Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
őstag
válasz trialboj #7592 üzenetére
régebbi alaplapom van amiben nincs Bluetooth, hogy tudnék hozzákötni egy fülhallgatót? Van valami kis dongle amivel megoldható, tudtok ajánlani olyat ami nem gagyi?
Úgy fordítottam le a kérdést, hogy olcsó, de van rá magyar garancia: [link]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Nem egyszerű kérdésem lenne, próbáltam ezerrel utánanézni a neten, de erre sehol nem találtam választ:
Alaphelyzet:
Egy samu S95B tv-n szeretnénk filmet nézni 2db BT fejhallgatót használva. A TV elvileg tudja fogadni egyszerre a 2 BT jelet, erről videók is vannak. Ami inkább a kérdés, hogy amennyiben rá van csatlakoztatva egy időben a 2 füles, a füleseken lehet-e külön állítani majd a hangerőt vagy egy hangerőnek tudja csak őket látni és az egyiken ha hangosítunk akkor a másik is hangosodik-e? Illetve más buktatója lehet-e még ennek a megoldásnak ami nem jutott eszembe még? (jelenleg vezetékes úton van ez az egész megoldva, jól működik de ha lenne rá így mód, lehet átállnék BT-ra)
-
blueye
veterán
Edifier w820nb plus-t néztem ki első ANC-s fejhallgatónak, kb 21.000 HUF. Jó ötlet?
-
csendes
őstag
Jó. A Plus-on van LDAC codec, fejlettebb az ANC. Ami kedvezőtlen, hogy nem összehajtható, a vezetékes mód USB-s, és nincs AAC codec. így inkább Android-hoz, esetleg Linux-hoz ajánlott, Windows-hoz és iPhone-hoz kevésbé. Azt meg nehéz így eldönteni, hogy egy ANC-s TWS jobb lenne-e. Nyilván valamivel gyengébben szólna, de sokkal könnyebb hordozni.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Dim
csendes tag
válasz AuraSync #7509 üzenetére
A JBL most 30. Én igazából egy basszusban kicsit akár színezett, erőteljes belépő fejhallgatót keresek. Ismerős vett egy JBL-t, gyors belehallgatás alatt nekem nem jött be a hangkép. Ugyan a basszus nekem nem teljesen volt elég a bassz-centrikus számokban, de mégis hiányoltam közepet és magast is.Ugyanott korábban Tronsmart Apollo Q10 pl. tetszett, de azt már nem forgalmazzák, ha jól láttam. Lehet nem tekintitek etalonnak, de ezt ismerem, ehhez tudnék viszonyítani, ha valakinek lennének ötletei ebben a(z ár-) kategóriában
-
Ezt tudom ajánlani ebben brutál fül rezgető mély technológia van.
Nekem volt ilyenem és tényleg pazar egy cucc elég magassal és középpel na meg a mély hát... agyad bezergeti ha akarod.
Két hátránya volt csak, hogy nehezebb mint az átlag fejes és nincs ANC.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
silver10
aktív tag
Van-e „élő" tapasztalata a fórumlakókból valakinek az Edifier WH950NB fülhallgatóról? Tudom, hogy nem egy Sony WH 1000XM4, de hát fele az ára is. Alapvetően TV-hez, időnként Hi-Res zenehallgatáshoz lenne használva. Mennyire jó ár/értékü pl. egy Soundcore Life Q35höz. (kb. azonos árkategória)Tudom, hogy mindenkinél valamennyire jelen van a szubjektívitás, az egyéni preferencia. Teszteket olvastam, de kiváncsi lennék itteni véleményre.
-
válasz silver10 #7610 üzenetére
Csak a keresőt kellett volna használni.
Folytatása: [link] [link]
Tegnap amúgy fűnyírás közben is kipróbáltam és tényleg király. Szó szerint mintha az ember egy fülvédőt rakna fel.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
csendes
őstag
Nem tudom, hogy pontosan melyik JBL-re gondolsz, mindenesetre a Tronsmart Apollo Q10-ről itt van egy rövid vélemény: [link], amiben már a jpbb ajánlatok is benne vannak. Ez egy olcsó fejhallgató volt, az ANC nemigen működött benne.
A JBL T760NC jól szól akusztikus és klasszikus zenéhez, viszont a techno-hoz nem a pontos hangkép kell, hanem az érzékeny membrán, hogy minél jobban dübörögjön.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, a SeriesX -hez jelenleg egy Hyper CloudX fejest használok, de a hangerő szabályozója rosszalkodik, szeretném lecserélni egy vezeték nélkülire.
Első körben az Xbox saját vezeték nélküli fejesét [link] néztem ki, kizárólag xbox -on és csak játékra lenne használva, van ebben az árkategóriában ajánlottabb termék? -
válasz Janusz001 #7614 üzenetére
Ha csak Xbox-hoz lesz használva akkor kiváló választás ennyi pénzért, nekem is volt igaz én még anno drágábbért vettem megjelenés után.
0 hang késés van, sokat bír és egy olyan extra funkciója is van hogy képes bekapcsolni az Xbox-ot ha bekapcsolod a fülest.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi három fejhallgató közül szeretnék választani, de nem igazán tudom eldönteni melyik lenne az igazi.
Legfőképp játékra használnám és néha egy kis zene hallgatásra.1. [Razer Blackshark V2 Pro 2023 wireless] <<< tetszik,hogy már type-c csatlakozós és nagyon jó mikrofonnal rendelkezik.
2. [Steelseries Arctis Nova Pro wireless] <<< sok fórumon olvastam, hogy gagyi a mikrofonja viszont a hangzása nagyon jó és tetszik,hogy cserélhető benne az akkumulátor.
3. [Astro A50 GEN 4] Már volt és nagyon szerettem, de azért mégis egy 2019-es fejhallgató!!!
Előre is köszönöm a segítséget.
Cimbee
-
laci1892
őstag
Nem tudom kinek lehet releváns, de a napokban vettem kipróbálásképp 21 pénzért maxell anc1-et. Igen, igen jó a hangminősége az anc pedig tökéletesen működik. Szerintem nagyon megéri 😄
-
-
cripio
újonc
Sziasztok!
Fejhallgató választásban szeretnék segítséget kérni.
Eddig agybadugós fülhallgatót használtam, viszont most kaptam fizuemelést és szeretnék beruházni egy komolyabb vezetéknélküli fejhallgatóra.
Igazából fogalmam sincs hogy miből érdemes választani
Csak itthoni zenehallgatásra használnám, szóval a jó hangzás lenne a fontos
45-50.000 Ft.ig elmennék az árban -
prime77
aktív tag
válasz csendes #7612 üzenetére
Szia!
Megvettem a JBL 520BT-t, de nem tudom csatlakoztatni a gépemhez.
Hozzáadni hozzá tudom adni a számítógéphez a fülest, de illesztőprogramot nem talál hozzá a windos update webhelyen a gépem.
Visszatettem az 510BT-t, és ahhoz rögtön megtalálja az illesztő programot.
Hozzáteszem, Windows 7 64bit -em van - gondolom ezért nem megy a dolog.
Van erre megoldás, mert akarok Windows 10-et telepíteni.
Néztem a JBL oldalát, de én nem találok drivert ott.
Köszönöm előre is a válaszodat![ Szerkesztve ]
-
válasz csendes #7486 üzenetére
Azt nem is mondtad, hogy a sima Blutusz beállításokban is be kell kapcsolni mert különben a többi helyen (Edifier app, fejlesztői beáll) nem ér semmit.
Tidal Hifi előfizuval próbálgatom a YT Music mellett de őszintén... a Tidal semmivel sem jobb. Én nem hallok különbséget. Vagy lehet ahhoz speckó zenét kéne hagatnom nem tom.
-
stfx
aktív tag
A sparos akcioban kaphato JBL Vibe Flex-rol van valakinek tapasztalata?
Ilyesmi fulest keresek, ha tudnatok ajanlani hasonlot az alabbi kriteriumokkal:
-Kialakitasa mint a fenti JBl-e vagy az eredeti airpodse, nem zarja ki a kulso zajokat
-Akksi ido a fulesben 4+ora
-arban max 30-40k korul
-AptX LL codeket tudjon, ezt a fenti JBL nem tudja
-opcionalisan a gyari tolto tokban lehessen kikapcsolni a toltest, de ilyet nem nagyon lattam, enelkul is meglennek -
prime77
aktív tag
Szia!
Megvettem a JBL 520BT-t, de nem tudom csatlakoztatni a gépemhez.
Hozzáadni hozzá tudom adni a számítógéphez a fülest, de illesztőprogramot nem talál hozzá a "windos update" a gépen.
Visszatettem az 510BT-t, és ahhoz rögtön megtalálja az illesztő programot.
Hozzáteszem, Windows 7 64bit -em van - gondolom ezért nem megy a dolog.
Van erre megoldás, mert egyáltalán akarok Windows 10-et telepíteni.
Néztem a JBL oldalát, de én nem találok drivert ott.
Köszönöm előre is a válaszodat! -
-
prime77
aktív tag
válasz AuraSync #7626 üzenetére
Javítottam utána az írásomat, sajnos nem néztem át, hogy mit küldök el.
De te értetted amit közölni szerettem volna.
Szóval így van, nem szeretnék Windows 10-et telepíteni.
Mivel meg van szokva a Windows 7, amit nagyon-nagyon szeretek.
Persze már nem lehet sokáig húzni vele, mert például a steam is csak év végéig fog működni a gépemen ezzel a rendszerrel - a steam már írja, és figyelmeztet is erre.
Nagyon sajnálom egyébként!
Amúgy a gépem is régi, egy Core 2 Duo - E8400.
Feltehetően amúgy ez miatt van gond, a Windows 7 miatt.
Gondolom nincsen erre megoldás, hogy működjön valahogy a JBL 520BT, mármint ezzel az operációs rendszerrel. -
válasz prime77 #7627 üzenetére
Hát igen az a gép már eléggé régi.
De annak soha nem volt akadálya, hogy a Win 10 úgy nézzen ki mint a Win 7.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
csendes
őstag
válasz prime77 #7622 üzenetére
Ez félreértés, a BT működni fog ugyanúgy az 520BT-vel is. Az illesztőprogram a BT adapterhez kellhet, a fejhallgatóhoz nem.
Feljebb leírtam, hogy hogyan kell párosítani a JBL fejhallgatókat Windows-hoz, manuálisan kell párosítási ütemmódba tenni a fejhallgatót és akkor pin kód és egyebek nélkül is megy a párosítás.
Windows 7-tel is az lehet a gond, hogy nem ismeri fel BT audio eszközként, ezért érdemes manuálisan párosítási módba tenni a fejhallgatót.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, nem tudom hova fordulhatok. Adott egy Steelseries Arctis 1 vezeték nélküli headset. (Windows 10 rendszer) A mikrofonjával valami hiba van. Nem lehet hallani a beszédet. Már minden lehetséges beállítást végig játszottam, újra rakta, más USB port stb. Azt vettem észre, hogy a mikrofon jelszint 0, max nagyon kicsi ha ordibálok bele. Viszont ha belefújok, vagy megütögetem akkor egyből fennt van a jelszint 100% on. Mi lehet a baja? Ha visszaküldöm, nem fogják azt mondani rá, hogy működik? Van rá valami orvosság?
-
Mr. Erikszon
senior tag
((Sziasztok szeretnék a közeljövőben váltani vezeték nélküli fülest.
Jelenleg redmi buds 3-at használok, mivel sok zenét hallgatok hajlandó lennék kiadni akár 25-40e Ft-ot is. Mit ajánlanátok ilyen árban, és hasonló formatervezés legyen, nem szeretem ezeket a gumisakat. Illetve zajszűrés is jó lenne.))
Bocsi rossz topicba írtam[ Szerkesztve ]
-
ngaba
aktív tag
Sziasztok!
Menyasszonyomnak keresek edzőterembe bluetoothos fejhallgatót. Nem értek hozzájuk, de ha lehet hagyományosat (tehát nem füldugósat), és minél jobban hangszigetelőt keresek (zártat), mert van háttérzene.
Elöljáróban annyit mondok, hogy anno a prohardver fórumon javasolták vezetékesben az Invotone HD2000-et pár éve, amivel nagyon meg vagyok elégedve, pláne ár/érték arányban. Tehát valami ilyesmire gondoltam, az olcsóbb árkategóriában valami "meglepően jó" vételt. Az árat olyan 10-15k környékére lőném be; nem tudom, hogy a BT mennyit dob az áron. Androidos Xiaomi telefonnal lenne használva.
Előre is köszönök minden tippet.
-
ajaxon
csendes tag
Sziasztok!
Rokonomnak keresek, elsősorban filmnézéshez, zenéhez BT fejest.
Sajnos magasem tudja igazán mit szeretne.
Van egy samu galaxy buds+, aminek szereti a hangját.
Ami biztos, hogy szereti a V karakteres hangzást, mély kiemelést.
Jó ha lenne kicsit szélesebb tere, amennyire lehetséges egy zárt fülesnél.
Fül körüli legyen. ANC, transparency mód minősége nem fontos.
Legyen rajta kábeles csatlakozás is, lehetőleg szabvány 3,5.
Én egy ATH mx50bt felé terelgetem, igaz én csak a BT nélkülit hallottam.
Árban jó lenne mx50bt környékén maradni.
Illetve ha csak a hangzást nézzük (sic!) akkor kapunk-e annyi minőség javulást amennyivel többe kerül pl. egy 100e+ Bose vagy Sheni.?
Köszönöm.Ja igen, a filmezés miatt nyilván minimálisan késsen csak.
[ Szerkesztve ]
-
ajaxon
csendes tag
válasz Gzula[HUN] #7643 üzenetére
Köszönöm!
Hétvégén felhajtottam egy Sony WH-1000xm2-est, tetszett.
Most Sony WH-1000xm4-nél tartunk.
Versenyben van még a Shure aonic 50, meg a Momentum 4,
meg már nézegeti a B&W-eket is.
Kezd elszaladni a paci. -
Dager
friss újonc
Van egy JBL yw998 fejhallgatóm, és sehogy nem tudom lebeszélni arról, hogy 2 p múlva ne kapcsoljon ki. Ha visszakapcsolom ott folytatja ahol abbahagyta, de bosszantó. Van valakinek ötlete?
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Az alábbi fejhallgatókat közül melyiket ajánlanátok zenehallgatáshoz illetve filmnézéshez:
JBL Tune 760NC
Sony WHCH-720N
LAMAX NoiseComfort ANC ( itt plusz pont,hogy hordtáskát is adnak vele)
Ha esetleg valaki használja a fentiek közül valamelyiket ,szívesen olvasnék véleményt is tőle.Köszi
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
válasz Packersbay #7647 üzenetére
Itt írtam róla: 760NC
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest