- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumia77
csendes tag
Űrgammák, nagyon jó kis sorozat volt anno a 90-e évek közepén. Szerettem, és sok részt láttam! Szivesen nézném újra.
Olvasgattam az ide be írt üzeneteket, és lenne egy pár szavam az itt le írtakhoz!
Én is rajta vagyok az IWIW.hu-n. És tényleg valóban egy pár Űrgammás zsereplő is rajta vannak! S sokakban fel merült az hogy esetleg nem is ők regisztráltak, hanem mások regisztáltak helyetük. Ez hogy lehet? S vajon akkor az hogy lehet hogy mostani fényképek is vannak róluk? Ha nem az űrgammás szereplők regisztráltak akkor példál a fényképeket ki rakta fel? Az Űrgammák gyermek szereplőiről viszont vannak, régebbi és friss új fényképek is, ezek vajon honnan vannak?
Azért az is érdekes hogy az Űrgammák is regisztrálva van. S hogy az Űrgammákknál nincs bejelőlve egyetlen egy olyan ismerős is aki mondjuk a sorozatban szerpelt anno. Mondjuk ez is érdekes! Itt viszont az Űrgammáknál 11-12 éves képek vannak fent, és az adat lapján is még a Zoltán utcai cim vann feltünteve. Ez való szinűleg egy fars fére vezető, infó!
Akiket én talátam meg az iwiw-en: Ákos "Zolg": Monoki Dávid., Orsi "Zolg": Horváth Anikó,
Juci "Zolg": Szabó Ildikó. - Megjegyzés: Szabó Ildikót, Papp Ildikó Leila-ként keresétek. Mivel férjhez ment és a férje nevét vette fel!
Sőt anno volt még egy szöszenetnyi Xénia Láz hírek is az Űrgammak után annak szerplőjét is megtalátam, őt Könyves Krisztinának hivják, illetve most DR. Droux Krisztina-nk hivják mivel ő is férjhez ment!
Eördögh Alexát viszont nem találtam meg. De annyit tudok Eördögh Alexáról hogy ő is férjhez ment. De nem tudom hogy hivják most, és azt se tudom hogy nem-e a férjezett nevén van!
Egyébként nekem is van már saját Űrgammák fórumom, ma indult a fórumom.
Fórumom cime: http://urgammak.extra.hu/forum.htm
További szép jó napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest