- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pro70
senior tag
válasz
.Grayson. #25294 üzenetére
Így megszivatni öreg...
..Ezt nem bocsátom meg.....10:05-kor egy 6 oldalas levelet küldtem neked privibe...a szivem kiöntöttem Anikóról, mert szimpatikus voltál......erre se szó se beszéd kirakatod magad...legalább 2 órát szenvedtem a roh@dt leveleddel...
(#25310) darál0w Szivesen...
(#25325) Lauda válasza kenwood3 (#25323 Anikó 4-Eva...
-
veze
őstag
válasz
.Grayson. #25294 üzenetére
én se nagyon néztem.. aztán néztem egy ideig nem is tagadom.
kb 6-8 stabil forumozó akik legtöbbet hozzászolnak itt, fellelkesített, hogy ez jo, ez kell nekem, és milyen jo lesz..
Aztán beleuntam, unalmas, nem köt le. Biztos én vagyok a nyomi, nem átlag magyar néző, aki mennyire de nagyon oda van ettöl.. nem nöttem fel hozzá.. de ez van. Azé nézzük a jo oldalat is. ha valami olyan lenne ami érdekel, nyilván a tv elé kötne, így viszont több idö , sok sok óra marad másra, másokra. és ez végső soron jo nekem is , nekik is.
mindenki szabadon válasz hogy őt mi szórakoztatja, ettől még nem minősítem hogy troll, sem viszláttal
és nem is regelek ujra csak azé hogy ezt beírjam -
LamaCube
addikt
válasz
.Grayson. #25275 üzenetére
Na szóval. Akárhogyan is tagadja sok ember nézi a VV és a többi agyatlanságot. Persze ezt élből jó tagadni. A kereskedelmi csatornák a reklámból élnek. A reklámozók a nézettség alapján döntenek, hogy melyik csatornánál melyik műsorsávban érdemes reklámozni.
Így, ha tetszik, ha nem. A nézők, vagyis én, te (akárhogyan is tagadod) generálja ezeket a műsorokat. Ettől függetlenül én is és a többi ember is néz tematikus csatornákat csak nem tagadják le, hogy néz mást is. Látod egyszer belenéztél (szvsz kamu) és képes voltál be regelni és írni ide.
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy igen kell a cirkusz a népnek és kellenek az ilyen műsorok. Nekem például nem követendő példa egyik karakter sem és szerintem az itt fórumozók 99%-nak sem, de jó példa az embereknek az, hogy milyeneknek nem kell lennünk és hogyan nem kell viselkednünk. Persze ez a "szórakoztató", mert senki nem kíváncsi arra, hogy ki milyen szent életet él és mutat a külvilág felé, közben olyan képek és dolgok keringenek a neten róla, hogy az már nevetségessé teszi az egész lényét. -
runner 125
nagyúr
Aktív témák
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest