Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #61938 üzenetére
Nos talán ezért kellene megoldást találni. Elég elszomorító hogy pont a lakossági előfizetőket büntetik és teszik ki különböző veszélyforrásoknak. Miközben másról se szólnak a konferenciák, mint hogy lakossági eszközök vannak csata sorba állítva, különböző botnet hálózatokba. Már rég legalább egy DNS szintű védelmet kellet volna kiépíteni minden internet szolgáltatónak, lakossági szinten. Valami hasonlót mint az OpenDNS. Persze az se véd meg mindentől, de jelentősen csökkenti a rossz indulatú kapcsolódási kísérleteket. Gyakorlatilag egy DNS szinten működő szülői felügyelet. A gond az, hogy miért kell egy X szolgáltatónak ki adnom internet szokásaimat, mikor ezt akivel leszerződtem internet szolgáltató is tudná biztosítani.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
#19482368 #61935 üzenetére
A céget nem az érdekli, hogy minőségi legyen az eszköz. A lényeg neki az, hogy minél olcsóbb legyen, és jól lehessen reklámozni. Erre jó a CB.
Mivel az emberek 90%-a nem ért a számítástechnikához, csak használja, így nem törődnek biztonsági elvárásokkal. És a maradék 10%-ban is van olyan, akit szintén nem érdekel, hiába konyít hozzá.És modem módban is vannak (biztonsági) problémák. Másrészt folyamatos pingelésnél is jobban teljesít a régi cisco modem.
"Beszéltem már olyan UPC ügyfél szolgálatossal aki megkérdezte miért probléma az ha más illetéktelen személy használja az internet előfizetésemet."
Az ügyintézők is beletartoznak szerintem a 90%-ba (tisztelet a kivételnek). -
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy upc miért nem építi ki a fiber powert a 29-es körzetbe? Itt még mindig több, mint 10 éves ADSL technológiát használnak és az a szemétség benne, hogy ugyanannyiért árulják a kisebbeket, mint a nagyobb fiber power csomagokat. Ennyire nem éri meg nekik vagy túl lusták, hogy kiépítsék? Annak idején ez az adsl-s upc-m volt, de szerencsére megváltam tőle. A mamámnak most romlott el nem rég a routere és mondom neki váltson inkább digire ami itt sokkal jobb és van hozzá wi-fi is. Nem ő nem akar várni és szeretne hűséges maradni a upc-hez, erre vett helyette egy másik routert, mert nem akarja állandóan beírni a felhasználó nevet és jelszavat.
-
törölt tag
válasz
Watercolour #61903 üzenetére
Ezt már párszor leírták, hogy a modemek beszerzése központi döntés, azaz anyacég. Nem is ezzel van a gond. Sokkal inkább azzal, hogy nagyon nem felelnek meg a mai elvsárásoknak. Az hogy butított eszköz alapvetően nem gond. De akkor legalább alapvető biztonsági elvárásoknak meg kellene felelnie. Az eddig feltárt biztonsági réseket javítani. Van egy oldal, egyébként naprakészen vezetik, mikor milyen biztonsági foltot javítottak, ott figyelemmel lehet kísérni. Másfelől, modem módban nincsenek problémák, de akkor saját hálózati eszközt kell betenni. és akkor a TV/Telefon kint van a netten. "érkezett már felém UPC setup boxrol csatlakozási kísérletek." Amiért ők nem vállalják a felelősséget. Igaz, saját modemükre/router-ükre se. Na mondjuk ez is ördögi kör.
Ők nem tudnak mit kezdeni a saját router/modemükkel, a wifi sérülékenységere adott megoldási opciók,elavultak. De ha beteszel egy saját eszközt, és probléma van, teljes mértékben elhatárolódnak. Beszéltem már olyan UPC ügyfél szolgálatossal aki megkérdezte miért probléma az ha más illetéktelen személy használja az internet előfizetésemet. Nem UPC-WI FREE van szó.
De ami megdöbbentett, ők se tudják normálisan felügyelni a saját eszközüket. Egyszóval mindig az előfizetőnek van kellemetlensége.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #61932 üzenetére
Még nem próbáltam.
322-n próbáltam a UPC csatornatáblázata alapján, de semmi újat nem talált. Illetve egyet sem, mert ott lenni kéne 5-6 adónak. Mindenképpen rá fogok keresni így is.
Köszi az ötletet.
-
MK VII
veterán
válasz
Levi123 #61925 üzenetére
Detto ugyan ez történt nálunk is..
Fatert felhívta egy ügyintéző ezzel az ajánlattal, csak nálunk azzal a különbséggel, hogy semmi HD csatornát nem kaptunk pluszba, ehelyett sok sallangot, meg mivel vezetékes telefonunk egyáltalán nem volt eddig az előfizetésünkbe ezért nekünk egy UPC-s mobil simet adtak 50 perc 50 sms 50 MB nettel/hó.
Ugyan így elhárították a kérést mikor kértük email-ban az ajánlatot.
És ugyan úgy 2-3 száz forinttal fizettünk volna többet érte. Aztán még kiharcoltunk egy plusz boxot, mert eddig kettő volt és 3 lapos tévénk van. +70 forintért kaptunk még egy boxot..
Aztán megbeszéltük, hogy mikor jönnek ki beszerelni... Nem jöttek. Elrontotta a csaj az időpont rögzítését és elsiklottak felette. Na erre föl mivel elb@szták ezért felajánlották, hogy 1000ft-tal kevesebb lesz a havidíj. Így már gyakorlatilag 4-5 száz forinttal kevesebbet füzetünk a nagyobb csomagért mint eddig..
Viszont szívunk az új modemmel, mert szakadozik vele a net néha..
Visszasírom a régi modemet, megmondom őszintén.. -
válasz
dgyuri0123 #61931 üzenetére
Manuálisan rákerestél már a 112/120/128 MHz-s frekvenciákra?
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
2 napja szívok azzal, hogy megtaláljam a Spektrum Home-ot asszonynak. Esetleg tudja valaki, milyen frekin kellene keresnem UPC mediacard-al, mert az automata hangolás nem találja ? 200 másikat megtalált, de ezt nem...322000 khz-nél sem találja. A TV egy LG55EG910V Oled és új, tehát nem ismerem túl jól a lehetőségeket ennél a típusnál.
Köszi ha segít valaki.
-
Levi123
senior tag
válasz
kabelmania27 #61927 üzenetére
Igen a modem cserét mondta CB-ra. Most is saját routert használok.
@(#61926) TeeJay: igen tudom, de a hűségidő 2018 január közepén jár le, szerintem így nem lehet őket "fenyegetni" a lemondással
Azért köszi az infot!
-
kabelmania27
félisten
válasz
Levi123 #61925 üzenetére
Szerintem van lehetőség, pl elmondod hogy nem kérsz horizon boxot.
Azt tudnod kell, hogy az 500-as nethez modemet kell cserélni, az új tipusnál előfordul hogy modem üzemmódban saját routerrel stabilabb a puma chipset miatt. 240-es csomagnál nem kell cserélni a modemet. -
Levi123
senior tag
válasz
Intruder2k5 #61922 üzenetére
Most olvastam még1x elég bénán fogalmaztam, elnézést.
A lényeg, hogy hívott az ügyintéző, hogy ajánlana nekem egy nagyon kedvező csomagot.
A jelenlegi 120-as net helyett 500-as, a jelenlegi digital gold-on felül + lenne film csatorna vagy film+ már nem emlékszem valami 3 filmes csatorna de nem a HBO, rákérdeztem erre emlékszem - ez csak a hónap végéig jár ingyenesen minden UPC-s előfizetőnek.
Meg itt mondta, hogy nekem a digital goldhoz nincs HD csomag külön csak az ami alapból jár. Na ehhez adják még nekem egyedi ajánlatban a +26 HD csatornát (legalábbis 26-ra emlékszem), de itt mondta, hogy ez már alapból járni fog az előfizetések mellé, mert "fejlesztettünk"- mondta az ügyintéző, csak azt nem tudom, hogy az új belépőknek vagy a régieknek is.
Persze kértem, hogy küldje el emailben, de jött azzal, hogy ez egyedi, nem publikus ajánlat.
Egyébként a jelenlegi díjra +230 Ft-ot kérnének, +24 hó hűséget, a 120 helyett 500-as netért, meg a kb 3 csatornáért.
Azt tudom, hogy jobban lehet velük alkudozni a hűségidő lejárata után, de ilyenkor is van rá lehetőség? -
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Ma hívott egy upc-s ügyintéző, hogy ajánlana jobb netet meg tv-t. Valami olyasmit mondott, hogy már alapból járni fog az összes HD adás (ami a csomagodhoz tartozik), nem kell azt külön megvenni. Erről tudtok vmit?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest