- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
válasz
szallasi007 #8278 üzenetére
Igen ismerős a helyzet, tavaly nálunk is volt elég sok probléma a településen, és soha egyik szerelő sem tett semmit, mind azzal ment el, hogy külső hálózati gond van, ami nem hozzá tartozik, így ezt bejelenti, és majd kijönnek akiknek ki kell jönni! Na úgy jöttek, hogy sehogy... Aztán megint bejelentettem, és megint bejelentettem, és megint bejelentettem, miután két hete nem volt net, tv, telefon, csak napi egy-két órát, azt is 25 részben! Nem volt gond, hogy rajtam kívül a fél település reklamált, az ügyfélszolgálat soha nem tudott arról, hogy bármi gond lenne felénk, így minden egyes bejelentésemre csak hozzám tudtak tecnikust küldeni, aki megint megállapította, hogy a hiba a külső hálózatban van, így ezt ő most bejelenti, és jönnek a külsősök! De persze most sem jöttek... Megint telefon, megint új hibajegy, és ez így ment amíg nem írtam egy szép levelet, amit feladtam ajánlottan UPC-nek, NMHH-nak, NFH-nak! Aztán kijöttek, megjavították a hibát, nekem adtak 1,5 havi számlakompenzációt! A szerelők nagyrészt alvállalkozók, lusták, csak papírozni akarnak, felvenni a pénzt a UPC-től, és dolgozni meg nem nagyon! Volt amelyik úgy jött ki, hogy ő tudja, hogy a hiba nem nálam van, hanem központi eredetű, így csak írjam alá a munkalapot, és ő már megy is! Mindezt a kapuban állva! Mondtam neki, hogy nem írom alá, mert nem javította meg, ennyi!
Aktív témák
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest