Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Graphics #72670 üzenetére
Szia!
A Connect Box mindenhol egyforma, alapfeladatokra megfelel, fórumozni, YouTube-ozni tökéletes, de ha komolyabb igényeid vannak, akkor lehetnek vele problémáid. Az itteni visszajelzések is nagyon vegyesek, minden szélsőséget beleértve, van aki szerint lehetetlen tartósan bent maradni online játékokban, és van aki szerint túl van lihegve az egész, mert valójában semmi baja, legfeljebb mérésekkel tapasztalhatók a problémák.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Jannn
aktív tag
válasz Graphics #73303 üzenetére
LG SJ810V tévé is tudja kezelni a horizon boxot a saját távirányítójával.
Nem tudom hogy működik, mert IR box külön nincs, de nem is a távirányítóba kellett kódot pötyögni.
Ki lehetett választani a settopbox típusát (én KAON-t választottam) és onnantól kezdve a tévé távirányítójával mindent lehet kezelni (lehet h HDMI-n küldi a jelet?) - mindenesetre kényelmesebb mint az a lókolbász gyári UPC távirányító[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Graphics #73924 üzenetére
Be van kapcsolva a gyerekzár.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
válasz Graphics #73969 üzenetére
Törvény írja elő, hogy alapbeállítás szerint - tehát reset után is - aktívnak kell lennie a gyerekzárnak. A beállításokban kikapcsolható, de, hogy hol, arra én már pontosan nem emlékszem, bő másfél éve nem vagyok már UPC-s. Azt hiszem szülői felügyelet menü van, ott kéne keresni.
-
MODERÁTOR
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Graphics #73969 üzenetére
"Lövésem sincs hogy került rá a gyerekzár a médiaboxra, pedig egy gyerek van itthon ( én ) ...
Szóval lehet ezt valahogy resetelni? Még annyi rémlik, hogy indulásnál folyamatosan feldobta, akkor megadta véletlen a régiókódot, de az nem segít.."
Szia,
-A gyerekzárhoz be kell lépni a menü-be -- Beállítások--- Pin kód beállítások --- ott beírni 0000 (alap beállítás,ha nem volt változtatva?) --- OK és kidob 3 lehetőséget Szülői zár , Speciális PIN kód, Ügyfél PIN kód.
-A szülői PIN kód-nál néz rá nincs-e aktiválva.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
MODERÁTOR
válasz Graphics #73996 üzenetére
https://ugyfelszolgalat.upc.hu
szerk.:
Általános kérdés
Sosem volt CB-m, de az komoly, hogy a Connect Box WiFi funkciójának kikapcsolása csak a modem üzemmód aktiválásával érhető el? Egyébként nem lehet letiltani benne a WiFi-t? Csak mert ugye ezzel sok más funkció is elvész a WiFi-n kívül.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Apollo_21
addikt
válasz Graphics #74131 üzenetére
Hasonló gond amikor mi is még upc-n toltuk volt.
Pl a nálam lévő box nemtudta a hd-t mert nemolyan box-ot adtak 2.számúnak.
Cseréltettük persze, de utánna jött a másik gond ha mindkét tv hd adást nézett nálam szaggatott a hd adás vagy megálltNem lehet h itt is az első box hd a másik meg a "buta" box?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
blakey
titán
válasz Graphics #74131 üzenetére
A második boxra is van HD előfizetés?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
4Grider
nagyúr
válasz Graphics #74140 üzenetére
Az alap csatornák hiányát is okozhatja az, hogy nincs a kártyán aktiválva egy adott csomag (hanem egy másik).
Persze ha a hiányzó csatornák olyan MUX-okban vannak, amik vagy a legalacsonyabb vagy a legmagasabb frekvenciákon jönnének, ott már lehet kábel probléma. De kötve hiszem, hogy az összes HD csatornát a legalacsonyabb vagy a legmagasabb frekvenciákon nyomatnák...
A területednek megfelelő frekvenciasávokat megtalálod a honlapon. -
blakey
titán
válasz Graphics #74136 üzenetére
A fő előfizetésed pontosan micsoda és milyet kértél másodiknak? Már régóta minden TV-men HD-s kártya van de külön kellett kérni, hogy HD vagy csak SD legyen a másik két kiegészítő kártya és boxoknál is ez volt. ezért kérdeztem, hogy milyen a második kiegészítő eszköz.
-
blakey
titán
válasz Graphics #74146 üzenetére
Értem, hogy írtad, de valamit akkor sem értesz, a második eszköz korábban független volt a fő előfizetéstől, hiába volt full előfizetés a második eszköz SD is lehetett. Ezért tisztázd az üfsz-el, hogy mid is van pontosan, simán elképzelhető, hogy nem aktiválták a teljes csomagot.
-
blakey
titán
válasz Graphics #74148 üzenetére
Felőlem engedjünk el mindet. De a fő felvetésed az volt, hogy nincs semmilyen HD csatorna. Valószínűleg más csomagra van aktiválva az eszköz.
Felhívod az üfsz-t és megoldják, ha szerencséd van akkor 2 percen belül.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Graphics #84233 üzenetére
Ugye most beütött ez a szomorú helyzet,hogy gyerekek otthon,digitális oktatás,a dolgozók home office,már aki abban a szerencsés helyzetben van,hogy ezt megteheti.Valószinűleg ez okoz gondot,ma több felhívás is volt ez ügyben,sőt ,kérik is a mezei felhasználót ,hogy lehetőség szerint spóroljon,felbontással ,letöltéssel,legalább munkaidőben.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
anglergab
addikt
válasz Graphics #91425 üzenetére
Max. 1 Gbps jut mindenkire egy szegmensben, abban pedig pár százan is lehetnek valószínűleg.
Így 4 Mbps - 500 Mbps között akárhol lehet a pillanatnyi letöltési sebesség, a terhelés és a szegmens méretének a függvényében. Nem tudom, hogy lehet a garantált minimum 75-100 Mbps, de az nem a legrosszabb esetet feltételezi a fentiek alapján.
Szóval ha eddig 100 Mbps felett volt, az nem jelenti azt, hogy nem mehet bőven az alá a fizika szerint.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Graphics #135863 üzenetére
A számlákat csoportos beszedési megbízással fizetem, számlát csak elektronikus formában kaptam, de a számlát arra az UPC-s email címemre küldik (küldték?), amit a Vodafone vagy 3 éve megszüntetett
Az ügyfélszámomat még talán tudom (ha meg nem változott), de számlát még elektronikus formában sem láttam már jó ideje
#Nikaré
Webes felületre kötve hiszem, hogy be tudnék lépni (se a felhasználónév, se a jelszó nincs meg).
Applikáció az a MyVodafone? Ott még van esélyem a belépésre
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs