Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Két kérdésem lenne, régebbi alaplapom van amiben nincs Bluetooth, hogy tudnék hozzákötni egy fülhallgatót? Van valami kis dongle amivel megoldható, tudtok ajánlani olyat ami nem gagyi?
Kellene egy fejhallgató is, mindenképp olyan aminek van rendes jack csatlakozója is, mert vágnék is vele, és ott nem szeretném ha csúszna. A második legfontosabb dolog, hogy over ear, és krvára kényelmes legyen, én még nem használtam olyat fülest aminél 2 óra után ne fájt volna a fülem. Az airpod max is egy vicc, a fél kilójával, és ugyanúgy fáj a fülem, talán mert szemüveges vagyok, és odaszorítja az az erős alu keret.
Szóval olyasmit keresnék ami nem olyan szoros, nem feszül rá a fejemre mint egy kisebb fejhallgató.
Ár az másodlagos, 100 -300 euró között bármi jó, ha tényleg kényelmes.
Köszi"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest