Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wallynator
újonc
Sziasztok.
A videókártyám (Gainward GTX 560 2GB) mostanság elkezdett terhelés hatására csíkosodni, és emellett vagy lefagy (többnyire), vagy újraindul (ritkábban).
Most is megismétlődött, de manuális újraindítást követően is csíkos maradt a kép ( tarka, viszonylag összefüggő rézsútos vonalak helyett rövid vékony vízszintes fehér vonalak), a vga driver pedig látszólag nem töltött be, mert kis felbontású volt, de egyébiránt működött a rendszer.
Újból újraindítottam, akkor pedig már tökéletesen működött, csak egy pár másodperces jelenetet csinált (képfeleket tökéletlenül felcserélte), de utána sikeresen helyreállt.Hőmérséklete 50C főlé nem megy. Afterburnerrel felére vettem az órajeleket, akkor működött normálisan, de nem adott elég teljesítményt, így visszaállítottam az alap beállításokat.
Mit tanácsolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest