Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ballazol
senior tag
válasz
kabelmania27 #128005 üzenetére
ezt is megjegyzem!
köszi!
az ipv6-ot letiltottam előbb a win-ben
kikapcsoltam a hálózati adapternél az eszközt leállíthatja energiatakarékosság céljából fülecskét
meg dns-szervernek beállítottam a google általános címét
ilyen akadozgatások már feltűntek (előző albérletemben is tv-adások közben pár másodpercre, néha napi szinten, néha csak párnaponta - bár nem tévéztem gyakran)
ezeket jó lenne minél inkább visszaszorítanijelenleg a DIGI online-on nézek sportot általában - ott is előfordult egyszer az imént - mintha kihúznád pár mp-re a monitorból a kábelt...
gondolom, ilyesmire gondolsz az oldalbetöltéseknél is
wi-fit nem piszkáltam egyelőre, sőt, előbb kikapcsoltam, felfedeztem egy gombot rá a modem elején, ahol a LED-ek vannak(van flottás netem, azzal TINDER-ezem lefekvés előtt, ha már nem bírom a PC-nél ülést
)
Aktív témák
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest