Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Teleste osztó maradhat csak teletronikot mindképpen ki kell szednünk ha van valahol. Ezt adta ki nekünk a Upc múlt héten.
-
wmati
addikt
válasz
Watercolour
üzenetére
Nekem elég új még a Upc, szóval jah puma6-rol csak rosszat olvastam de ez van.
-
wmati
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Holnap estére kész lesz, baromi sok a munka felétek

-
wmati
addikt
Comedy Central csatornán úgy most más is lát baloldalon egy fehér csíkot meg egy keskenyebb feketét?
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Pincében -1 szinten van egy mini node onnan ajtóig húznak mindenkinek új koaxot.
-
wmati
addikt
Cegléd, Dunakeszi Rubicom akvizíció - LAN területen van valami koaxos lefedettség tvhez vagy csak lan van ?
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Én azt mondom várjuk ki a végét, kaptunk egy nagyobb megrendelést a UPC Magyarországtól, optikázásra Budapesten egy pici körzettel. De hogy ez csak gerinc bővítés vagy lakásig az még nem derült ki. Amint valami bővebb lesz megírom
-
wmati
addikt
Mi igaz abból a pletykákból hogy a Upc is optikázna ? Régebben itt is olvastam róla.
-
wmati
addikt
válasz
Uthenger
üzenetére
Csak a fehér koax de az is "szép" többit le se fényképeztem inkább. Szürke az utp telefonhoz, összességében el tudom mondani hogy minden házban 13 ba ahol jártam volt valami szét rohadt lógó hibás osztó kábel stb. Dehogy jelentik be ki megyek szerelni a T-nek el sírják a lakók jelzem hogy ennek lenne x Ft díja vagy hívni kéne a Upc-t innentől kezdve nem fontos már. Sajnos Upc mert megy be a Upc fém szekrénybe ebből koax.
-
wmati
addikt
válasz
Zitronensaft
üzenetére
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Teljesen mindegy ennek már reszeltek, csatlakozót is cserélni kellet volna és még lehet a kábelt is ahogy ki néz. Vicces hogy erősítőtől 5m re ennyit döl a jel hogy a lakónál már rossz az adás.
-
wmati
addikt
Optikai hálózatot szerelek egyik panelben Pesten T megbízásból. Erre egyik lakó ott vergődik hogy csináljam meg neki UPC előfizetését mert rossz a tv mindig kockás stb. Mondom neki okés de x ezer Ft lenne az ára rögtön nem kellet neki a segítségem. Üszf-et meg gondolom nem szereti felhívni. Ja itt van a bűnös...
-
wmati
addikt
Olyan Budapesti utcákba ahol Upc egyeduralkodó vagy van Upc de T-nek csak említésre se méltó adsl csomagja, ilyen terültekre ha meg érkezik a Telekom optikával mi történik ? Árak mennyire változnak hűségen belül meg ilyenek érdekelnének.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
12. oldal[link]
-
wmati
addikt
Valaki meg tudná velem osztani a Upc technicolor login felületének html kódját?
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyéni fétis...
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Snr adatok ki olvasásával akadtam el most éppen power level szépen ki tudom olvasni.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Értelmes keretek közt lehet ilyeneket használni de egy idő után nincs már értelme, rézen se pakolnak minden sarokra mini dslamot.
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Előbb néztem akkor nem töltött be frissítettem, jött a szöveg hogy bocsi de valami hiba történt stb stb. Most meg néztem megint most jól megy. Én a chat funkció miatt használom java részt.
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
T hálózatról se megy.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
És tized pontosan tessék majd ki szintezni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem a támogatott eszközökkel van a baj sokkal nagyobb gond a rinyáló tv csatornák hogy juuj azt ott nem szabad le adni mert el lopják. De legalább van erre kezdeményezés nálunk.
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Főleg ha azt látja aha itt minden szépen fut.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Búgó hang rossz kép miatt szokott lenni, de én azért meg nézném hogy feltétlen kell e és nem csak azért van ott mert volt fölösbe és tegyük oda. Mint nálam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Én csak akkor raknám be hogy ha nélküle gond van, ha nélküle minden ok szerintem el hagyható.
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt ki egészíteném annyival hogy a videó téka okés de a tv rész hááát random nem lehet nézni az élő adásokat mert a tv csatorna nem engedi vagy ami a leg szebb amikor minden előjel nélkül megszakad az adás és jön a felirat hogy bocsi de ezt nem lehet itt megnézni.
-
wmati
addikt
válasz
zoltannovak
üzenetére
Saját routerel ha nincs net újra indul a szolgáltató eszköze stb akkor helyi hálózaton tudnának még ddolgozni
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Upc max be vezet még egy csomagot a többi cég meg vígan ül majd babérjain.
(#19096) devil-k Ismerjük a Digit el kezd egy utcát fele kész és ott hagyja vagy üresen lógnak a kábelekfent.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Meg csatorna kiosztás el térhet + - egy csatorna.
-
wmati
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Leírtjaid alapján ez box hiba lesz.
-
wmati
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Járd körbe a lakókat akkor, utána már csak enged a nyomásnak a közös képviselő. Elméletileg Digi-t ki is lehet rakni.
-
wmati
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Ilyet tapasztaltam más szolgáltatónál már, de ahogy elő jött úgy el is tűnt.
-
wmati
addikt
Ez itthon is várható ? Kódolatlanná tesz csatornákat a UPC
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ilyen formában még nem láttam tv-ben
-
wmati
addikt
Ezt a reklámot látta már valaki ? Különösen a végét
-
wmati
addikt
Telekom ED3 hálózata háát elég volt kiheverni a 80 ról 120 ra váltást nem hiányzik megint főleg hogy a Telekom eladja mindenhol a 120 as csomagot ott is ahol max a garantált 15 van meg. Ezzel szemben Upc nél ilyenről nem halottam. Persze a Digi kevés területtel javarészt panel házak optika behúzva és onnan utp kábel előfizetőig nem csoda hogy olyan árakat és sebbegéset nyújt amire egyik szolgáltató se lenne képes veszteség nélkül tv -jükről ne is beszéljünk.
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez pontosan így van, de több oka is van hogy Digi miért ad ilyen olcsón jó nettet
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Optika és koax közti különbséget bele számoltad ?
-
wmati
addikt
válasz
TheHardOne
üzenetére
Ilyen Téren a Telekom lenne konkurens a UPC nek de a Telekom nem élne túl még egy sávszél emelést.
-
wmati
addikt
válasz
TheHardOne
üzenetére
Jaj a lelkes ügyfelek csak néztem miket írtak, amúgy mi ez a 29 es körzet miért van ennyire kihagyva mindenből ?
-
wmati
addikt
Nagy bejelentéssel készülünk, amit itt a facebook oldalunkon láthattok augusztus 24-én 2:40-kor! Leleplezzük, mit is jelent nálunk az új dimenzió.
Szerintetek mi lehet a UPC őszi, hatalmas újdonsága?
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Vannak olyan körzetek ahol alapból 1 up van
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ha nem kapsz 120-at ne rajtam verd le kérlek 
, Lassan olyan pici szegmensekkel fog operálni a Upc hogy jobb lenne a lakásba vinni az üveget. Ezért is reménykedek hogy lakásig rendelik meg.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)