Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz llll #19069 üzenetére

"ja, hogy teljes titokban tett szert világuralomra?"
    Elég nyilvánvaló. Ez nem egy olyan képesség amit fölfedsz ha rendelkezel vele és világuralomra törsz. Ellenkező esetben elveszted a legnagyobb előnyödet és céltáblájává válsz az összes többi hatalmasnak.

"te el tudod képzelni, hogy 1 ember ne éljen vissza az esetleges akármilyen hatalmával?"
    Simán. Én sem élek vissza a hatalmammal. Pl bármikor eltaposhatnám a lábam előtt menetelő hangyákat, de mégsem teszem. Elvehetném a kisgyerektől a nyalókáját, de nagy lelkierővel képes vagyok ellenállni a kísértésnek.

"ha nincs, akkor mégis csak kidobott pénz volt (amivel én nem dicsekednék egyik hatalom helyében sem), a kísérlet pedig sikertelen"
    Lehet hogy az volt, lehet hogy nem. A kormányok pedig ennél sokkal több pénzt szórtak már el mindenféle felesleges dologra.

"mondja ezt 1 megrögzött ateista jéghideg, kikezdhetetlen logikával...?"
    Pontosan. Az ateizmus nem azt jelenti hogy mindent mereven elutasítunk. Épp ellenkezőleg, mindenre nyitottak vagyunk. Csupán mindent egészséges kétkedéssel fogadunk és nem hiszünk el bármit, bizonyítékok híján meg főleg nem.

"ezeket az infókat miért hiszed el?"
    Mármint azt hogy folytak ilyen kísérletek? Miért kéne kétségbe vonnom? Számtalan forrásból meg van erősítve. Többszörösen dokumentálva van. Valószínűleg a hivatalos iratokat is bárki elolvashatja mivel már nem titkosak.

Persze biztos hogy nem minden anyagot tettek nyilvánossá. Ez egyértelmű. Pl a nem önkéntes emberkísérleteket biztos hogy mai napig titkolják. Valamint ha sikerült elérniük valami eredményt akkor azt sem tárják a nyilvánosság elé.

Én sok mindent lehetségesnek tartok. Amit nem cáfol meg egyértelműen a tudomány és logikusan nézve lehetséges a létezése azt miért is kellene egyből elvetnem? Főleg ha személyes tapasztalatom is van a témában.

[ Szerkesztve ]

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák