Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istenem
újonc
Hűű a degu az egy nagyon erős, jó minőségű hardware gyártó! Nekem kettő van az egyik optikai egér, a másik meg billentyűzetként üzemel, viszont csak áramot hajlandóak fogyasztani. :S
-
Orsyka
tag
Hát reméljük, vissza költözik az élet
Nekem 4 lány degum van. Név szerint: Bogyó, Csoki, Ribizli és Kókusz. Most lesznek 1 éve decemberben, hogy nálam vannak. Azelőtt sose volt rágcsálóm, de mostmár el nem tudom képzelni nélkülük az életem
-
TexT-BoY
addikt
Noss, mi a heyzet degusok, mindenkinél szivroham volt?
-
ladybug
őstag
Meddig él egy degu? Nem a természetben, hanem a lakásban.
-
L|zsidoboz
őstag
Ha valaki szeretne Szegeden ingyen 6 hetes fiú degut, degukat, akkor 2 ingyen elvihető.
-
eddie17
addikt
válasz
L|zsidoboz #359 üzenetére
Na most már ezzel is okosabb vagyok. Hát igen nem szép látvány, főleg ha az én malacomra gondolok.
-
törölt tag
ööö a degu ehető? mert akkor érdekel
-
LOTR
addikt
nekem a lánydegum olyan fél éves lehetett (tehát teljesen kifejlett), amikor a kis fiúdegut hoztam (talán 1 hónapos lehetett, még pici volt), aztán először csak a kezembe tartva beraktam, de láttam, hogy egyenlőre még nem oké a dolog, aztán elválasztottam őket egymástól, beraktam egy rácsot közéjük, pár óra múlva már átverekedték magukat az egyik oldalra
azt még hozzátenném, hogy ez olyan éjjel 22 és 1 óra között történt, amikor éppen már aludni próbáltam ''volna'' -
eddie17
addikt
Végig olvastam a minap a topikot, és rájöttem, hogy szeretnék egy ilyen aranyos degut
Volt már hörcsögöm, tengeri malacom. Tehát van egy pici tapasztalatom ilyen téren, meg hát olvasgattam a linkeket is. Szóval hamarost ujabb degu tulajdonos lép köreitekbe
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #347 üzenetére
persze, csak addig kell szétszedni őket, amíg a kcisik elég nagyok nem lesznek
sajnos így lemaradsz pl arról amikor van mondjuk 5 kicsi, meg ugye a kettő nagy és egymás hátán fekszenek kettesével toronyban
nagyon aranyosak
de sajnos nem lehet tudni, hogy mikor vesznek össze a fiúk, és történik valami nagyobb baj -
degu
senior tag
Naaa...neee!
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #344 üzenetére
úgy melékeztem, hogy írtam a topikba, hogy miért kell kivenni
az oké, hogy amíg nagyon picik, akkor elvannak, de majd ha már kicsit nagyobbak lesznek bántani fogja őket
szerintem ne a magad kárából akarj tanulni, nekem sajnos senki nem mondta, hogy vegyem ki a fiúdegut -
Den
veterán
válasz
L|zsidoboz #339 üzenetére
rájött hogy nem tőle vannak a kicsik
-
ladybug
őstag
válasz
Szerintem is féltékeny. De nem tudom, hogy ki kellene-e venni. Az még jobban megviselné, nem?
-
LOTR
addikt
válasz
nagy fiúdegut vedd ki a többi közül, mert bántja (elég nagy a valószínűsége) a kicsiket
lehet azért sír, mert a lánydegu sem engedi, hogy a közelükbe menjen -
L|zsidoboz
őstag
sziasztok!
nekem ma születtek kisdegujaim. eddig nem tapasztalt módon az apuka folyamatosan sír.
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? -
ladybug
őstag
Másnak is alszik így a deguja? Vagy csak a miénk ilyen fura? Párszor már azt hittük eltávozott...
[link] -
V.ki
aktív tag
Jó neked,hogy meg tudtad szelídíteni..Nekem 3 van,szép nagyok,kiskoruktól próbálom kézhez szoktatni őket,de csak az egyik hímből tudtam kicsikarni,hogy ketrecen belül a kezemen maradjon.De így is nagyon aranyosak,főleg mikor egy ágra ráharapnak,és kétfele húzzák vagy a mókuskerékbe ketten bemennek,és együtt hajtják.
-
Xelo
addikt
nahh az én kis büdikém több mint 1éves... egyedül van, vagyis vagyunk, ő az én kis fogadott testvérkém.. nincs semmi baja, mármint nem szomorú meg depis. ha megszólalok rögtön sikít.. igy hogy nem vettem mellé társat igy sokkal jobban összenőttünk.. amikor pihizik és simizem akkor mindig hátradobja magát hogy a pociját simizzem... van ilyen fürdőhomokja is, amikor kiöntjük igy elkezd brake-elni nagyon édi
szerk: sok degus képet láttam de az én kis Picim a legszebb!
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
engem is harapott meg nem is egyszer volt hogy vérzett is rendesen, de az csak akkor fordult nálam elő ha fenyegetve érezte magát (tehát amíg csak 1db lánydegum volt, addig az simán beleült a tenyerembe, felmászott a kezemen a vállamig, meg ilyenek), de miután vettem mellé egy fiúdegut is kicsit megvadult, egyszer próbáltam kivenni, úgy hogy simán megfogom, de az mindig elszaladt, aztán ''bekergettem'' a sarokba, és megemeltem kicsit, na akkor bekapta a fél kezem -még vérzett is-, kb onnantól kezdve úgy raktam egyik terráruimból a másikba, hogy a farka tövénl fogtam meg mindkettőt
de ha csak úgy simán belógattam a kezem, és hagytam, hogy szagolgassák, akkor finoman elkezdték csak rágcsálni, nem fájt egyáltalán, és körmöt is szerettek rágni -
LOTR
addikt
3 db deszkából lehet csinálni jó kis odut, a komfortosabb 4 deszkából van, és ha egy 5.-et is szögeltek a tetejére, akkor azt fogják először lerágni, és így tovább kitart a házikó, és a tetején lévőt még cserélni is könnyű
sőt 2 deszka is elég
30ml víz nem tudom, hogy sok e 1 napra, de amikor nekem még megvoltak, elég sűrűn láttam, hogy csak elrágták az almát, és utána kiköpték, mondjuk lehet, hogy csak azért csinálták, hogy tiszta legyen az amit megesznek belőle, de az is lehet, hogy csak rágni volt kedvük
ja ezeket sztem tildynek írtam -
tildy
nagyúr
Ezt csinálják... Ez normális?
[link] -
tildy
nagyúr
Sz.rnak ezek mindenre.. csak a ketrecet kaparják emg rágják. Futókereket meg nagy ívből elkerülik....Háááát...
viszont naponta 30 ml-t isznak, ketten!!! -
rlazol
veterán
-
tildy
nagyúr
Találtam jó kis rágcsát nekik, és szeretik is: TOBOZ
-
Ck.
addikt
Figyi az sztem nem harapás, hanem rágcsálás. Mi is odaszoktuk nekik adni az ujjunkat, először megszaglásszák, majd finoman nyalogatják, rágcsálgatják.
De ez a szeretetük, hálájuk jele. Semmi gáz nincs benne, és nem is fáj. Nézd meg az általam linkelt oldalakon, ott is írják.
Sőt, ráadásul a szeldítésnél is először ajánlatos csak az ujjat bedugni a rácson keresztül, hogy szagolgassák, rágcsálgassák, szokják meg az ujjunkat, kezünket. 1-2 hét után már bátran kivehetjük, és ha végigfutnak nyugodtan a kezünkön, akkor elvileg nyert ügyünk van. De ha kezdettől fogva ketten vannak, akkor nehéz a kézhez szoktatás. Nekünk a pl. a párt (1 fiú 1 lány) a mái napig nem sikerült kézhez szoktatnunk.
Egyébként a harapás az teljesen más, ott seb és vér is előfordul. Más kérdés, ha téged valóban harapni készültek... De ez nem valószínű, sztem kissé eltúloztad, vagy nem vártad ki, hogy mi lenne a vége...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tegnap megjátszottma egy alomcserét, na mondom lerakom a földre a ketrecrészt... Hát alul nem kiszöktek?
De visszakergettem őket
Kimászkálnak a kezemre, azt zsupsz vissza. Megint kuks ki, megint vissza.
Meg tegnap beleharapott egyik az ujjamba(Én voltam a hibás, bedugtam az ujjam, először csak nyalogatta, majd hamm ráharapott...)
-
Sipi
addikt
Szuper... Ezek szerint az újdonság varázsa? Reggel, miután rakétaként kilőtt a ketrecből, szépen végigjárja (és rágja
) a lakást, sorról sorra veszi a helyszíneket. Nagyon élvezi ám! De nem lehet benn tartani, akkor nagyon csúnyán néz.
Nevelni hogyan kell? Koksi a kobakjára? Kisgyerekekben még nem vagyok otthon.
(Viszont naccerűen gépel, és még egeret sem használ a számítógéphez.)
Sipi -
-
Sipi
addikt
Szia!!!
Jajaj... Bizony, kint mászkál.
Reggel úgy kelek, hogy elkezdek mocorogni. Ezt meghallva őrülten kaparni kezd. Ha nem engedem ki, szétszedi a ketrecet. Onnantól elszaladgál. Összebogyózza a szőnyeget. Ahogy mondtad, ilyenkor felszedem, megmutatom neki, megszagoltatom vele, felmarkolom és mindkettőt beteszem a vackába. Ott eszik egy kicsit, majd azonnal kijön. Kaki, mutat, betesz, kijön.
Este pedig úgy kell bedugni, az összes résen kifele igyekszik.
Egyszóval: a fenét van el a vackán! Ha eszik, iszik, akkor van bent, ez naponta akár 5 percet is kitesz.De oké, akkor ezentúl ketrec, legalább a lakás is megmarad.
Hiába, no, akik elfelejtettek ilyen apróságokat közölni velem...
Szokott pisilni? Eddig csak egyszer láttam, amikor az asztalon megijedt és összepisilte a fél asztalt.Remélem, nem a rejtett sarkokat jelölte meg suttyomban...
Sipi -
Kidus
őstag
Ajjajaj, te kint hagytad? Szerintem ha elmesz nyugodtan tedd be a helyere, elvan o ott, alszik leginkabb, ha meg otthon vagy maszkal eleget
tildy: valami kemeny fat szerezz nekik, pl epitokocka () vagy kemeny faag. Akkor azt fogjak ragni, nem a ketrecet. Ha kiengeded oket, akkor csak ugy, hogy ne tudjanak bemenni semmi butor moge\ala, mert sose jonnek ki. Viszont kajas zacsi zorgesere barmikor odamennek
Szeretik ha a nyakukat simogatjak foleg alul a torkuknal, csak meg nincsenek kezhez szokva ( mar egyszer megengedte az egyik de tobbszor nem, inkabb ki akart jonni korulnezni ).
mas: London kesz bolondok haza.... tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest