Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Négyet.
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
OK, de pont ezt mondom, hogy már Docsis 3.0-án is mehetne 100 Mb/s. A modem már most is azzal a sebességgel megy, csak gondolom IP szinten limitelik.
Vagy azt akarod mondani, hogy csak szerencsés vagyok?

-
Azt lehet tudni, hogy az upload sebesség lesz-e növelve valamikor, vagy mi az oka, hogy ilyen gyatra? Nálunk pl. docsis 3.0-át ír a modem, upstream sebességet kiszámolva az elméleti maximum jön ki, szóval mehetne vígan a 100 Mb/s is.
-
válasz
BladePocok
üzenetére
Bolt, rögtön adnak másikat.
-
-
-
-
-
-
-
-
Milyen gyakran kell TV-t nézni, hogy ne kapcsolják ki a mediacardot?
-
-
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszi, de ez nekem miért lesz jó? Kell a router üzemmód, igazából elégedett vagyok az eszközzel. Csak érdekelt, hogy ez mennyire gyakori.
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Router.
-
Helló, olyat már láttatok, hogy egy ubee evw3226-n az egyik ethernet port gondolt egyet, és meghalt?
Extra kérdés: Kaon médiaboxnak kell internet? Eddig be volt szúrva az ethernet, de most sajna bukta.
Manualban azt írják: Internetkábel (Ethernet LAN 4 RJ-45) csatlakozó Ez a csatlakozó inaktív, nem
szükséges használnia. -
-
-
-
válasz
zzola
üzenetére
Az nem a szolgáltató hibája, hogy a központi adatbázisból nem tudja betölteni a régi igazolvány számát.
Az nem, de az hogy nincs rá processzük, hogy kezeljék, az az. Ez normális helyen úgy működik,hogy az első alkalommal jelzik cégen belül, a felelős meg kitalálja mi van ilyenkor.
-
-
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszi.
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
Másfél éve kötött 150/10-es netünk van, most a legkisebb 250/20, és kellene a nagyobb feltöltés, szóval hosszabbítanék. Tudja valaki, hogy ilyenkor új modemet adnak, vagy az Ubee ezt a sebességet még tudja? Ill. a mostani Horizon boxot elviszik, vagy az független az új szerződéstől?
-
Láttatok már olyat, hogy Ubee modem kapcsolója állásában elromlott két hét alatt? Áram alá van helyezve a modem, villan egyet, aztán ennyi. Nyomva tartva működik. Perpill. nem vagyok mellette, asszonypajtás telefonált, hogy nincs net.
-
válasz
ginola
üzenetére
Ha betelefonálsz az orvoshoz, hogy kinőtt a 3. kezed, ő is kétkedve fogadja. Azért kérdeztem, mert az OK, hogy a CB hülyeséget ír /olvasd invalid IPv4/6 IP cím/, de hátha a kliensen valami érdemi infó is van. Nincs CB-m, szóval segíteni valóban nem fogok tudni, csak érdekelt, hogy ez milyen anomália.
-
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kösz, az úgy jó, ha minden 2. nap nincs net

-
Most épp megint nincs szolgáltatás. Tudja valaki hogy fizet-e a Vodafone valami kötbért ilyenkor?
-
Na, időközben lett net/TV. Ha tudom, hogy elég a PH-ra írni, már tegnap megtettem volna

-
-
Nem tudjátok mi van a 7. kerületben? Tegnap fél 1 óta nincs se TV se net. Tegnap még este 9-re ígérték a javítást, most már csak holnapra.
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Egyszer szóltam nekik, hogy lehet nem határidő után kellene számlát küldeni, az volt a válaszuk, hogy állítsak be inkasszót a számlámra

-
-
Sziasztok, van ez a KAON KCF-SA900PCO. Sikerült ezt valakinek a TV távirányítójával vezérelni? Egy Samsung TV-nk van, BN59-00602A távirányítóval. Bármi ötlet, hogy ne kelljen végigpróbálni az összes kódot?
-
-
Sziasztok, olyannal mit lehet kezdeni, ha nem tudok belépni az ubee evw3226 routerbe, mert a http://<IP>/cgi-bin/setup.cgi?gonext=main2 pörög körbe. Újraindítás nem kifejezetten játszik, net megy rendesen.
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Na a probléma abban volt, hogy a szerelő, aki kötötte be a netet, véletlenül/hagyagságból csak a kábeltévéhez csatlakoztatta a kábelünket. Legalábbis valami ilyet magyarázott a mostani szerelő a haveromnak.
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem. A két kimenetre merőlegesen van a bemenet, amivel rá lehet szúrni a konnektorra. Az egyik kimenet F konnektor, a másik sima TV. A standard csomagban volt. Halkan teszem hozzá, nem Magyarország.
, de a hálózat/technológia gondolom ugyanaz. Miért fontos ennyire a splitter? -
válasz
kabelmania27
üzenetére
Így néz ki:
A címke persze más, azt hiszem TV meg DATA van ráírva. Az a helyzet, hogy mikor én a lakáson leszek, addigra a technikus már vélhetőleg megcsinálja, szóval én inkább csak kiváncsi vagyok, nem fordult-e elő ilyen valakinél. -
válasz
kabelmania27
üzenetére
Társasban. Nemrég húzták be a lakásba a kábelt közvetlenül a lépcsőházi elosztódobozból. Elosztó 5-1000 MHz-es, képet nem tudok feltenni sajnos, mert nem vagyok a lakáson még egy darabig. A DS villog, és a modem nem jelez semmilyen jelszintet. A koax kábel amit adtak a sima Cisco modemhez jó, legalábbis a TV jelet simán átviszi.
-
Volna pár kérdésem:
- Mi alapján tudja a UPC, hogy a modemnek milyen sebességet kell kiosztani? MAC cím?
- A net milyen frekvenciatartományban megy?
- Ha a modem nem talál jelet a kábelben, de a TV megy, akkor mi a legvalószínűbb hiba? /kedden jön a szerelő, és megmondja, csak kíváncsi vagyok mi lehet
/Kösz!
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Társasba készülök lakást bérelni, és félek, hogy a tulaj nem fogja engedni, ha fúrni-faragni kell.
-
Hello! Olyan kérdésem volna, hogy az UPC-s net bevezetése mennyi fúrással-faragással jár, és mennyi idő, míg megcsinálják a szakik.
Aktív témák
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/