- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Valamiert szar a netem, igy online jatek mara kilove.
Ok, tolok AC
-t, megjeleneskor megvettem, 10 percet jatszottam vele.
Uplayt atallitottam offline modra, erre inditasnal azt irja, hogy nem tud indulni a jatek, mert lehet nem a legujabb verzio van fent, lepjek online be a uplaybe.WTF?
Azt hittem inditom az exe filet es vigan jatszom, erre ez van..
-
steele80
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Tartottam tőle, hogy nem lehet. Na mindegy, akkor autó indulást kap az uplay is. Mondjuk most frissülni akar az uplay, de valamiért nem tud. Amúgy köszi a választ.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Tegnap megvettem Steamen a FarCry4-et. Fel is települt minden oké. Viszont ha elindítom először elindul a steam utána az uplay, majd a játék. Ezen nem lehetne változtatni valahogy? Miért kell mindkét kliens hozzá? Tudom hiba volt a steamen megvenni egy ubis játékot, de nem lehet valami alternatívát találni, hogy csak a stemből, vagy csak az uplayből legyen játszható. Már agyamra mennek ezek a kliensek az állandó frissítgetésükkel.
-
1kt
újonc
Helló!
Még új vagyok ezért nem tudom,hogyan lehet egy játékot feltelepíteni ,3 gépre?Elöre is köszönöm a választ.
-
gabee jr
tag
Skacok, mindenki aki Uplay (app) alól vásárol és nem megy végig a folyamat, nyugodjon meg. Egy regisztrált, bejelentkezett fiókról indította a vásárlást, az Ubinak pontosan tudni kell, hogy a vételár levonása került, de a termék (még) nem jelent meg a fiókon.
Nem mértem sosem, de szerintem pár munkanap mire maguktól is rájönnének, hogy gebasz van, pontosan annyi idő alatt, mire ír az ember nekik egy ticket-et és felveszi velük a kapcsolatot a kifizetett de meg nem kapott termék ügyében. -
doooo
veterán
Isteni dolog történt velem ma... A PC-s Uplay app-ban kosárba raktam két PoP részt... végigmentem a 3 lépéses vásárláson, és amikor rákattintottam, hogy befejezés, error 404-et dobott ki, ugyanabban a pillanatban jött az SMS, hogy a cég megkapta a pénzét. Ugyanakkor a library-ben nincs benne egyik se, e-mail nuku... Na már most azonnal rákerestem a dologra, mások is jártak/járnak így... de sehol megoldás. Kitöltöttem egy case-t a support menüben, majd írtam nekik facebook-on is.
Azonban az előbb, gondoltam egye fene azt az 1000 forintot, végigcsináltam a vásárlást egy játékkal, ám ezúttal a weboldalukon... és meglepi, működött, benne van a könyvtáramban, jött e-mail. Ezt is utánaírtam még a facebook-on. És most várok. Esetleg itt valami tapasztalat? A "probléma" az (az előző tranzakciós lopáson kívül) hogy ez a Spring sale nagyon csábító ajánlatokkal rukkolt elő... de annál ami nem 1k-be kerül, nem szívesen járnék így... Kész orosz rulett... -
Doblós
aktív tag
Üdv!
Karbantartás van vagy micsoda?Nem érhető el -
gabee jr
tag
válasz
kardos1993
üzenetére
Szuper, köszi a visszajelzést. A lényeg, hogy megvan.
Jó játékot,Mr Aidennel.

-
gabee jr
tag
válasz
kardos1993
üzenetére
Jól van, ha sokáig várakoztatnak (egy hétnél is tovább) írj nekik Facebookon (ha még lehet ott írni...) de egyébként pár (munka)nap alatt meg szokták oldani.
Gondolom nincs fenn semmilyen warez Ubis játék, mert azok törései bekavarhatnak, hiszen éppen a másolásvédelmet (Uplay-t) hivatottak megkerülni.

-
gabee jr
tag
válasz
kardos1993
üzenetére
Oka van, ha nincs ott...

A nélkül nem vesznek le semmit a fiókodról még ha ingyen volt is, eltűnni meg nem szokott semmi, ez nem a négyeshatos villamos.
Próbálj meg belépni online felületen, jobb felső sarok SIGN IN. Ott elvileg az utolsónak játszott Ubi játékot kellene látnod, illetve az azokkal elért eredményeket. Ha nincs meg, se az Uplayen se webes felületen, akkor ott frissiben van egy olyan menüpont, hogy Customer Support, ők biztos tudják a választ.
Sok szerencsét, szólj ha sikerült intézni valamit.
-
kardos1993
csendes tag
Sziasztok
A kérdésem a következő lenne.
Nem is olyan rég ingyenesen lelehetett tölteni a Watch Dogs nevezetű játékot itt uplayen keresztül.újra raktam a gépet de a játék egy másik meghajtón volt direkt ne kelljen újra letölteni stb. De most az uplay kéri a aktiváló kódot.Játékaim közt nincs ott mintha sose vettem volna meg még ha 0 forint is volt. Lehet ezzel kezdeni valamit hogy újra tudjak játszani vele? -
Rexcor
őstag
Rendben, köszönöm a segítségeteket.
-
Delávégá
aktív tag
-
Rexcor
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
Be tudok lépni, már vagy 8 éve vagy amióta van uplay be tudok lépni ezzel az email címmel és használom is, csak tegnap feldobott ilyet hogy erősítsem meg ezt az email címet, és arra rámentem, de láttam hogy nem jött nekem email. Akkor kerestem vissza és láttam hogy nem az én címem van megadva. Azóta mondjuk játszottam az AC Originsel is, meg minden működik, nem hozta fel hogy erősítsem meg. Csak hát azért jobb lenne ha olyan fiókhoz kapcsolódna amibe be tudok lépni.
-
gabee jr
tag
Nem emlékszem már pontosan. De úgy rémlik, ha nem erősíted meg, akkor be sem tudsz lépni. Vagy be tudsz? Próbáld ki..
Az mindenesetre sokáig nem megoldás, mert bármi miatt menedzselni kell a fiókod, nem tudsz intézni semmit.
Sőt, ez így, hogy nem is a te neveden volt a fiók (email) még csavar is egyet a dolgon, mert hivatalosan nem is a te tulajdonod. Tehát azt ne mondd az ügyintézés során. -
gabee jr
tag
Nem lehetséges hozzákapcsolni egy újabbat, ez sajnos nem így működik...

Amit tehetsz, hogy a haverod email fiókját felhasználva megpróbálsz oda megerősítő emilt küldetni, majd utána gyorsan kérsz egy email cím cserét a saját fiókodra, egy olyanra ami a tiéd és tudod is a jelszavát.
Minden a fiókkal kapcsolatos kommunikáció email-en keresztül zajlik, ha nem tudsz hozzáférni ezekhez az infókhoz, akkor meg vagy lőve, csak az Ubi supoort fog tudni segíteni.
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Upaly-en hogyan tudnék egy új e-mail címet hozzákapcsolni a fiókomhoz úgy hogy annak az email címnek nem tudom a jelszavát amire anno létrehoztam az uplay-t ha ez lehetséges? Anno nem a saját email címemre hoztam létre a fiókot hanem az egyik haveroméval és így nem tudom megerősíteni az emailcímemet. Előre is köszönöm a segítséget.
-
gabee jr
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ha az egész játék Steames, akkor szerintem minden további gond nélkül újra telepítheted az Uplayt.
Biztonság kedvéért az Uplay által létrehozott Savegames mappából másolj ki mindent, de én azt gondolom, hogy ilyen esetben az Steam kezeli a játékállás-mentéseket. -
Vadasz1
tag
Sziasztok nálatok müködik az uplay?
-
-
gabee jr
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Winnie,
én olvastalak már de kéne még egy kis infó, miféle Tom Clancy's? Biztos tudod, hogy az Ubinál az egy franchise, mint a Far Cry és az Assassin's Creed, vagy Heroes
...
Tehát melyik rész, azon kívül, hogy Tom Clancy's: Division, Rainbow Six, Ghost Recon? -
gabee jr
tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Sajnos, várható volt.
Ilyenkor nincs nagyon mit tenni, csak reklamálni az eladónál. Ha te Uplay kulcsot vettél, akkor miért nem azt küldte el? Én biztos mondtam volna neki, hogy kenje a hajára az új Uplay fiókot rajta a játékkal, azt' küldjön egy aktiválókódot amiért fizettem, vagy vissza az egész üzlet és nyilván vissza a pénzem...
-
Winnie The P
őstag
[Erre] valaki?
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
megjött a válasz, nem csinálják meg, jó kib....tt velem ez a gyerek, roh..t mérges vagyok....
-
gabee jr
tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Hahó,
nincs játék átrakás másik fiókra, felejtse el mindenki, volt már róla szó különben. Nagy betűvel ki van emelve, mikor reggeled a aktiválókódot a fiókra. Örökre ahhoz a fiókhoz fog tartozni.
A másik szépséghiba, hogy a kulcs amit vettél valószínűleg "ingyenes" játék volt, amit valamilyen hardver mellé kapott az eladód ajándékba. Az olyan kulcsokat nem lehet átadni, eladni azokkal kereskedni, de ezt senki nem ellenőrzi. Viszont a már beaktivált és egyébként is grátisz játékot (amire jogosult sem vagy) átrakatni másik fiókra... elég meleg. Szerintem inkább örülj, hogy ne buktok le vele és nem bannolja a Ubi az összes szóban forgó fiókot, ugyanis elég csúnyán megsértetted a végfelhasználói licencszerződést...
Sok sikert, írj ha megoldódott mégis a dolog. (valamilyen csoda folytán)
-
HoReSz1975
őstag
Sziasztok,
Emailben reagáltak, príviben elküldenéd az email címet

Nekem is hasonló a helyzet, vettem itt egy Assassin's Creed Origins -t, csak a gyerek, hiába íram neki, hogy küldje a kódot (aktiválom az Nvidia Experiencebe), aktiválta egy régi fiókján, majd kreállt nekem emailt és átírta az uplay fiókot nekem.
Viszont nekem van uplay fiókom és át akarom rakatni a játékot arra.
Írtam már nekik, angolul és magyarul, de nem válaszolnak, képeket is küldtem a fiókokról.
Az úriembertől meg kikértem magamnak, azt még neki állt feljebb.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Van egy Tom Clancy's játékom az "e" meghajtón (itt van a steam is), viszont az uplay kliens a "d" meghajtóra van telepítve. Ha újra telepítem az uplay-t akkor a mentett játékállás nem fog eltűnni? Vagy ha a "savegames" mappát átmásolom az új helyre (E meghajtó)?
-
gabee jr
tag
Skacok, volt már róla szó, akinek nem megy az Uplay és nem triviális felhasználónév/jelszó, internet(szolgáltató) problémája van, az nézzen downlocatort. Valószínű nem csak ő nem tud belépni, hanem fél Európa Uplay felhasználója, akik a lekapcsolt/leállt szerverekhez próbálnának meg kapcsolódni.
-
Werkly
őstag
Senkinek nem megy az Uplay? Vagy nálam rossz valami? Kösz!
-
gabee jr
tag
Biztos, hogy nem tölti mégis a háttérben?
Nem túl látványos ahogy letölt az Uplay...
Egyébként pár kérdése lesz a kliensnek mielőtt neki kezd letölteni, ezeket sem tesz fel?
Indítsd újra gépet, lépj ki és be az Uplay-be, egyszer el kell kezdeni letölteni. (ha nem tölt a háttérben) -
dawezz
csendes tag
sziasztok, lenne egy problémám az uplay-el,szóval letöltöttem beléptem beaktiváltam egy játékot és hiába nyomok a letöltés gombra nem csinál semmit... van erre valami megoldás esetleg ?
-
gabee jr
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja, valóban.
Az egyetlen baj az Ubi Store-al, hogy mocskosul drága, még a legutolsó "kulcsárus" webshop is jobb árakkal dolgozik, mint ők. Az meg mondjuk az Ubi shopja mellett szól, hogy, ott biztos nem kapsz olyan kulcsot amit aztán egy hónap múlva bannolnak. Ízlések és pofonok és pénztárca függő. Nekem 48 Ubis játékom van, köztük a legújabbak is, (Wildlands) de egyik sem az Ubi Store-ból való... -
l.skywalker
titán
Ma éjfélig 75% kedvezmény a The Crew-ra az Ubisoft Store-ban [link]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy Rainbow6-ben Shift+F2 nem hozza fel a uPlay-t?
-
gabee jr
tag
válasz
jules112
üzenetére
Röviden: nincs rá megoldás!
Hosszan: Egy ugyanazon fiók mindig csak egy gépen lehet aktív, azaz online. Benne van az végfelhasználói licencszerződésben. A kiadónak nem érdeke (és főleg nem jelentene bevételt), ha egy fiókkal egy időben több felhasználó tudna játszani.
Megoldás: itt a karácsony, mindenhol akció akció hátán. Csináljatok egy másik fiókot, vegyétek meg rá a kinézett játékot, vegyétek fel egymást barátnak és hajrá, mehet akár az online cooperative apa-fia meccs.
-
jules112
újonc
Üdv!Van-e megoldás arra, hogy egy uplay fiókba egy pc-ről a Divisionnal játszak, és egy másik gépen a fiam egy másik szintén ebben a fiókban lévő játékkal.Sajnos még nem találtam megoldást, a uplay offlineba rakja az egyik gépet mindig, de reménykedek benne, hogy hátha van valami beállítás. Nem is értem miért nem lehet a saját tulajdonomban lévő játékkal egyszerre játszani.Tud valaki megoldást?
-
törölt tag
Tapasztalataim a magyar supporttal:
Kétlépcsős azonosítás bekrepált pár hete. Mivel steamből játszom így nem zavart. Most viszont jön a karácsony szóval már nem ártana belépni ha játékot akarok venni.
Ma olyan 10 körül küldtem nekik jegyet. Délben jött a válasz, hogy verify e-mailt küldött igazoljam, hogy én vagyok és akkor tud segíteni. Igazoltam, majd most 7 órakor jött a válasz hogy eltávolították authenticatort.
Összeségében gyorsak voltak, szóval nyugodtan tegyen próbát velük akinek kell. -
Terminator17
senior tag
válasz
turkishzoli
üzenetére

-
turkishzoli
tag
válasz
Terminator17
üzenetére
Emiatt dobja nekem ezt "We were unable to deliver that message. Please try again. Try again" ha valakinek írnék?
-
Monster07
csendes tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Üdv.
El sem kezdi letölteni mert amikor kipipalom hogy elolvastam es elfogadom a licence cuccot akkor egybol ezt irja ki!
Lemezhozzaferhetőségi hiba miatt nem indult el a letöltés!
Nem értem..
Zsír új a vinyóm a gép aem régi és azért bosszant a dolog rendesen mert egy tök jó kis játékról van szó! Ha otthon leszek írok nekik! Kivancsi vagyok! -
gabee jr
tag
válasz
Monster07
üzenetére
Sok minden okozhatja. Nehéz ezt így látatlanba megmondani: vírusirtó, tűzfal, vinyó hiba és a többi kedvesség... Egyáltalán elkezdi letölteni a Blag Flag-et, vagy már az sem? Megakad letöltés közben, aztán dob hibát? Máskor is elfordult már, vagy most először?
Ezekre mindre tudni kell válaszolni az Ubi supportnak (valószínűleg angolul) ha azt akarod, hogy segítsenek.
Azt tuti, hogy a lemez-hozzáférési hiba nem egy szokványos dolog, egy jól működő, jól beállított, karban tartott rendszerben nem is fordulhatna elő!
Sok sikert! Szólj mire jutottál, hátha mások is tanulnak belőle. -
Monster07
csendes tag
Sziasztok! Sevitseget szeretnek kerni a Uplay progihoz mert a most ingyenes assassins creed black flag telepitese nem sikerul mert azt irja ki a letoltesnel hogy lemezhozzaferesi hiba lepett fel ezert nem sikerult telepiteni a jatekot!
Segitsetek legyszi..
Miert lehet ez es mit tehetek? -
gabee jr
tag
válasz
Terminator17
üzenetére
Nyilván a chat szerverek megálltak, ha a játékok mentek közben.
Elég összetettek azért ezek a játékos keretprogramok: külön szerveren tárolódnak a achievementek, külön fut a chat és külön a játék, míg megint másik a DRM-es másolásvédelmet és a játékbeli csalásokat figyeli. Megeshet, hogy lehal ideig-óráig egy szerver.Szerintem már jó is, bár én nem chatelni járok Uplay-re, hanem játszani.

-
Terminator17
senior tag
Sziasztok !
Lenne egy olyan gondom hogy tegnap játsztottam minden ok volt, majd este visszatértem és valami magától elromlott. Nem tudok ráírni már másra, játék elindul amúgy. De semmi komunikáció invelni se lehet. Azt hogy épp ki van játékban teljesen random mikor kit és mennyi embert mutat. Engem pl offline ba ír ismerősnek mikor épp játszom vagy csak online vagyok
Szóval ötlet? mert nagyon irritáló főleg h semmitse csináltam csak fogta magát és ez lett. -
HEAHEA
aktív tag
Köszi, de megoldódott a problémám. Érdekes ahogy jártam...Az Uplayen akartam először megvenni a Division Goldot, az aktivált 20% kedvezmény kódot elfogadta, de aztán hiba miatt nem sikerült végig vinni a tranzakciót és utána a kódot nem fogadta el. Ubi store szintén nem fogadta el. Ma délelőtt Uplayen kód újrapróbálkozás nem ment, akkor néztem Ubi store-on csak úgy és láss csodát működött. Ki érti ezt??

Lényeg a Division meglett + kedvezménnyel.
-
chungee
addikt
Nem játék közben in-game laggol hanem a kliens maga. Kinn win környezetben. Késve reagál bármire is klikkelek
-
HEAHEA
aktív tag
Olyat tapasztaltam még a fentebb leírt esetemhez kapcsolódóan hogy lassú volt minden, amikor a fizetés gombra mentem volna nem is reagált, meg amikor az utalás kiválasztása lett volna csak pörgött körbe-körbe a karika, aztán összeomlott minden, hibát jelzett. Lehet ezt is a túlterheltség okozta. Intő jel lehetett volna, hogy ne próbálkozzam...

orc88 köszi, bár lehet most hétvégén nincsenek is , nem tudom -
chungee
addikt
Estét!
Iszonyatosan laggol és crash-el nálam az uplay
Uninstall megvolt, nem segített neki
Valakinek ötlete
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok ! Segítség kellene járt-e már valaki így?
Meg akartam venni a Division-t és hozzá akartam alkalmazni a 20%-os kedvezményt még. Levonta a 100 UPlay pontot, küldete e-mailre a promó kódot. Játék kosárba be, kód aktiválva. Fizetés Paypallal menne, de nem jött fel a paypal ablak, csak hibát írt ki, ( unikornis hátán lovagló macska kép). Játék nem lett meg és a promo kód is levonva nem tudom használni már, mert újból kezdve az egészet már érvénytelennek írja ki. Valaki járt már így? Magyar support van? Inkább csak játéktámogatást láttam így a supportnál gyorsban meló előtt... Köszi a segítséget előre is.
-
gabee jr
tag
Mert valahol van erre lehetőség? (Origin, Steam, Battle.net)
Nem! Ezek a fiókok nem adhatóak el, nem vonhatók össze, nem lehet róluk játékokat törölni és kölcsönadni.Sőt tovább megyek, ezeken a fiókon lévő játékok közül egy sem lesz soha a tulajdonod, (mint egy lemezes játék esetén) csak a JOGOT kapod meg, hogy játssz velük!

-
HunAtis
újonc
Üdv!
Érdeklődnék hogy a Uplay-nél van e lehetőség 2 account összevonásásra?
Ha igen, hol tudom ezt megtenni? Köszi.
-
-
Ingyenes most a Watch Dogs, de nem ezért írok.
Normális, hogy egy korábban akciózott termék a kosaramban maradva megtartotta az akciós árát? Nem vettem meg, csak kosárban hagytam; a játék ára felment, de nálam maradt az akciós ár.
-
pruzsi
őstag
Hali!
2 napja nem tudok belépni az uplay-be azt írja a szolgáltatás jelenleg nem elérhető,váltsak offline módra azzal megy de sokra nem megyek vele amikor online a játék.
A ubi weboldalon be tudok jelentkezni,a programot már újratelepítettem.
Ötlet?
-
gabee jr
tag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Ezt mi tudtuk pontosan.

Mármint, hogy a kétlépcsős azonosításnak majdnem több a hátránya, mint ez előnye. Főleg egy olyan fiókon felesleges, ahol a tíz játékból hatot ingyenesen zsákolt be a felhasználó. Hosszú jelszó, (kis/nagybetű, szám, spéci karakter) normális e-mailcím (semmi esetre sem citromail) és ennyi. -
darkstreet89
tag
Na megoldódott ez a dolog is, akinek hasonló problémája lesz, az vagy a chat vagy az FB supporton intézze,mert ez a leggyorsabb. A magyar support, azt hagyjuk. A lényeg,hogy úgy oldotta meg az ügyintéző,hogy küldött egy kódot e-mail fiókomra, amibe leírta,hogy a megadott azonosítószámra elkel küldeni a megadott kódot, elküldtem és kb 10 perc elteltével le is kapcsolta a 2 lépcsős azonosítást és jött is az FB-re az üzenet,hogy le kapcsolta és be tudok jelentkezni. Öröm boldogság van és köszönöm a segítséget!
Mindenki óvja magát ettől a vacaktól,vagy nagyon jó helyre tegye el a kódokat, amit kap.

-
orc88
őstag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Amikor hibajegyet nyújtanál be lent ott van a chat lehetőség. Hétköznap érhetőek el bizonyos ideig.
-
darkstreet89
tag
FB - Ubi supporton beszélek most valakivel angolul, már 5. aktiváló emailt küldte el nekem, de folyamatosan ezt dobálja. Már kezdek bele fáradni,hogy lassan 24 óra alatt nem ment az elintézés, más szolgáltató, meg 10 perc alatt rendbe teszi, ha valami baja van a kliensnek. Hibajegyként próbáltam,már onnan is vissza írtak,ugyan azzal az e-mailen kellett vissza küldenem,hogy igen is enyém a fiók,de mivel errorba ütközik, így ők nem látják, hogy megerősítettem. MErt a chat hol van? Azt nem találtam sehol?
-
orc88
őstag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Biztos, hogy chaten próbáltad és nem hibajegyként / ticket?
Chaten rögtön megoldják általában, míg a ticketre napokig nem is néznek rá.
-
darkstreet89
tag
válasz
darkstreet89
üzenetére
-
darkstreet89
tag
FB írtam nekik, vissza is válaszoltak, hogy kattintsak a megadott linkre. Na ez meg is volt, de a link errort dob, ezt jeleztem feléjük, azóta is jön a válasz. Szerintem ihatok rá hideg vizet, ha már ilyen ügyesen megoldottam,hogy telefon cserélnél erre nem gondoltam. Amúgy az volt az első, ott még reakció se érkezett a hibára.
-
orc88
őstag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Uplay support chat
-
darkstreet89
tag
Üdv!
Sikeresen kizártam magam én is ezzel a vacak kétlépcsős azonosítással, valaki le tudná írni,hogy pontosan hova a frászba kell írni,hogy vissza is nyomják...

-
gabee jr
tag
Legközelebb ha nem tudsz belépni, nézz rá a Down Detector oldalon, hogy mások jeleztek-e hibát. Sűrűn előfordul sajnos.
-
NagyL
csendes tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Köszi! akkor lehet win10 reinstall lesz,mert az uplay logs mappába is valami errort ír ki.
[ 3768] 2017-10-12 15:40:37 [ 1576] ERROR SysTrayView.cpp (194) Failed to delete tray icon with ID 100 Error: 2147500037
-
NagyL
csendes tag
Sziasztok
Nektek működik az Uplay?nálam azt írja hogy a ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető,próbáld meg később vagy válts offline módra. -
HELLAFLUSH
őstag
picit késve de leírom, hogy mire jutottam

sikerült kikapcsolni a 2lépcsős azonosítást, írtam az Ubinak chaten majd rögtön küldtek egy emailt amiben szerepelt egy megerősítő link amire rákattintva megerősítettem, hogy én tényleg én vagyok az...majd pár perc mulva jött is az email, hogy kikapcsolták a fiókomon a 2lépcsős azonosítást, most már öröm és boldogság van
ui: magyar support még mindig nem válaszolt a levelemre pedig már sok nap eltelt..

-
user26
senior tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Üdv!
Az én gépemen léptem be és csináltam meg mindent. Tesóm mikor ide ült, kipróbálni az én fiókomhoz társította, a fene se gondolta, de most már tudom!!, hogy ez nem olyan, hogy ha letörlöm a játékot, újra lehet társítani más - más uplay fiókba.
Az Ubi-nak van, vagy nincs magyar supportja, nem tudom, de magyar nyelven írtam nekik, és magyarul is válaszoltak. (Nikolett). Írtam angolul is, de írta, hogy a legfrissebb hibajegyzékben beszélgessünk, az a magyar volt. 4-5 nap alatt megoldott a probléma, és átrakták a másik uplay fiókba, így most jó.
-
gabee jr
tag
Ott lett a dolog eltolva, hogy nem társítani kellett volna a Steamen vett játékot, hanem a tesódnak csinálni egy új Uplay accountot. (vagy nem volt még neki, miért lett a tiédre téve?)
Tehát a lerosszabbul választottatok, mikor a te Uplay fiókodra társítottátok a játékot.
Azt mondjuk én sem értem, hogy lehet két ugyanolyan játék egyetlen fiókon, mert mióta van Uplay én azóta használom, de duplikátum játékkal még sosem találkoztam egy azon fiókon. Mondjuk nem is vettem két egyforma címet Steamen és Uplayen...Próbálj meg írni a supportnak, keress valami jó angolos havert, ismerőst, családtagot. Mert a magyar nyelvi support szerintem még csak elméleti síkon létezik.
-
pigster
senior tag
Én nem próbáltam, de:
To unlink a console, Facebook, or Steam from your Ubisoft Account, simply visit the Account Management section of the Uplay website: https://account.ubisoft.com
Navigate to the Account Information tab, and you will see Linked Accounts at the bottom of the page. Next, click the Unlink button under the platform you wish to unlink from your Ubisoft Account.After clicking Unlink, a pop-up window will appear to confirm the platform has been unlinked.
Innen: https://support.ubi.com/en-US/Faqs/000017027/Ubisoft-Account-Linking-Unlinking#unlink
Új hozzászólás Aktív témák

- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-t, megjeleneskor megvettem, 10 percet jatszottam vele.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)