- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
Ott lett a dolog eltolva, hogy nem társítani kellett volna a Steamen vett játékot, hanem a tesódnak csinálni egy új Uplay accountot. (vagy nem volt még neki, miért lett a tiédre téve?)
Tehát a lerosszabbul választottatok, mikor a te Uplay fiókodra társítottátok a játékot.
Azt mondjuk én sem értem, hogy lehet két ugyanolyan játék egyetlen fiókon, mert mióta van Uplay én azóta használom, de duplikátum játékkal még sosem találkoztam egy azon fiókon. Mondjuk nem is vettem két egyforma címet Steamen és Uplayen...Próbálj meg írni a supportnak, keress valami jó angolos havert, ismerőst, családtagot. Mert a magyar nyelvi support szerintem még csak elméleti síkon létezik.
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- Bittorrent topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos fejegységek
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest