Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz csendes #7500 üzenetére
Te értetted félre, én erre gondoltam:
Aktív tehát fix zajszűrés, az Adaptív meg az amikor a környezeti hangok alapján állítja tehát KÜLSŐ MIKROFONOK segítségével. Legalább is én úgy tudom ez így működik.
Az előbb fűnyírásnál volt alkalmam kipróbálni az Aktív zajszűrést rajta és hát oké oké de a magasabb hangokkal nem tud mit kezdeni. Mind1 ez gyenge rajta. Nyilván egy szobában nem kell ilyen fícsör de én pont nem a szobába vettem.
Az meg hogy neked ez nem drága, az megint csak relatív mert ha millás fizum lenne én is aszondanám rá, hogy nem drága. De ez fél százezer Ft ami manapság nem kevés összeg főleg nem egy ilyen műanyag csodáért amit sorozatgyártásdban fillérekért állítanak elő.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
válasz csendes #7502 üzenetére
Mind1 a valós teszt lesz a sorsdöntő nem amit leírnak a weboldalakon.
Ebben a világban minden olyan szépen néz ki papíron, de amikor az ember gyakorlatban használja általában csalódik.
Várjuk meg az Edifier-t aztán tudok véleményt mondani, YT tesztek alapján jó, sőt a Sony szuper cuccánál jobban ajánlják ezért az összegért.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
kurtz
aktív tag
Hello!
A Bose QC35II-m kezdi megadni magát [a jobb oldalon nem volt hang], egyenlőre sikerült életet lehelni bele a papíral kiékelős trükkel, de gondolom ez előbb-utóbb elfogja tépni a kábelt.
Így lassacskán elkezdeném keresni az utódát. Jelenleg az épelméjűségem megőrzése érdekében leginkább egy jó aktív zajszűrésre lenne szükségem. A mostani QC35II-mét elég gyengének találom már az 1-el korábbi JBL everest elite 750NC-méhez képest viszonyítva. [Jó mondjuk cserébe a qc35II-nek lényegesen tolerálhatóbb a hangja.]
Sokadlagos preferenciák:
Ha és amennyiben van olyan fejes ami hangügyileg sem eszméletlen fájdalom akkor: otthoni környezetben egy Hifiman HE400S-t hajtok, valami hasonló karakterű fejessel valószínűleg könnyen megbarátkoznék, de nem igazán feltétel. Ha esetleg kábelről érdemi hangot produkálna mondjuk egy TEAC UD503 társaságában az határozottan jó pont lenne.
Új és használt egyaránt játszik.
Over-ear kialakítás.
Felhasználás terén vegyes, leginkább az M1 / hírtv idézetek kiszűrése és/vagy elnyomása.
Ár: Egy 50k-t azért legalább szánnék rá, ha tovább bírja a QC35II mint gondolom akkor egy 200k-ig elmennék egy jó upgrade-ért.
Előre is kösz.R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
csendes
őstag
Ha esetleg kábelről érdemi hangot produkálna mondjuk egy TEAC UD503 társaságában az határozottan jó pont lenne.
Példaként egy Sony XM4-nek vezetékesen passzív módban (kikapcsolva) 16 ohm az impedanciája. A TEAC hivatalosan 16-600 ohm-ig tud fejhallgatókat kezelni, de ilyen kis impedanciájú vezetékes módban nincs sok értelme egy fejhallgató erősítőnek.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
-
Végre megérkezett az Edifier WH950NB.
Aki szerint a JBL 760NC megér 50k-t az még nem fogta a kezébe a WH950NB-t.
Ennyi erővel az Edifier megér 80k-t is és ebben semmi túlzás nincs elég csak kibontani a terméket és már látni is a különbséget.
Mind anyagminőségben mind kényelemben és a hozzá adott kiegekben (app-al együtt) veri a JBL-t nem kicsit, nagyon.
Nekem már az jobban tetszik, hogy minimálisan nagyobbak a fülpárnák, de pont annyira hogy tökéletesen illeszkedjen a fülemre, nem nyom sehol. Lágy a memóriahabos szivacs és a fejrésze is. Egyszerűen jó érzés felvenni.
Na de minket a hang és a zajszűrés érdekel nem igaz?
A hangja főleg ami mélyeket illeti jobb bekapcsolt (High NC) zajszűréssel, viszont a JBL hangja jobb volt kikapcsolt zajszűréssel. Na de kikapcsolt zajszűréssel mi értelme van egy zajszűrős fejhagatónak nem igaz?
A magas lehetne egy kicsit erőteljesebb is, a közép pont jó és a mély is elegendő nem brummog és nincs is hiány érzet sem belőle. Szépen kiegyensúlyozott legalább is ha Dynamic-ra állítjuk az EQ-t az app-ban ami megpróbálja a zenéhez igazítani a hangzást.
Félreértés ne essék ez nem jelenti azt, hogy zene alatt összevissza hullámzik a hang.
Van Custom EQ is amivel lehet állítgatni a hangzást, de nem olyan részletesen mint egy PowerAmp-ban.
Amúgy egy kis érdekesség hogy a PowerAmp Mély potiját sokkal jobban tolerálja ez a cucc mint a JBL-nél. A JBL-nél hajlamos volt betorzulni a mély míg itt ilyen nincs de még is szépen növekszik a mély. Na nem mintha kellene rá adni ez csak teszt volt.
A zajszűrés is ver egy kört a JBL-re sokkal jobb ugyan akkor több részletet tart meg a zenéből. A JBL-nél főleg a mély hangok tűntek el.
Amúgy a JBL-nél egy elég "hangos" alap sistergő hangot is lehet hallani amikor a NC aktív, míg az Edifier-nél ilyen nincs (vagy csak nagyon minimális). Meg is lepődtem rajta pedig aszittem itt még hangosabb lesz. Szerencsére nem és az app-ban lehet fokozatokat is állítani meg van Ambient mód is ami a kinti hangokat erősíti fel, az is nagyon jó móka.
Van az app-ban Latency beállítás is attól függően, hogy az ember éppen mit csinál, de Music módban is teljesen jó szinkronban van a szájmozgás a hanggal videó nézés közben. Nem hiába blutusz 5.3-at kapunk. (JBL csak 5.0)
A híres LDAC az ennyi, lehet az app-ban állítani ami meg is jegyzi nem kell befutkozni a fejlesztői beállításokba.
Én azt mondom ez ennyi pénzért egy pazar termék, nem csalódtam benne megérte lecserélni a JBL-t ami már megy is vissza a boltba.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Kipróbáltam ma a munkahelyemen is és eszméletlen jó a zajszűrés.
Még a Sennheiser HD 458BT-s munkatársam is megjegyezte, hogy jobb mint az övé, szó szerint vigyorgott amikor a fején volt.
Viszont hozzátette, hogy keveselli a mélyet mert, hogy az övébe mennyivel "berregősebb".
Mondom az nem feltétlenül jobb ahogy azt az Rtings tesztek is bizonyítják.
Én is jobban szeretem ha több a mély, de ha átesik a ló túloldalára és ez miatt veszít a zene a részletekből akkor az már negatív.
Szóval bátran ajánlom ezt az Edifit megvételre nem lesz csalódás ennyi pénzért. (~55k)S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
csendes
őstag
válasz AuraSync #7509 üzenetére
de Music módban is teljesen jó szinkronban van a szájmozgás a hanggal videó nézés közben. Nem hiába blutusz 5.3-at kapunk. (JBL csak 5.0)
Ez a codec-től függ leginkább, nincs köze a BT verzióhoz
A híres LDAC az ennyi, lehet az app-ban állítani ami meg is jegyzi nem kell befutkozni a fejlesztői beállításokba.
Ez nyilván ízlés és szerencse dolga is, de nem árt ellenőrizni, hogy a fejlesztői beállításokban engedélyezve van a 990kbps LDAC-ra. Ez általában megbízhatóbb.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
-
csendes
őstag
Valamivel jobb a helyzet, mivel a LE Audio szabványt tavaly teljeskörűen kiadta a SIG: [link] Az LC3 codec-et pedig elvileg bármilyen LE audio profil-ba bele lehet illeszteni [link]. Vagyis BT 5.2 óta minden rendelkezére áll, van is már LC3-at támogató fejhallgató: [link]
Van aki nagyon örül az LC3-nak [link], mert LE Audio codec és mert több csatornán tud egyszerre működni végre. Van aki viszont fanyalog, mert egy csatornán csak kicsit jobb az SBC-nél, így szerinte csak a hosszabb akkuidő az előnye [link], a minőségi zenehallgatóshoz megmaradnak az eddigi BT codec-ek.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
csendes
őstag
A TWS-eknél LC3 codec-kel a jobb- és baloldal két külön csatornán fog menni és persze ezt fejhallgatóknál is lehet, így kapásból duplázódik a bitráta és nemcsak az LDAC-nál. hanem az SBC-nél is jobban tömörít, így tulajdonképpen akár egy lejátszóról négy csatornán ketten is hallgathatnak jó minőségben zenét, ami azért előrelépés. És persze telefonálásnál sem kell egyetlen gyenge minőségű HSP/HFP duplex csatornát használni majd.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz AuraSync #7510 üzenetére
Tegnap végre akció közben is kipróbáltam a cuccost elmentem biciklizni másodmagammal és 25km-t mentem 13:00 óra körül a tűző napon. Ez a kis túra nagyjából 2 óra volt és a városban mentünk.
Először a High noise cancellation-t választottam ám mint kiderült ez nem szűri meg a szél hangját. De láttam az app beállításaiban egy Wind reduction-t is mondom kipróbálom.
Hát emberek.. ez iszonyat jól működik.
Az még hagyján, hogy a belváros hangjából alig hallottam valamit zene közben, de megszűnt a szélzaj is elég durva mértékben.
Olyannyira csend volt, hogy a mellettem bicikliző egyén szavaiból sem hallottam semmit.
Ez alatt a két óra alatt a már említett tűző napon sem "pállott" be a fülem igaz én nem vagyok az az izzadós fajta.
Külön elismerés hogy a kezelőgombokat is úgy alakították ki hogy látatlanba is tudja az ember melyik-melyik gomb.Ez alatt a két óra alatt 10%-ot merült kb ezzel a szél szűréssel, LDAC-al és nem tudom milyen hangerővel, de gyanítom több volt mint 50%.
Még annyit tennék hozzá hogy biciklizéshez ideális de futáshoz már nem ajánlanám mert nem olyan stabil mint mondjuk a JBL volt, de cserébe a fejem tetején pl nem is éreztem a fülest csak oldalt a füleimnél.
Imádom ezt a cuccot.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
rizso
addikt
válasz AuraSync #7516 üzenetére
Na mondjuk pont bringázáshoz nem ajánlom a mindent is szűrő ANC-t, inkább hearthrough módban kéne használni.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
Ígérem te leszel az első akinek szólok ha egy rendőr ez miatt megállít.
Amúgy nem én tehetek róla, hogy egy ilyen elmaradottkorruptf.stalicska országban kell élnünk. Máshol külföldön tök alap, hogy ilyen van az emberek fején és a kutyát nem érdekli.
Ha ez miatt balesetem lesz az az én felelősségem te ne aggódj miattam.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
csendes
őstag
Annyit emlegettétek a JBL T760NC-t, hogy a SPAR akcióban vettem egyet 30K-ért. Kicsit már kifutó típus az elektronikát tekintve, de 3-4 évig még normális LE Audio úgysem nagyon lesz a lejátszó oldalon sem. Van hatféle JBL fej- és fülhallgató, ebből öt BT, (és BT hangszórók is) jelentős árengedménnyel, ha van elég pont. Elég jól viszik ezeket, ahogy néztem
-
-
kr:sz
tag
Nagyon kíváncsi lennék, hogy az új beats Studio buds +-ra, hogy mit tud majd. Az átlátszó verzió nagyon bejövős.
-
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Bluetoothos, fül köré illeszkedő kialakítású, jó üzemidejű, nem túl drága fejhallgatót, ezt néztem ki. Van vele valakinek tapasztalata, érdemes megvenni?
-
mmdms
addikt
válasz csendes #7522 üzenetére
Egy olyan kellemetlensegbe futottam bele vele kapcsolatban amire nem szamitottam, ez a fules kabelen is csak akkurol hajlando mukodni, a philipset kabelen nem kellett bekapcsolni. Roppant szar ez igy, tegnap este szimulatorozas kozbe a verseny feletol hang nelkul voltam kenytelen jatszani mer ez a vacak kikapcsolt. Mar banom h nem egy egyszeru vezetekest vettem.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
csendes
őstag
Van olyan BT fejhallgató, amelyik vezetékes módban passzívan is tud működni, de ebben az esetben nyilván nem működik a fejhallgató saját elektronikája (DSP), így a hangminőség sokkal gyengébb és persze az ANC sem megy. Például Sony WH-1000XM5 [link]:
Impedance (Ohm): 48 ohm(1kHz) (when connecting via the headphone cable with the unit turned on) , 16 ohm(1kHz) (when connecting via the headphone cable with the unit turned off)
Tehát ha kikapcsolva is megy a vezetékes mód, akkor meg azért húzzák le a fejhallgatót, mert rosszul szól. Persze kérdezheti valaki, hogy akkor mégis mire jó a vezetékes mód, ha be kell hozzá kapcsolni a fejhallgatót, erre a válasz az, hogy így olyan eszközhöz is használható, ami nem tud BT-t.
Azért vacaknak nem nevezném, egyrészt elég sokáig bírja egy töltéssel (35-50 óra), másrészt USB-C-n gyorsan tölthető (5 perc alatt két óra működés), Harmadszor, még nem használtam BT fejhallgatót vezetékesen, és van olcsóbb BT fejhallgató mindig tartalékban feltöltve ilyen helyzetre.[ Szerkesztve ]
-
válasz csendes #7529 üzenetére
Az meg a másik, hogy nem úgy kell nekiállni gémelni meg filmet nézni, hogy 10%-on van a füles.
Sztem itt nem a fülessel volt a baj hanem a felhasználási körülménnyel.
De hát könnyebb egy tárgyra fogni, hogy sz@r mint bevallani, hogy én voltam a f..... .[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz AuraSync #7530 üzenetére
Meg se fordult a fejembe h ez elofordulhat, az en olvasatomba ezeken azert van jack ha lemerulne lehessen akkor is hasznalni. Vagy ahogy csendes irta mas eszkozhoz is jo legyen. Nekem ez igy igenis szar vetel volt. Nem a termek szar. Mint irtam korabban a hangzasaval es anyaghasznalataval igenis elegedett vagyok ennyi penzert.
-
senior tag
Arra is lehet gondolni az egységsugarú usernek, hogy ha kábelesen is hallgatja, az ANC-hez mindenképp be kell kapcsolni a fülest. Márpedig akár BT-vel használjuk, akár dróton (mert a forrás nem tud BT-t), nyilván ANC-vel használjuk, hiszen ezért vettünk ANC-s fejhallgatót... persze ettől még szar ügy, ha nem jön be a termék
[ Szerkesztve ]
-
"nyilván ANC-vel használjuk"
Éjszaka a csendes szobában zárt ablakokkal minek kell ANC?
Jó ehhez mondjuk csendes környezet is kell, de nem mindenki a belvárosban lakik.
Én csak akkor használom a zajszűrést ha az tényleg kell.[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Mielott idejottem olvasgatni es erdeklodni nem is hallottam errol az ancrol. Nem kovetem se a telefonos dolgokat se ezeket a fejhallgatos dolgokat, kivul esik az erdeklodesi koromon. Csak kellett egy eszkoz, a penzemert talan a leheto legjobb minosegben es a legtobb funkcionalitasban, ugy gondolom ezt meg mindig ezeknel a bt fejeseknel talalom meg.
-
mmdms
addikt
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz csendes #7529 üzenetére
Mindkét BT fejesem (Grado GW100, OneOdio A30) jóval szebben szól vezetékkel (normális DAC-ról), mint BT-ről. Ahogy tapasztaltam, azért nem ez a jellemző. Viszont az OneOdion - ezen legalábbis - vezetékkel is működik ANC-vel. Kár, hogy már nem lehet kapni... Szóval kivétel akad azért.
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz Gzula[HUN] #7536 üzenetére
Igen, vezetékről is megy az ANC (bekapcsolva).
Szólhat jobban vezetékkel passzív módban, ilyenkor a fejhallgató DSP/DAC nem játszik, de általában minél drágább a fejhallgató, annál jobb a DSP/DAC.
A Grado különleges a BT fejhallgatók között, mert nyitott kialakításúKi állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Imy
veterán
válasz Gzula[HUN] #7536 üzenetére
OneOdio A10 is ANC
-
csendes
őstag
Szvsz, valószínű, hogy csak valamelyik oldalon rosszul lett bedugva a csatlakozó. Amikor bekapcsoltad, onnantól kezdve BT-on ment tovább. Fejhallgató csatlakozóba bedugva a mikrofon nem fog menni.
-
-
mmdms
addikt
válasz csendes #7540 üzenetére
Nemigazán esik le mire gondolsz, úgy érted bedugtam a csatit de rosszul, és onnantól a bt-t használta? Ez nem lehetséges mert a PC-men nincs BT. A tv-n van, de megnéztem nem oda csatlakozott, illetve egyből észreveszem mert brutális minőségvesztés van a tv BT-val.
Mikrofonra nincs szükségem, megleszek nélküle. Vezetékkel csak lakásban használom, ha az anc miatt írtad a mikrofont, nincs annyi zaj hogy nélkülözhetetlen legyen.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Imy
veterán
válasz Gzula[HUN] #7539 üzenetére
Az igaz, úgy nem tudhatja, de jelenleg csak sajnos az az egy ANC-s verzió van.
-
RetepNyaraB
veterán
Ha bekapcsolod a fejest, használja az összes elektronikát vezeték ide, vagy oda és szívja az elemet (nyilván az anc-t ki lehet kapcsolni, ha nem kell). Ha nem kapcsolod be, akkor meg feltehetően vacakul fog szólni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
csendes
őstag
válasz AuraSync #7541 üzenetére
JBL Tune 760NC (akciós) teszt, szóljatok hozzá, ha lesz elég anyag, akkor összerakok belőle egy blog bejegyzést:
A vezetékes kapcsolattal kezdem, mivel kérdés volt róla. A vezeték nagyon ócska és rövid (120cm), nem csodálom, hogy nem sikerült rendesen csatlakoztatni. Megy kikapcsolt állapotban és bekapcsolt állapotban is, én nem hallottam semmilyen különbséget egy Fujitsu asztali gépen. Szépen szól. Aki így szeretné használni, annak érdemes egy rendes kábelt venni, arra kell figyelni, hogy az egyik felén mindenképpen 2.5 mm jack legyen, mert azt lehet a fejhallgatóba bedugni, a másik nyilván igény szerint.
Még benne volt a vezeték a fejhallgatóban (de már kihúzva), amikor BT-n próbáltam párosítani, de mint kiderült, ehhez előbb ki kell húzni a vezetéket a fejhallgatóból is.
Sajnos mindig bekapcsolt ANC-vel indul bekapcsoláskor, ezt azért érdemes kikapcsolni, ha nincs rá szükség, mivel így tovább bírja egy töltéssel.
Androiddal a párosítás és a használat is egyszerű, könnyen csatlakozik. AAC codec megy alapból (Samsung A sorozat, Android 10), de a fejlesztői beállításoknál 1 másodperc alatt lehet váltani SBC és AAC között, a többi codec is választható, de csak ez a két A2DP codec működik. Akkor lehet érdemes SBC-re váltani, ha az AAC gyengén szól; ez régi, belépőszintű telefonoknál fordulhat elő. A fenti telefonnal jól szól az AAC.
Okostévé szintén nagyon egyszerű. Az automatikus AV szinkron-t ki sem lehetett kapcsolni, így a szájmozgásnál nincs késés a tévé által támogatott egyetlen SBC BT codec ellenére sem. Sok SD csatornán rosszul szól a fejhallgató, de ez a nagy tömörítésű audio codec-ek miatt van így, nem a BT miatt. A HD, illetve zenei csatornák jobbak,.értelemszerűen.
Windows 11-en jön a pofára esés, mivel PIN kódot kér a csatlakoztatáshoz, de nem fogadja el a szokásos alapeseteket. Szerencsére a neten megtaláltam, hogy manuális módban párosítva nem kér kódot és így sikerült is: [link]. Ahogy várható volt, AAC codec-kel szépen szól:iOS-sel nem próbáltam, de mivel Android-dal és Win11-gyel is ment az AAC, valószínűleg gond nélkül megy.
Linux-szal a párosítás némi türelmet és olvasást igényelhet, előfordulhat, hogy A2DP helyett HFP/HSP profillal csatlakoztatja a használt BT manager. Nekem viszonylag könnyen összejött pulseaudio-val Arch Linux-szal, Linux Mint-tel pedig még ennél is símábban. de így csak SBC codec van, amit egy "pactl list"
segítségével ellenőrizni lehet. és még a töltöttségi szintet is kijelzi:Driver: module-bluez5-device.c
device.description = "JBL TUNE760NC"
bluez.alias = "JBL TUNE760NC"
device.icon_name = "audio-headset-bluetooth"
device.intended_roles = "phone"
bluetooth.codec = "sbc"
bluetooth.battery = "80%"
Sajnos a régi pulseaudio-modules-bt csomag a további BT codec-ekhez már elavult, nem ajánlott a használata. VIszont a pipewire [link] alapból támogatja ezeket a codec-eket. A wireplumber session manager-rel nem ment símán a dolog, kézzel kellett néhány szolgáltatást elindítani a hibaüzenetek elhárításához:systemctl --user restart wireplumber.service
systemctl --user restart pipewire-pulse.service
Ezután viszont már szépen ment az AAC BT codec, amit a pipewire-rel megfoltozott"pactl list"
az összes elérhető profillal és codec-kel együtt listáz:api.bluez5.icon = "audio-headset"
bluez5.auto-connect = "[ hfp_hf hsp_hs a2dp_sink ]"
device.alias = "JBL TUNE760NC"
device.api = "bluez5"
device.description = "JBL TUNE760NC"
a2dp-sink: High Fidelity Playback (A2DP Sink) (sinks: 1, sources: 0, priority: 16, available: yes)
headset-head-unit: Headset Head Unit (HSP/HFP) (sinks: 1, sources: 1, priority: 1, available: yes)
a2dp-sink-sbc: High Fidelity Playback (A2DP Sink, codec SBC) (sinks: 1, sources: 0, priority: 18, available: yes)
a2dp-sink-sbc_xq: High Fidelity Playback (A2DP Sink, codec SBC-XQ) (sinks: 1, sources: 0, priority: 17, available: yes)
a2dp-sink-aac: High Fidelity Playback (A2DP Sink, codec AAC) (sinks: 1, sources: 0, priority: 19, available: yes)
headset-head-unit-cvsd: Headset Head Unit (HSP/HFP, codec CVSD) (sinks: 1, sources: 1, priority: 2, available: yes)
headset-head-unit-msbc: Headset Head Unit (HSP/HFP, codec mSBC) (sinks: 1, sources: 1, priority: 3, available: yes)
Active Profile: a2dp-sink-aac
Ami a kényelmet illeti, sokkal viselhetőbb, mint a T5**BT sorozat, de inkább kisebb fülre való és 2-3 óra után már ez is fáj. A nagyobb baj, hogy izzad benne a fül, nem árt hozzá egy törlőrongy. a doboz nyitása után van egy kis műanyag szaga, ez remélhetőleg pár hét alatt elillan.
A kezelése a szokásos JBL, kevés gombbal, viszonylag gyorsan megjegyezhető. Adnak hozzá egy kis füzetet, de célszerűbb az internetről letölteni [link]: Az ANC-t sajnos minden indítás után külön ki kell kapcsolni. Minden a jobb oldalon van.
A JBL HeadPhones App (iOS/Android) a Tune sorozatból csak a legújabb modelleket (T520BT, T720BT, T770BT) támogatja, így ennek letöltésére ne pazaroljuk az időt.
A hangja 30 ezer Ft-ért jó, persze bele lehet futni olyanba, hogy semmi különbséget nem hallani egy T500-hoz képest, ilyenkor azért kiderülthet, hog maga az alap YT audio stream 50 kbps, vagyis ez már behatárolja a hangminőséget. Klasszikus és akusztikus zenéhez kellemesen szól. Sokkal kényelmesebb mint egy T500-as fülön ülő, de azért néhány óra után már fáj és - főleg nyáron - tényleg kell hozzá egy kis törülköző. Telefonnal, tévével pillanatok alatt csatlakozik, Windows 11-hez egy kevés, Linux-hoz több babrálás kell, amiről nem a fejhallgató tehet, viszont nem árt tudni.
Ami az ANC-t illeti, sokféle lehet a zaj, így a vélemény is. MIndenesetre csak kikapcsolni lehet, transzparens és egyéb módok nincsenek.
Összefoglalva, ez nem geek füles (nincs aptX, nincs LDAC. csak BT 5.0, így nincs teljes LE Audio támogatás, a JBL HeadPhone app sem támogatja), hanem egy fül körüli hipster fejhallgató, ami elég jól szól, viszonylag kényelmes és egyszerűen használható, különös tekintettel az akciós árra.[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz csendes #7545 üzenetére
Igazad van a vezetékes résszel, szétcsúszott a hosszabbításnál. Ennek ellenére mindig bekapcsol ha csatlakoztatom a jack-et. vissza kihúzom, kikapcsolom, újra csatlakoztatom és így megy kikapcsolva is. Juhuuuu Lehet ezeken firmware-t frissíteni? Nem lehet valami ősrégi van még az enyémen? Vagy neked is azonnal bekapcsol ha jacket érzékel?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Van egy új jabra elite 75t-m de ugyanúgy kiesik a fülemből ha rágok mint az előző fajta Ez az in ear-ek ilyenek vagy mi a gond? Kicsi a gumi rajta?Illetve ez a personalized anc beállítás mi? Van egy csuszka fel le utána jobbra balra de hang nincs. Mit kéne hallani állítani?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Macska topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- További aktív témák...
- Lenovo l480 laptop 8250u 8 gb memória 256 gb ssd full hd világító billentyűzet akku töltő kamera Blu
- WHITE RGB GAMER PC! I5 11400F / RTX 3070 / 16GB 3200MHZ / 250GB+500GB / 700W
- MacBook Pro mid. 2014
- HP Probook 640 G4, Magyar, FullHD, Intel core i5 8250U, 8GB RAM 256GB SSD + 1TB HDD, Win11Pro
- Asus Vivobook S16 OLED Garancia 2027.08.12. (Ryzen 5 7535HS, 16 GB DDR5, 512 GB SSD, 16" 3200 2000)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest