Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Mobilinternet kapcsán betettem ide egy kérdést, de lehet, hogy itt van jobb helyen (vagy nem)...
-
válasz
#75501312 #87906 üzenetére
Nem akartam beírni, de dettó ez volt múlt hónapban nálam is a Díjnet-el...
Ügyfelest kérdeztem Én is, hogy nincs valami fennakadás a rendszerükben, mert nem csak 1, hanem több szolgáltatónak sem érkezett meg az értesítése tőlük... Persze a válasz az volt, hogy Díjnet-el nincs semmi gond, biztos a szolgáltatókkal van gond (ja, tényleg, a szolgáltatóknál regizett fiókokban meg már 10 napja ott voltak a számlák...) -
válasz
DonThomasino #87902 üzenetére
Igen, értettem, csak azért írtam, amit, mert más fronton is meg van "csúszva" a Voda... (Nem csak a PDF generálás telik 1 hétbe náluk mostanság...)
-
válasz
DonThomasino #87881 üzenetére
Haverom is utalt internetbankon, már eltelt 5 munkanap, aztán még mindig az van a myvoda fiókban, hogy befizetésre váró számla. De ez még nem elég, kínjában még1x nekifutott, Sberbank-nál van valami rapid utalás(nem tudom mi ez, nem ismerem, de feláras, ennél max 2 óra alatt ott kellene lennie a pénz a voda-nál...) Szerinted?
Ügyfélszolis sem talál semmit, még a korábbi 5 munkanapos utalásról sem.
Havert ismerve, ha most le merik kapcsolni a netet, az bemegy a voda-hoz, de akkor ott lesz nemulass...
Aktív témák
- LEGO klub
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen TV-t vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest