- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-21 07:41 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Nem gondoltam volna, hogy a OneTV-nél van rosszabb és van. Elmagyarázni valakinek, hogy sok mindent fellehet a Vodafone ->One-nak panaszolni de azt pont nem, hogy egy adott műsor mennyivel pontosan kezd illetve végződik és emiatt a "felvétel" milyen lesz. Nem véletlenül ha rámegyünk a műsor visszanézére jó esetben még a reklám van -
Csabi1984
addikt
Azt gondolom, hogy aki jót akar saját routert vesz igénybe!
De nem lehet azonos szinten kezelni egy One Box eszköz készüléket ami egy konkrét eszköz egy konkrét szolgáltatáshoz és egy Modem eszközt ami gyárilag router funkció lát el (nem "fizetünk" az internet megosztásért csak az az internetért) ha buta, kevés, nincs annyi funkció benne akkor saját router azt kész
-
Csabi1984
addikt
Köszönöm
Valószínű az lehet, hogy ugyanazt szeretném anyunak "visszanézésként" lejátszani ami amúgy rögzítésre állított műsor.
Amíg nem megy le a műsor addig ott van az "újrakezdés" de már lement akkor " felvétel lejátszása" szerepel nem pedig mint műsor elejétől lejátszása.Gondolom ami nem rögzítésre van állítva ott nincs felvétel, ott a műsorvisszanézés aktiválódik

-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Ugye jól látom, hogy már nincs külön műsor visszanézése (ha az programozott felvétel) hanem amint rögzítette csak megtekintés van.
Hátránya ha megnézed az epizódot fekete háttér és akkor törlöd vagy újra megnézedVodafone TV szoftverében emlékszem volt műsor visszatekintése (műsorújságból) és volt olyan felvétel megtekintése.
-
Csabi1984
addikt
Csodás "One" megint szarakodik. A felvett lejátszások megint nem működnek
.... -
Csabi1984
addikt
Jah és akkor nem beszélve, hogy jövőre emelkednek az árak az úgy nevezett "infláció" végett. Viszont azért az igazságérzetem azt súgja ha változik is az infláció végett de amíg globálisan vannak hibák addig nem lehetne szabad annyiért számlázni mint amikor úgy nevezett norma működés van.
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Én is érzem picit jobb lett de nem láttam volna, hogy frissítés történt

Fehér kör és fekete szöveg, hogy "One" de a felvételeket még mindig lassabban hozza be -
Csabi1984
addikt
Kicsit fürgébbnek érzem de még a felvételeknél megvan a gondolkodás (fekete háttér pulzáló müvelet) de legalább a fenti menüpontokra gyorsabban lépked. De jól látom, hogy ezen a készüléken háttérbe megy a frissítés és nem úgy mint a VodafoneTV esetén?
Legalább ez egy jó dolog mert nem szakítja meg a műsornézést. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Még egy anomália a csodás box javára

Vannak felvételek (pl Dr Paul állatdoktor) a boxon úgy látszik, hogy 1-1 felvétel ugyanazzal a címmel rendelkezik (ismétlődik?). Viszont belépek böngészőből ott nincs duplikálás
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Teljesen egyetértek a véleményeddel. Próbálnak előre haladni a fejlesztéssel szoftveresen csak nagyon de nagyon sza--ul. Valahogy próbálom elképzelni ahogy ezen a fostaligán szeretne MAX alkalmazást nézni

Ui: Ahogy az előbbi fórum tag is írta kérjél csak médiakártyát. Annyit vesztesz, hogy nincs szolgáltatói felől olyan funkció mint felvétel, megállítás!
-
Csabi1984
addikt
Szerintem nem lenne rossz egy one applikáció amivel okostévén is lehetne azon funkciót kihasználni mint ami a boxon van (pl felvett műsor visszanézés). Telefonokon , tableten megvalósították. Amikor a box bevolt lassulva applikación jó volt.
-
Csabi1984
addikt
Jó estét! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet az a boxon ha elakarok indítani egy felvételt elindul majd megakad majd megy picit megint megakad viszont belépek számítógépen megy rendesen. Ha telefonnal lépek be szintén működik és ha átküldöm a tv-re a jelet akkor is jó de a folyamatjelző valtoztatásra nem reagál csak karika forog de a stream megy.
Telefonon elérhető a One Tv csak kérdés lesz e TV-re is alkalmazás.
-
Csabi1984
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy ha telefonról kezelem a boxot vagy magát a OneTV rendszert a telefonról a boxra lehet küldeni a lejátszandó tartalmat. Ilyenkor telefonról ez stream, hogy ha lejátszóra küldöm?
-
Csabi1984
addikt
Kíváncsi vagyok mennyi olyan ügyfél van aki nem fog boldogulni ezzel az új One TV felülettel. Nem is értem igazán minek kellett az egészet felújítani? Nem lehetett volna egyszerűen csak a felület színét megváltoztatni, illetve a logókat módosítani?
Én nem használok boxot de anyum igen és bizony Ő nem az a típusú ember aki ráérez a dolgokra hiába játszod le neki az oktató videót, nincs érzéke.
Szerintem sok ilyen ember van
Tegyük hozzá nem csak új de még szerintem lassabb is lett mint volt

-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Nem tudom mitől van, hogy a felvételek a Boxon össze vissza vannak a számozások a sorozatfelvételek almenüpontba de tableten és weben lépek a részek balról jobbra emelkedő sorrendbe vannak.
-
Csabi1984
addikt
"Azt meg továbbra se értem, hogy egy valóságot hazudó 18+-os horror-/thriller-/akciófilm miért kap 18-as karikát, míg a Spektrumon a valóságot bemutató dokumentumfilmekben karika nélkül mehetnek a plasztikusan mutogatott nyershús nyiszálások, kígyónyúzások, a szitává lőtt hullák, belezések, leszakadt (állat)fejek stb... Ilyenkor mi van a gyermekek lelkivilágával?
"De örülök, hogy leírtad ez a kérdés bennem is sokszor felmerült.
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Egy olyan kérdésem lenne az kivitelezhető, müködhet-e az, hogy a vodafone box elé berakok egy koax elosztót és elostóból menne a boxba, és elosztó másik ágából meg a TV-be? Így egy TV készüléken ha becarik a vodafone tv szolgáltatás (box bolondozik) akkor TV kábeltv része menjen

-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Köszönöm szépen az AC adapterrel kapcsolatos tájékoztatást
Annyira nem akarok kisérletezni, hogy jó! Inkább rádugtam a sajátját
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok van Arris szolgáltató Router ami modem módként üzemel. Visszaolvastam itt, hogy az első 3 lan csatlakozó aktívan működik.
Vásároltam egy AX53 3000 Tplink Routert ami hamarosan az Archer C7 1750-es routeremet fogja cserélni. Arris LAN1 a AC1750-re van csatlakoztatva.
Mi történne ha az AX53-at tesztelés céljából az Arris LAN2 csatijára csatlakoztatom?
Ha működik gondolom akkor az AX53-as ip címét megkell változtatnom ideiglenesen, hogy ne ütközzön az AC 1750-el
Az lenne inkább jobb ha az AC1750-et összekötöm az AX53-al egy Lan kábellel és utóbbin kikapcsolom a DHCP-t? Igazából csak a Wifi hatótávolságot szeretném tesztelni, meg a sebességet

-
Csabi1984
addikt
Köszönöm
Ha már itt tartunk írtad, hogy a frissítést kap egy modem át állhat Router módba. Ilyenkor 192.168.0.1 címet kapja. Ha a Tplink routeremer 192.168.1.1-re változtatom akkor gondolom a Tplinken statikus ip címet kell megadni (megnéztem ennek az opció beállitását) az átjárót értem mert gondolom itt a 192.168.0.1 (a Vodafone router lenne) de az ip címnek mit kellene ilyenkor adni talán ugyan úgy a 192.168.0.1? 
Még sosem csináltam alhálozatok között átjutást mindig azonos hálózaton csináltam dolgokat.
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Köszönöm közbe sikerült átállítatni

Csak az a fura, hogy speedtesttel nem mérek többet mint 90Mbit/s a routerem eddig 500Mbiten visított szuper sebességgel. Gondoltam valamelyik LAN port szabályozva van a Vodafone eszközön de mindegyik porton az a sebesség jön. Áramtalanítsam újra? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Megkaptuk az új Routert a Vodafonetól Fekete színű). Sajnos telefonálnom kell az ügyfélszolgálatra, hogy áttegyék modem funkcióba (és nem egyszerű
) Megoldható valahogy, hogy a Vodafone adja a netet a Tp link routeremnek de a Tplink legyen a DHCP kiszolgáló? Ugyanis fix ip cim kiosztások vannak a tplink routeremen.
A baj hogy mindkettő 192.168.0.1 és 0.2-től már egyénileg megadott ip cimek vannak kiosztva
Azt nem lehet, hogy a Vodafone 192.168.1.1 és a Tplink 192.168.0.1 (Tplinket nem akarom nagyon variálgatni) és az utóbbi átmenetileg összekapcsolódjanak átjárással? -
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Én is így gondolom.
Legfeljebb arra jó, hogy másoknál se jó, hogy Önigazolást kapjak, hogy a Vodafone TV eszköz egy rakás barna omlett
De ettől még a barna omlettes minősítésű eszköz vagy ezen szolgáltatás része nem lesz jobb.
Nem vagyok ellene a technika fejlődésnek de amíg az HDD-s rögzítős boksz volt ami a digitálishoz képes "analog" de mivel nem hálózati lejátszás hanem közvetlen hpzzáférés baj azzal sosem volt! -
Csabi1984
addikt
Én is így gondolom.
Teljesen abba a hitbe voltam, hogy a Vodafone TV ugyan az mint a Weben elérhető tartalom. Persze ebbe a formában igaz de akkor jöttem rá, hogy fél igazság mert amíg a Vodafone TV bénáskodott vagy nem indult el rendesen, vagy a felvételek megakadtak hasonló időközönként addig telefonon vígan tudtam nézni a felvett műsort
-
Csabi1984
addikt
Ma szerencsére nálunk nem volt hiba.
Tegnap írtam panaszt a Vodkafone-nak, hogy miket tapasztalunk
Anyumat felhívták és azt mondják, nem látnak hibát a szolgáltatásba.
Persze ba----átok meg mert éppen jelenleg működik.....
Legalább lennének annyira jófejek, hogy Android TV-n is lehessen a Vodafone applikációt használni ne csak a kis kijelzős telefonon, tableten! -
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Úgy voltam jobb ha nincs kikapcsolva mert akkor nem érhet meglepetés, hajnali frissítés után a lilás háttér homokorával a kérem várjon animációs szintén lilás háttérrel valtogatva egymást újra indulás után.
Nem feltétlenül gondolok itt fizikai eszköz hibákra ha ennyire sűrűn van másnál, inkább szoftveres hibára de akkor is húzza oda az eszközét ahova szokták mondani
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Vodafone TV-t valahogy lehet okostv-re feltenni? Mert ez a retek szar boxuk ma frissitette magát aztán azóta csak xarakszik. Az biztos ma fogok irni nekik, hogy ez minden csak nem működő szolgáltatás.
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Na ez amivel én is találkozunk pontosabban anyum:
"A kapcsolat megszakadt a kiszolgálóval hibaüzenet"Mindenhol van internet csak ez a retek nem érzékel, de a hálóózathoz kiírja, hogy csatlakoztatva.
De ahogy olvasom nálad még rosszabb a helyzet

Ennek a szolgáltatónak ezen technikai csodája egy rakás bughalmaz és ez finom kifejezés. Legszívesebben a torkukon dugnám le! Nem az a megoldás, hogy az ügyfél mondjon le róla hanem a szolgáltató korrigálja ezen anomáliákat. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Másnál is sűrűn van felvett videó akadozás a vodafone box eszköz alatt?
Nincs olyan hét, hogy valami hibánk nincs ennél a retek eszköznél. Valamikor a frissítés után képtelen volt visszajönni, resetelni kellett. Mennyivel jobb volt amikor volt egy hdd-s settop boxod és felvetted és semmi internet vagy háttér szolgáltatás nem köpött bele a lejátszásba. -
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Médiaboy ezt hogy sikerült leírnom, most szakadok
Vodafone-box eszközt automatikusan médiaboxnak akartam írni de még azt is félreütöttem 
Pedig nem is ittam semmit lehet ez a baj.Lényeg, hogy kiiírtam a Vodafone box a "diagnosztikánál", hogy nincs internetkapcsolat de a youtube alkalmazást elindítottam rajta és mentek a videók

-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Az a Reset? Két gomb van az eszközön egy Stand by meg Reset, Reset gondolom az ilyen betáplált felvételeknek is annyi, ugye?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok legalább 3 napja anyumnál a Vodafone Box-szal valami megmagyarázhatatlan jelenség van. Anyum tegnap elött mondta, hogy reggelre az fogadta, hogy a box nincs csatlakoztatva és csak az ingyenes csatornák jönnek be. Ki-be húzom a tápkábelt, nem oldódott meg, le csekkoltam a Hálózat ellenörzést azt írta ki nincs internet. Fura minden további eszközön meg van az abban a szobában levő PC-n, minden más eszközön van net.
Csináltam egy upc connectbox on-off-ot ami annyi kiegészítést mondanék, hogy kábel modem funkcióba van. Fel áll a Connect box és feléled a box utána.Azt se mondhatom, hogy a Box-re fix Ip címet állítottam vagy ilyesmi és ezt 2-3 napot leszámítva semmi galiba nem volt
Azt tudom, hogy internet nélkül egy ideig még müködik a TV adás
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Kipróbáltam igen nem jó megoldás. Nem tudom, hogy ha felhívom mire hivatkozva kérhetem vissza az ip4-et
? Internet van, csak nem mondhatom, hogy nem megy a torrent mert nem tudok portot megadni az eszközükbe. Hivatkozzak a NAS-omra, hogy sok minden arra FIX ip címre van beállítva és emiatt nem akarok végigmenni az egész beállításokon? 
Nem az Ipv6 zavar hanem ami miatt ezek a változások történtek de kipróbáltam és nem hogy előrébb nem jutnék ha nem még rosszabba így nem kérdés, hogy kérem oldják meg, hogy "kábel modemként funkcionáljon" az eszközük

-
Csabi1984
addikt
Köszi

Kérdésem az lenne a Wodafone eszköz mennyire használható torrentezésre (port forward stb).
Az müködhet, hogy a DHCP kiosztást meghagyom ennek a Vodafone eszköznek és a Tplinkből a kábelt kihúzom a WAN-ból és beledugom a LAN-ba. Gondolom ettől még müködhet a korábbi beállítások és akkor nem kell telefonálgatnom a Vodafonnek az ipv4 visszaállítását.Tehát így képzelném el Vodafone (192.168.0.1) és a Tplink (192.168.0.2) és minden további MAC cím alapú ip címet eltolom eggyel.
-
Csabi1984
addikt
Köszönöm akkor ezt a részét értem

1270-et lehet hétvégén is hívni vajon mármint ezt a területet (műszaki segítségbe tartozik-e?)
Másik ami furcsa volt, hogy beléptem a Tp link routerembe és a WAN IP címe 192.168.0.23
Nekem eddig a WAN 80.xx.xx.xxx volt és most teljesen megkavar ez a 192.168.0.23
googlebe beírtam Myip add (Ip cím ellenőrző) és azt arja ki ipv4 89.xxx.xx.xxx Ipv6 not detecting -
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Lehet-e összefüggés abban, hogy ma felhívtak, hogy lefogjárni a hűségidő és mondták jövőre még marad az ár ha meghosszabbítjuk a hűséget persze elfogadtuk.
Hazajöttem ma délután valami hálózati anomáliám volt a NAs-sal gondoltam megnézem a routeremen. Amikor ráléptem a 192.168.0.1-es címre egy pillanatra a Tplink jött be majd kiírta, hogy ip cím ütközés van és felajánlotta a 192.168.1.1-et mondom oké (már ott érem el a Tplinket) és azóta a Vodafone van a fent említett 0.1 ip címen.
Ha jól emlékszem korábban még UPC felület volt de már Vodafone és nem találom modem opcíót
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
-
Csabi1984
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Analóg fényképezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Túra és kirándulás topic
- Jogász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem gondoltam volna, hogy a OneTV-nél van rosszabb és van. Elmagyarázni valakinek, hogy sok mindent fellehet a Vodafone ->One-nak panaszolni de azt pont nem, hogy egy adott műsor mennyivel pontosan kezd illetve végződik és emiatt a "felvétel" milyen lesz. Nem véletlenül ha rámegyünk a műsor visszanézére jó esetben még a reklám van

"