- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
"ja, hogy teljes titokban tett szert világuralomra?"
Elég nyilvánvaló. Ez nem egy olyan képesség amit fölfedsz ha rendelkezel vele és világuralomra törsz. Ellenkező esetben elveszted a legnagyobb előnyödet és céltáblájává válsz az összes többi hatalmasnak."te el tudod képzelni, hogy 1 ember ne éljen vissza az esetleges akármilyen hatalmával?"
Simán. Én sem élek vissza a hatalmammal. Pl bármikor eltaposhatnám a lábam előtt menetelő hangyákat, de mégsem teszem. Elvehetném a kisgyerektől a nyalókáját, de nagy lelkierővel képes vagyok ellenállni a kísértésnek."ha nincs, akkor mégis csak kidobott pénz volt (amivel én nem dicsekednék egyik hatalom helyében sem), a kísérlet pedig sikertelen"
Lehet hogy az volt, lehet hogy nem. A kormányok pedig ennél sokkal több pénzt szórtak már el mindenféle felesleges dologra."mondja ezt 1 megrögzött ateista jéghideg, kikezdhetetlen logikával...?"
Pontosan. Az ateizmus nem azt jelenti hogy mindent mereven elutasítunk. Épp ellenkezőleg, mindenre nyitottak vagyunk. Csupán mindent egészséges kétkedéssel fogadunk és nem hiszünk el bármit, bizonyítékok híján meg főleg nem."ezeket az infókat miért hiszed el?"
Mármint azt hogy folytak ilyen kísérletek? Miért kéne kétségbe vonnom? Számtalan forrásból meg van erősítve. Többszörösen dokumentálva van. Valószínűleg a hivatalos iratokat is bárki elolvashatja mivel már nem titkosak.Persze biztos hogy nem minden anyagot tettek nyilvánossá. Ez egyértelmű. Pl a nem önkéntes emberkísérleteket biztos hogy mai napig titkolják. Valamint ha sikerült elérniük valami eredményt akkor azt sem tárják a nyilvánosság elé.
Én sok mindent lehetségesnek tartok. Amit nem cáfol meg egyértelműen a tudomány és logikusan nézve lehetséges a létezése azt miért is kellene egyből elvetnem? Főleg ha személyes tapasztalatom is van a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest