- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jacint78 #18487 üzenetére
Ez a config:
- chieftec 450w ctg-450-80p
- asus p5q
- intel c2d e8200
- 4 x 2gb ddr2
- gtx460 768mb
- 1 ssd
- 2 hdd 7200rpmDe amúgy használható most is a gép, nem kapcsol le mindig. Párszor volt, hogy netezés közben is leállt már, de leginkább mindig akkor, mikor több teljesítmény kellene, ezek szerint akkor amikor a vga-t is igénybe vette.
Idáig elég volt neki mindenre ez a táp. Lehetséges, hogy így megy tönkre? Vagy ez csak előjel? -
törölt tag
közben csináltam terheléses vizsgálatot, és vga-nal egyből lekapcsolt a gép.
procinál, memóriánál ment simán.
idáig elég volt ez a táp a vga-nak, nem változtattam semmit a configon
tehát most nem tudom eldönteni, hogy a vga vagy táp a hibás
nem kapna elég áramot a vga? -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy gondom a gépemmel. Sajnos néha fogja magát és leáll. Úgy figyeltem meg, hogy főleg akkor csinálja, mikor teljesítményigényesebb dolgokat csinálok. pl photoshop
Játszani nem nagyon szoktam, de pár hónapja ki akartam próbálni egy játékot, és mikor már beöltött és kezdődött volna a komolyabb teljesítmény, akkor leállt a gép. Így vettem észre először ezt a hibát, de nem foglalkoztam vele, nem kerítettem neki nagyobb figyelmet, mert nem játszom, és nem is erőltettem tovább. De most már Ps-nél is csinálja és ez már munkához is kell.
Én a tápra gyanakszom, de nem vagyok biztos benne. Lehet, hogy a videókártya? Egyik alkatrész sem melegszik túl.
Hogyan tudnám kiszűrni, mi a rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Phanteks Eclipse P600S Silent Black (PH-EC600PSC BK01) + vertical GPU RISER cable Pci 4.0
- GIGABYTE 750w 80 Plus Gold Tápegység Garis
- Artic Liquid Freezer II 360 non RGB AM5 foglalattal
- MSI MAG CORELIQUID C240 Vízhűtés Garis
- Eladó egy majdnem új be quiet! silent base 802 ház minden tartozékával.Doboza nincs meg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest