Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Ustream-en fognak élőben közvetíteni egy konferenciát (reggeltől délutánig).
Kérdésem, hogy milyen progival tudnám úgy lementeni az adást, hogy a kb.45 perces előadásokat külön-külön fájl-ba tudjam elmenteni, a köztük levő szüneteket pedig értelemszerűen kihagynám ?!
-
-
jokka23
újonc
Üdv!Valaki le tudna nekem tölteni egy videót az rtl mostról?Nem tudok videót letölteni onnan.
-
cocka
veterán
Hangot sokkal könnyebb lementeni, mert nem kell azon idegeskedni, hogy tényleg az eredeti mérethez hű lesz-e egy esetleges screen captured video.
Természetesen a jaksta ezt is leszedi. Három lehetőséged is van rá (sőt sokkal több is):
1. Download from internet módban töltöd le
2. Record audio módban töltöd le
3. Egyszerűen a hangkártyád kimenetét veszed fel egy progival.Asszem az első 2 módszer előnye, hogy az egyéb rendszerhangok nem kerülnek a felvételbe.
A titok annyi, hogy ha esetleg kép nélküli flvbe jönne le a cucc, akkor egyszerűen kiexportálod bármelyik progival a hangot mittomén aacbe vagy amilyen formátumban van a video hangja és ennyi.
-
nimfas
addikt
Sziasztok...
innen https://soundcloud.com hogy tudok letölteni-lementeni hanganyagot?
Előre is köszönöm!
-
cocka
veterán
Szerintem nyissunk külön egy topicot a mediaklikk.hu-nak, mert ti csak az n+1. emberek vagytok, akik ugyanezt kérik. LOL
Ez a topic jó formán szinte másról sem szól (pedig van a neten millió egyéb oldal, amivel hadakozni kell/lehet) csak a médiaklikkről.
-
oszy
veterán
én is a media klikk . hu oldalról szeretnék letölteni egy videót, mert nem mindig van internetem!
valaki?
-
Philip000
csendes tag
Sziasztok!
Az MTV Videótárából szeretném a Rondó magazin 2014.04.03-i adást eltölteni :http://www.mediaklikk.hu/mediatar
Tud nekem valaki segíteni?
-
megamurashy
csendes tag
válasz
megamurashy #126 üzenetére
ja jó rá működik
-
-
vzoli1987
aktív tag
livestream.com live streamet mivel lehet leszedni?
darabokban szedi le sajnos, az orbit downloader nem képes érzékelni, wm recorder sem
itt a link
http://livestream-f.akamaihd.net/7343302_1194349_17f9a0fb_1_550@182407?v=3.0.3&fp=WIN%2012,0,0,77&r=GPEIT&g=TSRYQGUXYPPQ&OBT_fname=Live-Broadcast.flv&OBT_fext=video%2fx-flv
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest