Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ryokie
csendes tag
A baj az, hogy nekem nem csak egy eszközzel, hanem mindennel - semmi nem működik, amit az usb portba csatlakoztatok. Egyik nap még működött, aztán hello. Érthetetlen.
Különben azóta ellenőriztem a BIOS-t, a kábeleket, eltávolítottam az eszközkezelőben és újrainstalláltam az usb portokat. Eddig nem segített semmi
-
ryokie
csendes tag
Sziasztok,
nem biztos, hogy hardware probléma, de az történt, hogy az USB eszközök egyik nap még működtek (webkamera, fényképezőgép, infraport, mp3), aztán pár napja hiába csatlakoztatok bármit, abszolút semmi nem történik. Nem tudom használni az USB eszközöket, olyan mintha nem is lennének csatlakoztatva.
Futtattam Intel USB check és Entrega USB ready progikat, mindkettő azt mondja, hogy minden rendben, szofteverileg és hardverileg is. Mi lehet a baj?
ui: windows xp fut a gépen
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest