- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
-
ogi88
tag
Sziasztok!Uplay en lehet pézt visszatériteni(refund) mint Steamen?
-
Brisa
friss újonc
Egyértelműen a Steamet favorizálom. Többször vásároltam ott magamnak és ajándékba is küldtem játékokat. Sosem volt velük problémám. Egy pillanat alatt meg volt a tranzakció, sőt még beállítható az is, hogy mikor kézbesítsék a megvásárolt terméket.
-
válasz
beyruth82
üzenetére
Úgy néz ki van ami sosem vátozik, az ubi boltja régen is egy katasztrófa volt. Meg a support is, úgy látom akkor itt semmi nem javult.

Ettől független nekem még ilyen problémám konkrétan nem volt, hogy megvettem valamit és nem látszott azonnal.
Hacsak nem valami gond volt a tranzakcióval most nálad.
De azzal egyetértek, főleg ezek után. Ha valamit megvehetsz máshol is, akkor vedd meg máshol.
-
beyruth82
veterán
Nálam azóta se történt semmi....
Se visszatérítés, se válaszüzenet.
Többet nem fogok az ubisoftt-ol közvetelnül vásarolni aztan ennyi.Az Epic gamesnál eddig sosem volt probléma, mindig vannak akciok is.A The divison 2-őt is majdnem ugyan annyiért áruljak megveszem tőlük.Náluk ha megvettem valamit egyből le tudtam tölteni.Igényesebb,áttekinthetőbb is a felületük.Megfizettem a tanulópénzt
Még jó hogy nem 20 ezerért vettem játekot tőlük.... -
Brisa
friss újonc
válasz
beyruth82
üzenetére
Én szintén így jártam egy másik játékkal. 12.-én vásároltam, 18.-án írtam hibajegyzéket, 24.-én kaptam vissza az összeget, de úgy, hogy nem kaptam a banktól értesítést. 29.-én kaptam visszajelzést a Supporttól, amiben egy másik játékos neve szerepelt és nem arról a játékról volt szó, amit én rendeltem

-
Golden9
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Ha máshogy nem tudod megoldani, akkor a supportnak lehet jelenteni, csak hogy legyen írásos nyoma, majd próbáld meg chaten lerendezni velük egy jó angolos ismerős segítségével.
'Ubisoft Ügyfélszolgálat - változások az ügyfél támogatásban a COVID-19 kapcsolódóan.
A jelenlegi szituáció fényében ideiglenesen lecsökkentettük a támogatást angol nyelvű Chatre.
A csapatunk egészségét és jólétét biztosítani mindig is az egyik legfőbb célunk. A Ubisoft figyelemmel kíséri a koronavírus (COVID-19) evolúcióját, és ahogy a szituáció fejlődik, annak megfelelően reagálunk. Ennek eredményeképpen felfüggesztjük a magyar nyelvű támogatást, ám még mindig tudunk angol nyelven segíteni. Emellett szintén lecsökkentjük a támogatást élő Chatre.'
A visszatérítéssel én várnék az utolsó napig, hátha addig rendeződik a dolog magától is.
-
beyruth82
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm szépen! Várok holnapig aztán ha nem jelenik meg a játék akkor kérek egy visszatérítést.
-
-
beyruth82
veterán
Sziaszto!Kezdő pc játékos vagyok kevés angol tudással ezért lehet brutális nagy hülyeséget kérdezek és kiveri a szemem de ha egy játékot megveszek az Ubisoft connectban (The division 2) akkor azt hogy tudom letölteni és telepíteni a gépemre?Az ubisoft felületen nem látok saját játékok vagy my library pontot.Sehol se találom a játékot. Tudnátok segíteni hol lehet, hogyan tölthetem le?
-
-
gabo91
aktív tag
Division 2-t még uplayen vettem meg, most epicen az ultime edition 6000 -3000kupon... (küldön az alap meg a kiegészítő is 3-3 lenne)
ha megveszem betudom aktiválni az ultimate editiont vajon? Ilyenkor lefrissíti? -
dawez
tag
sziasztok elofizettem erre az uplay plusra levonta a pénzt aztán rá 10 percre levonta még egyszer most ez mi a fene? már irtam a supportnak de mire vissza irnak..
-
Shaza
senior tag
Hello!
Nem lehet valahogy törölni játékot a könyvtáramból?
Köszi!
-
Golden9
veterán
Hyper Scape Rewards Pack ingyen.
-
Golden9
veterán
Egy napig ingyen behúzható a Trials® Rising Standard Edition.
-
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem jár.
-
PeeterssoN
őstag
Hali! Amit nem a store-ban vásárolunk azért nem jár unit pont?
-
Shaza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi!
-
-
Shaza
senior tag
Hello!
Így 2020 végén gondoltam elkezdem az Assassin's Creed szériát és mindenképpen uplayen akartam megvenni őket a lehető legteljesebb kiadásban.
Az első rész csak standard edition-ban van fent, steamen pedig elérthető a Direcrs Cut is.
Csak én nem találom vagy lehetséges hogy a kiadó boltjában nem lehet kapni a steamen meg igen?
köszi! -
UkrànGàzolaj
újonc
válasz
Arolotifar
üzenetére
Sikerült megoldni köszönöm!
Úgy ahogy van töröltem az ubisoft connect-et . És utánna újra letöltöttem meg a játékokat is. Így már működik rendesen mindent indít. -
-
wjbhbdux
veterán
Aki 2015 szeptembere óta 10 óránál többet játszott, itt tud egy kis összefoglaló videót generálni a uplayes tevékenységéről
-
válasz
UkrànGàzolaj
üzenetére
Ubisoft Connect-re frissítetted a klienst?
-
Krogoth
senior tag
válasz
UkrànGàzolaj
üzenetére
Nálam a játék újratelepítése megoldotta a gondot.
-
UkrànGàzolaj
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Nem indul semmi játék ami ubi-s minden más megy szépen. Ez miért van? Farcry semmi nem megy. Van köze ahoz hogy direktx 12 van fent?
Előre is köszi -
PeeterssoN
őstag
Hali! 100 unit pontért most 20% kedvezmény a vásárlás összegéből!
Nekem van 90.
Játékon illetve vásárláson kívül lehet valahogyan szerezni? -
MeghaL0L
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pénz a Revoluton visszaérkezett.
Nem túl modern megoldás, ahogy mondtad is, de legalább most már minden a helyén! -
MeghaL0L
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Annyi ilyen pitiáner hülyeség történt az elmúlt hónapban, hogy már meg sem lepődöm!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm!

Sokra nem jutottam, azt mondta keressem a saját supportom. Covid miatt az pedig nincs. Mondta, hogy akkor váltsak fizetési módot, a másikat úgyis visszakapom! Így történt, most jelenleg 2x fizettem 1 hónapra.
Nyilván az egyik visszajön. -
Kylesa
aktív tag
Amikor az EGS-on ingyenes volt az AC Syndicate, behúztam. Akkor játszottam vele kicsit, aztán abbahagytam, majd most hirtelen kedvvel ismét elővettem, persze nem EGS-ból, hanem Uplayről, vagyis most már Ubisoft Connectről indítom. Ám észrevettem, hogy hiába játszom és csinálok a játékban bármit, a Ubisoft Connectben semmilyen statisztikám (játékidő, teljes szinkronizálás) nem változik, minden úgy áll, ahogy még Uplayes korában játszottam. Ez ismert bug? Létezik módszer az elhárításra?
-
MeghaL0L
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ubisoft forumig jutottam, tömeges probléma ahogy látom. Support emailt nem találtam.
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Előfizettem az Uplay+-ra, rögtön tudtam is játszani, a pénz levette.(Péntek) Majd ma próbálnék játszani és írja, hogy nincs jogom hozz. Ránéztem a revolutomra, ott pedig már majdnem 10x próbálták megint levenni a 15 eurót. Valaki futott már bele ilyenbe? Mi a teendő?
-
Nagus
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Furcsa. AC Black Flag alatt van, Div2-ben nincs kint az új kliensben. Most telepítem az AC Unityt meg a Div1 is visszakerül majd. Kíváncsi leszek.

-
-
Nagus
senior tag
Ez az új ma települő kliens másnál sem írja ki az fps számot a játékok bal fölső sarkába?
-
l.skywalker
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Közben végignéztem előre hátra. Se kódkártya se semmi nincs náluk. Pedig alapvetően tetszik, de ahogy látom ezt a Stadia fogja tolni.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ünnepek alatt lehet hogy lesz trial időszak...

Amúgy nincs sajnos más mód. -
l.skywalker
titán
Uplay+ra nincs semmi trial lehetőség? Gondoltam most, hogy jön a Valhalla kipróbálnám, de csak a 15€/hó csomagot látom, se egy pár napos trial se semmi.
Valaki nem tud valami "okosságot"?
-
Golden9
veterán
A Tom Clancy The Division 2 ingyene játszható szeptember 28-ig.
-
myckey
veterán
Halló Urak!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a kétlépcsős bejelentkezésnél, hiába állítom be adott PC re "megbízható eszköz így a jövőben nem küldenek kódokat emailre ha erről az eszközről belépnek stb...." " , egyszerűen mintha semmit nem csinálnék.
Mikor legközelebb belépek uplay, megint jön a 2 step ver. procedúra, és másolgathatom emailekből a kódokat.
-
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a fiókomba nem tudok belépni, mert fel lett függesztve. Olyat ír ki, hogy túl sokszor próbáltam belépni, de ez lehetetlen, mert több hónapja nem használtam az Uplay-t. Olvasgattam neten, de nem találtam semmi hasznosat.
-
wjbhbdux
veterán
15 perce jött meg az email, hogy megkaptam a ubisoft forward jutalmakat

-
-
Kaci84
őstag
Hali, próbáltatok már Uplay+-t lemondani? Nekem úgy tűnik nem egyszerű. Kipróbáltam az ingyenes időszakot, de a virtuális kártyán nincs pénz, de gondolom próbálja levonogatni, mert minden belépésnél írja, hogy nem sikerült levonni. Attól tartok ha majd akarok vásárolni valamit és visszateszem a limitet akkor levonja rögtön a havidíjat. Klasszikus értelemben nem tudom lemondani az oldalon, mert nem aktív. Kártya adatokat sem tudom törölni...
-
Golden9
veterán
Ingyenesen behúzható a Valiant Hearts - The Great WarStandard Edition.
-
-
repvez
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
nekem még mindig nincs a játékaim között.
MEg az is furcsa nekem, hogyha a launchert indítom el, ott látom a játékaim, de még nincs közte a wach dogs2. ha a weblapon jelentkezek be, ott meg annyira átláthatatlan számomra , hogy azt se találom, hol vannak a játékaim ,hogy megnézzem őket -
-
repvez
addikt
valakinek már megjött a játék az accjához? én kb 3 órája megcsináltam a regisztrációt, ki is irta, hogy köszönik , de egyelöre még sehol sincs a játék, se emailt nem kaptam rola.
-
apollo12
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Kőszi
-
gabo91
aktív tag
Nem csalódtam
Ubisoft megint megmutattad
Uplay: szolgáltatás jelenleg nem elérhető.... bejelentkezni nem tudsz, hogy úgy nézd és megkapd a játékot.
szép... -
repvez
addikt
nem tudom, hogy lehetne, ilyen gyorsan beirni ezeket a serialokat, hogy bármi esély is legyen megszerezni ezeket a játékokat. még akkor is kihivásos lenne ha csak én látnám , de az egész világra vetitve a lagokat is belevéve mire én meglátom, már addig valaki be is irta.
ez egy nagyon hulye megoldás arra, hogy eséllye legyen bárkinek is .
-
Golden9
veterán
Egy hétig ingyenes az Uplay+.
-
válasz
shapphire
üzenetére
Szia,
Átmozgatással sincs semmi gond, számtalanszor helyeztem már át a játék fájlokat.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A kijelölt meghajtón készíts egy Ubisoft könyvtárat, azon belül egy Ubisoft Game Launcher, majd azon belül egy games mappát. A games mappába mozgasd át a játékokat.
A beállításoknál változtasd meg az alapértelmezett telepítési helyet(1.kép).
Amennyiben nem látja, akkor telepített játék megkeresése(4.kép).
Ellenőrzés után indítható a játék. -
shapphire
aktív tag
Sziasztok!
Van valahol hivatalos módszer, hogy lehet un/reinstall nélkül áttenni egy másik meghajtóra a uplayes játékokat?
Lehetőleg hiba nélkül, mentésekkel. -
VGYke
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Köszönöm, akkor tovább keresgélem. Van rá esély hogy a kulcsot beírva a Steam-be, elfogadja és ott jelenik meg az adott játék? Már csak azért, mert a Steam-ben van vagy 200 játék, aPlay-ben meg vagy 10.
-
-
VGYke
addikt
Szerintetek ha van néhány vásárolt programom akkor a játékok (S/N kódját, vagy nem tudom hogyan nevezik itt), megtudhatom valahogy?
-
robogo81
senior tag
válasz
robogo81
üzenetére
Megvan a hiba megoldása,akkoriban amikor a fiókot létrehoztam 2x regisztráltam,mert az elsővel gondok voltak(nem akart belépni,lejárt bejelentkezési idő-de azonnal beirva,várakozás az igazoló emailra többször,jelszóváltás,stb),és a másodikra ment a steep,de azóta nem jelentkeztem be a fiókba.
Már elfelejtettem mire regisztráltam,de a levelet megtalálva azt hittem az volt a működő fiók(de nem arra ment a játék),ekkor a többi email címeimet is átböngészve bepróbáltam a másikat, ahová be is lépett,és ott volt regisztrálva a teljes játék(szerencsére a jelszavakra pont emlékeztem).(#817) Timstrike: Talán ,csak talán próbáld meg más hálózatra kötni ideiglenesen a gépet(ha van mobilnet akkor arról menjen a gép pár percre,vagy keresni valami ingyenes vpn-t,ami egy időre elrejheti a neted ip címét,lehet arra alergiás az uplay(nálam a sima nettel nem is jelentkezik be,csak kerülővel megy,de ez a szolgáltató hibája,már jeleztem feléjük,elég sok gondom van velük,de semmi, külterületen csak ők vannak,nincs kábel).
-
Timstrike
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok és mivel a Support nem érhető el gondoltam itt is megpróbálok segítséget kérni.
Szóval az Ubisoft accountomat elfogadja (belépek az oldalra) de az Uplay nem akar elindulni ezért egy játékot sem tudok elindítani. Állandóan a "Connection lost" kép fogad. Próbáltam már többször újratelepíteni az Ubisoft game launcher (Uplay)-t de sajnos semmi eredmény.
Több böngészőről próbáltam újra letölteni és telepíteni de sajnos sikertelenül. Napok óta próbálom elérni a Support-ot de a karanténos helyzet miatt vagy másért nem sikerül, sem chat-en sem mail-ben. Már hetedik éve vannak játékok vásárolva tőlük és működtek, de kb 2-3 éve nem használtam az accountomat. Most,hogy több szabadidőm van gondoltam előveszem az Assasin`s Creed sorozatot,de sajnos nem tudom.
Minden segítséget/ötletet előre köszönök! -
robogo81
senior tag
Üdv! tudom fura lehet hogy most válaszolok egy éves hsz.-ra,de akkor ez teljesen ingyenes volt ugye? hogy 1x játszottál vele,és véglegesen bekerült a könyvtáradba?
Mert akkoriba párszor még játszottam vele,de akkor le is raktam,de most ránéznék,de csak azt adja be hogy kódot kér,mintha most telepíteném,a könyvtárban ott van,de nem lehet indítani,meg frissíteni. -
Golden9
veterán
Május 5-ig ingyenesek.
-
Chris0321
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hello.
Bocs, közben megoldódott mert egy harmadik jelszót elfogadott. Közben megint volt olyan, hogy kilépett a profilból, majd nem fogadta el a jelszót pedig biztos jól írtam be. Másnap megint gond nélkül elindult, nem kellett jelszót beírnom. Érdekes, úgy látszik a programnak is van néha rossz napja.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Segítségre lenne szükségem mert már megpróbáltam mindent, hogy be tudjak lépni de nem megy. Automatikusan indul a program amint bekapcsolom a gépet, pár napja kilépett és nem tudtam belépni. Változtattam jelszót, nem jelzett semmi hibát mert elfogadta és kaptam is róla mail-t de nem tudtam belépni. Próbáltam másik jelszót beállítani másnap, elfogadta és kaptam róla mail-t de nem tudtam utána még mindig belépni se a böngészőben se a programba. A supportnak írni akartam de persze ahhoz be kellene jelentkeznem mert más lehetőség nincs de az nem megy így most ott tartok, hogy gondoltam hátha nektek van valami ötletetek mit tehetnék még mert nekem már nincs.
-
Golden9
veterán
Ingyenesek április 17-ig:
Assassin's Creed II Standard Edition -9,99€
Assassin's Creed II Deluxe Edition -19.99$(Csak Amerikában.
)
-
Golden9
veterán
Rayman Legends - Április 3-áig ingyenes.
-
Golden9
veterán
Child of Light - Négy napig ingyen behúzható.
-
Doblós
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szia!
Nekem eddig szerencsém volt,általában 1-2 napon belül reagálnak.De jobban jársz,ha hibajegyet csinálsz,avval szerintem gyorsabban foglalkoznak.Viszont hibajegynél figyelni kell,ha nem válaszolnak és te sem baxtatod őket,4 nap múlva mególdottnak tekintik és törlik a hibajegyet,ergo kezdhetsz mindent elölről
-
hackeeeee
Jómunkásember
Milyen gyorsan szokott reagálni a support?
Kétlépcsős azonosítást kellene levenni a fiókomról, mert ugye telócsere volt, és mail-ben persze, hogy nem küldték ki a visszaállítási kódokat.. Küldtem üzenetet, írtam FB-n is, de semmi reakció.

-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
uplay+ triall meg most is elerheto?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Disney+
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Crypto Trade
- Robotporszívók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Játékon illetve vásárláson kívül lehet valahogyan szerezni?