Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTomi1
csendes tag
Sziasztok!
Tud vki olyan megbizhato szervert,ahol van Min! 1-2hèt probaido?
Minimum kell ennyi,mert mar tobb nagyon jo szervernek mondottat bereltem es kivetel nelkul mind szar volt! Eloszor ment felfele 20mb-ekkel,majd hirtelen visszazuhant 10kb-re. (igazi lehuzas!)
Voltam mar a warpseednel -ok is szarok,ezt sajat magukrol irtak...- voltam mar a boxerseednel -elso 2-3honapban a legjobb volt! utana 2 fillert nem ert!- voltam mar a seedeleknel -egy az egyben boxerseed!- +targyaltam meg 2-3 szerveressel,de mar ott megdolt a dolog..
Szoval olyan kellene,ahol szinte eloszor hasznalom szervert es utana fizetek.
200gb kellene korlatlan slottal es 15-25mb garantalt sebesseg.
Ha tud vki ilyet,irjon ram.
Nekem tenyleg hosszutavon kell.
((azert azt le kell irnom,hogy a warp-,boxerseed es seedelekben volt annyi ver,hogy Visszaadtak a penzt! Mondjuk ez volt a minimum..))
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest