszerezhető a megfelelő virágboltból)de amit te kértél azt simán leszedi aFuraFirefox a Video Download Helper kiegészítővel. -
adamch4
tag
válasz
adamch4
üzenetére
Ivideon videóról lenne szó.
eddig annyira jutottam, hogy az oldal forrásából kiszedtem egy Preview-képet, amit óránként elmentek, de sajna változó, mikor frissül a kép (lehet fél óra, de akár két óra is). A legjobb lenne, ha valahogyan az élőképből tudnám kinyerni azt az egy képkockát, amit mondjuk óránként lefuttat egy parancs. Bármi ötlet? Úgy tűnik, mintha nem jó topikba írtam volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a getFLV-t szokta használni, ami fizetős