Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Igen, nekem a nagyobb tárhely - kevesebb slot jobban megérné és úgy lehetne kényelmesen futtatni a 100-200 Gigás pakkokat hetekig is akár.
Viszont nekem a garantált sávszél nem igazán jön be. Meg is mondom, hogy miért.
Ugye előző hónapban csináltam kb 16 MBit átlagot feltöltésben. Viszont ez nem úgy jött ki, hogy non-stop 2 megával mentek fel a torrentek. Hanem úgy, hogy el-elkaptam egy-egy jobb torrentet, ami 30-60 percig ment 15 MB/sec sebességgel felfele. És ezt ellensúlyozta, hogy mikor nem ültem gép előtt (éjszaka, hétvégén, stb) és nem cseréltem a friss torrenteket akkor lelassultak pár száz KB-ra.
Tehát pl. ha 5M/5M a sávszélkorlát a neten akkor pont az ilyen "nagy akasztásokról" maradok le. Itt van pl. ez egy igen jól sikerült kép (de nem egyedi)A vinyó sebességhez meg csak ennyit:
Itthon ha elindítok EGY másolást (2 helyi vinyó között!), akkor az 70 MB/sec
Ha elindítok kettőt EGYSZERRE, akkor az összesített sebesség kevsebb, mint 70.
Lehet az én gépem a szar (sőt) de nemhiszem, hogy gyorsabb lehetne a vinyó
És ha pl. úgy csinálod meg a servered majd, hogy 2 user / vinyó, akkor mind2en tolják fel 30 Mega körül fejenként 2-3 torrentet, akkor már azért izzadni fog az olvasófej.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy nem csak "sima" feltöltésre használnak az emberek szervert, hanem saját torrent készítésére, amikor leellenőrzi a torrent filet, ami erőforrás igényes is eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest