Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Azért ezzel a rengeteg gyümölccsel vigyázz, mert magas a cukortartalmuk. A deguk ugyanis genetikailag cukorbetegségre hajlamosak, a szervezetük nem igazán tudja lebontani a cukrot. Ha hosszabb távon, és/vagy rendszeresen kapnak sok gyümölcsöt, akkor kezdetben a látásuk romlik, majd vakulnak meg, a legrosszabb esetben pedig halálhoz is vezet...
A legjobb megoldás, ha főleg csak zöldségféléket kapnak, pl.: uborkát, salátát, kevés répát (mivel ebben is nagy mennyiségű cukor van), stb.
Drops-ot kapniuk SZIGORÚAN TILOS, bármennyire is szeretik! (Esetleg jutalomfalatként egy kis morzsányit, de nagyon ritkán, esetleg félévente, de egyáltalán nem ajánlatos!)
Nem akarok senkit sem elriasztani, de ez valóban így van, úgyhogy nagyon vigyázzatok mit adtok nekik. Az 50-es évek környékén rengeteget ''használták őket'' a diabétesszel kapcsolatos kutatásokban.
Valamint arra is ügyeljetek, hogy ne kapjanak nagy mennyiségben (kaphatni persze kaphatnak, csak kis mennyiségben) olajos magvakat, diót, mogyorót, stb., mert ezek az olajos kaják a májuknak nem tesznek jót, ráadásul rendkívül hízlalják őket.
Ha sokáig szeretnétek, hogy a deguitok egészszégesen, boldogan éljenek, akkor ezeket a tanácsokat fontoljátok meg alaposan!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest