Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Sziasztok!
A történet a következő 97 -óta vagyok Chello-upc előfizető.Analóg bronz csomagról tértem volna át egy alap "digitális csomagra.A kihelyezésre kerülő készüléken nem volt hdmi csati.
Erre reklamáltam kicsit:A tegnapi nap folyamán,ismételtem szerződést hosszabítottam. Egy analóg Bronz csomagról ,tértem volna át egy "digitális csomagra. Mint később kiderült az önök által kihelyezett készülék csak scart csatlakozóval rendekezik,ami köztudottan csak analóg jeltovábbításra képes. Ezért én úgy vélem ez eléggé megtévesztő,mivel digitálisként hirdetik.Jött is a válasz:digitális szolgáltatás a hagyományosnál jobb kép- és hangminőséget tesz lehetővé, a digitális továbbított műsorok képe zavarmentes, tisztább, szebb, élesebb és teltebb, még abban az esetben is, ha a jeleket fogadó médiabox nem digitális (HDMI) csatlakozóval, hanem SCART összeköttetéssel kapcsolódik a tévékészülékhez. Ezen a rövid szakaszon ugyanis érzékelhető minőségváltozás már nem jelentkezik. A már régebb óta használt és elterjedt SCART csatlakoztatás segítségével minden forgalomban lévő televízió készülék használható marad a digitális szolgáltatással is, semelyik előfizetőnek nem szükséges új készüléket vásárolnia a digitális televíziózás előnyeinek élvezetéhez.
Aztán írtam megintem értem ,hogy hogyan hirdethetnek,egy digitális tvcsomagot digitálisként,mikor a digitális jel csak a médiaboxig jut el.Onnan analóg scart kábeles az átvitel.Tehét a televízón analóg jel látható
Nah erre már nem jött válasz.Bocs ha kicsit hosszúra sikerült.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
-
busman
veterán
Azt hallottam, hogy Wi-free regisztrációhoz wifis modem kell.
Ha így van akkor mi a csere menete?I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Horizon Go meddig ingyenes? Most hallottam,hogy egy hónapig használható ingyen...
-
busman
veterán
Ma reggel ugyanaz a téma, nincs net. Ügyfélszolgálat felhívás, kedves hölgy ránéz... Nincs hiba. Okos kérdések következnek, modem volt újraindítva, van-e rúter(azt esetleg kiiktatni) stb. Nem történik semmi. Vicc az egész.
-
busman
veterán
Sziasztok!
Reggel beüzemeltem az új wifis modemet,viszont csak a 2.4GHz tartományban üzemel.
Az 5GHz sávot nem látja semmilyen eszközöm.Van erre valami beállítás?
Köszönöm.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Fiam elkeverte a kártyát, mennyibe kerülhet a pótlása?
-
busman
veterán
Mikor lesz Horizon Go Wp-s telefonra?
-
busman
veterán
Több mint 15 év előfizetés (Chello-UPC) után kapott valamilyen kedvezőbb áru csomagot?
Minden évben egyre többet-és többet fizetek,soha semmilyen kedvezményt nem kaptam.
Most márciusban lejár a hűségcsomagom....már egy hete zaklatnak megint,hogy hosszabítsak...[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Sziasztok!
Sokadjára dobja el a wifi-t a Connect box. Hetente jelentem a hibát,távfrissítenek...ugyanúgy xar. Ma elvileg jön egy technikus méregetni valamit,hea kiderül nincs hiba 2,5 K számlázásra kerül.Ilyenkor mit lehet még tenni? Lehet bekötök a box után egy routert.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Ápdèt: cseréltek mindent... azért biztos ami biztos veszek routert.
-
busman
veterán
Új fejlemény,a cserélt,vadi új connect box is xar. Ez mind gyári hibás?
Egy Tplink routert rákötve frankó minden.Erről ennyit..I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Sziasztok! Bő három hónapja szopok a Vodával,szakadozik a net. Volt kint "technikus" kábeleket mindent rendben talált,boxot cserélt,csak hogy történjen valamit. Történt is.. azóta sem jó. Merre tovább, mert akárhányszor bejelentem, csaktávfrissítés...az meg nem segít.
Köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz kabelmania27 #88784 üzenetére
Szia ,van modem üzemmód, meg eddig úgy is használtam,viszont az ügyfélszolgálat szerint igy nem tudják garantálni a szolgáltatás minőségét.
-
busman
veterán
Most jött a Vodafone‐-tól.
"
Amennyiben a hibát wifin tapasztalta, kérjük, tesztelje a szolgáltatását közvetlen kábeles kapcsolat segítségével is! Tájékoztatjuk továbbá, hogy vezeték nélküli kapcsolatra sajnos nem tudunk garanciát vállalni, szerződésünk alapján csak kábelen keresztül garantáljuk a sebességet!"
Azért ez komoly.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Másnak is döglött minden? Állítólag központi hiba.
-
busman
veterán
Eltűnt a csatornák közül a HistoryHD... Kódolt jel....valakinek hasonlo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest