Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
Ez hihetetlen, 2014 májusában lett csak Uplay topik, előtte nem hiányzott senkinek?

Vannak nagyon beteg dolgai, egy példa tavalyról:
A digitálisan megvásárolt Black Flag-et a játék kb. 10%-nál (egy főküldetés felvétele előtt, tehát kikerülni sem lehetett!) kénytelen voltam abbahagyni, ugyanis folyamat kivágott az asztalra, a már klasszikussá váló a AC4BSP.exe működése leállt üzenettel. Aztán kiderült, hogy a játékfájlok nem épek(!), de hiába kértem különböző időpontokban 15x javítást rájuk, csak nem sikerült kijavítani az Uplay rendszerének. Pedig letöröltem fizikálisan párat, mindent elkövettem, semmi nem segített rajta, egy hónapig kínlódtam vele. Aztán ráuntam az egészre és megvettem DVD verzióban, feltettem lemezről, mint ahogy most, a Unity-t.
Mondanom sem kell, hogy így tökéletes.
Tanulság 1.0: SOHA, nem veszek többet digitálisan Ubi játékot!
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest