Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
akinek ilyen probléma előjött itt eme totyikban, az mondjuk nem pilinckázta feljebb az FSB-t előtte? Csak kíváncsi vagyok
Nekem is volt egy lapom amiben a wincsi elkezdett baromságokat csinálni, adatvesztés, sötöbö, majd lefagyott eme verifying dmi pool data-nál. Átraktam secondary masterre a wincsit és lőn csoda működött. Szóval gallyra mehetett az IDE vezérlőm amit az FSB drasztikus emelésének tudhattam be még anno gondolva ama tényre hogy olyan deszkám volt ahol ment az FSB-vel a többi freki is (AGP, PCI, sötöbö)
Lehet nektek is ez a gondotok, persze korántsem biztos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is volt egy lapom amiben a wincsi elkezdett baromságokat csinálni, adatvesztés, sötöbö, majd lefagyott eme verifying dmi pool data-nál. Átraktam secondary masterre a wincsit és lőn csoda működött. Szóval gallyra mehetett az IDE vezérlőm amit az FSB drasztikus emelésének tudhattam be még anno gondolva ama tényre hogy olyan deszkám volt ahol ment az FSB-vel a többi freki is (AGP, PCI, sötöbö)