- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
válasz
tylerddd #9997 üzenetére
Alapvetően a szinte bármelyik VU+ box nagyon jó választás lehet .
A lehetőségeik szinte a végtelenig kiterjeszthetőek .
De nagyon, de nagyon olvass előtte, ásd bele magad a témába, de még jobb ha van ismerősöd aki már üzemeltet ilyent, és tud segíteni berúgni az eszközt, hogy elinduljon a dekódolás, és a vétel .
Ellenkező esetben vért fogsz izzadni, és nem fog elindulni a dekódolás, nem lesz vétel .
Ha segíthettem . . .
Üdv,
Astra
-
Bence008
tag
válasz
tylerddd #9997 üzenetére
Megveheted, kezeli a UPC kártyát. Kicsit haladóbb felhasználóknak való, mint az Amiko, de megéri rászánni az időt és kiismerni ezt a rendszert, fényévekkel jobb élményt nyújt a 15-20 ezer forintos beltériknél. Tetszés szerint választasz hozzá egy image-et a gyári helyett (BlackHole, OpenPLI, OpenATV stb.) és pendrive-ról feltolod rá. Utána szükséged lesz az Oscam-ra, ez a szoftver kezeli a kártyádat. Majd kényelmi szempontból ajánlott egy autobouquetsmaker telepítése is, ez fogja lekeresni a csatornákat. Neten találsz részletes útmutatót. Utána pedig határ a csillagos ég, nagyjából bármi (is) telepíthető rá.
-
tylerddd
veterán
Hello! Úgy néz ki, hogy a közeljövőben befektetek a gyorsabb csatornaváltás miatt egy ilyen beltéribe. Jelenleg is egy saját Amikot használok, amire módosított szoftvert kellett tenni, hogy a régi szürke Philips-ből származó kártyát elfogadja. Ezen milyen módosítást kell csinálnom majd, hogy elfogadja ezt a kártyát, tehát megvehetem-e ilyen szempontból?! Rá lehet-e venni, hogy jó legyen UPC-hez? Köszi!
-
woodworm
veterán
válasz
rosszcsont88 #9993 üzenetére
Nagyon nehéz kihámozni, hogy miről van szó! Most konkrét információ vagy pletyka van arról, hogy lecserélik a smartkártyát és hozzárendelik valamilyen eszközhöz vagy csak szeretnéd, ha egységesítenék? Sok smartkártyát kiadtak, nekünk is ilyen van. Ha most arra kárhoztatnak, hogy vegyek egy modult (nálam ehhez boxot is cserélni kellene), akkor abban a pillanatban mondom fel a szerződést.
-
rosszcsont88
tag
-
rosszcsont88
tag
válasz
AstraCDX #9992 üzenetére
kártya párositva van modulhoz ,vagy beltériegységhez,igy nem fog elindulni
saját beltériegységben az legyen HD vagy 4k,8k
nagravision,irdeto,viaccess, conax
szolgáltatónak kötelezné hogy beltériegységgel vagy modul egységgel árusitja szolgáltatását, sok szolgáltató modul melett dönt(HD+,tivusat,skylink,NC+,ORF) -
AstraCDX
senior tag
válasz
rosszcsont88 #9989 üzenetére
Ezt nem egészen értem : "teljesen megszünik kártyás vétel müholdon"
Mit akar ez jelenteni ? Segítenél megérteni ?
Üdv.
Astra
-
Janika0610
csendes újonc
válasz
3 hete kaptam ezt a kártyát ami képet fentebb betettem Kaon beltérivel és nincs párosítva a kártya.
-
garga01
őstag
válasz
Ez csodás, és akkor akinek a 0d97-es kártya volt és újat párosítottat kap, annak jár modul is? Mert most a régi kiártya simán a box kártyaolvasójában van, modul nélkül. Sőt, modulfogadója sincs, tehát még CI-s set top box is kell.
-
rosszcsont88
tag
válasz
Janika0610 #9986 üzenetére
HD beltériegység mind párositva van
philips 8111(nagravision), humax(irdeto), kaon HD(conax),
viaccess,
teljesen megszünik kártyás vétel müholdon, ezeket kodolásokat használják a szolgáltatokegyedül képen látható kártya nincs párositva amit én is használok skylink modulban
régen philips gyártotta mint cryptoworks kártya amit megvett irdeto tulajdonosa irdeto ICE néven fut most 0d97 kod/modul számon , skylink már ezt is cseréli párositott irdeto-ra(0624)
képen látható piros kártya -
Formaster
addikt
válasz
Janika0610 #9986 üzenetére
Ez helyileg merre volt? Mert én is szerettem volna, de sehol nincs raktáron azt a választ kaptam.
-
Janika0610
csendes újonc
A történet az, hogy van egy plus hd tv előfizetésem 3 tv-re. Az egyik Humax HD beltérim 2 hónap alatt 3-szor lett rossz, mindig cserélték és kaptam másikat. Az utolsó cserés mediabox csere után egy héttel megint rossz lett és jó lett volna egy 4. mediabox is ( csak ugye az plusz 1200Ft) és mivel a tv-k alkalmasak CI modul fogadására felhívtam őket. Mondtam a hölgynek, hogy elegem van a mediabox-ok cserélgetéséből és szeretnék egy olyan kártyát ami nincs összepárosítva a box-al. Nagyon nehezen értette meg mit szeretnék de azért összejött neki. Kérte nevezzek meg a közelemben egy forgalmazót akinek elküldheti az igénylést. Így kaptam egy párosítatlan kártyát és még egy másik típusú mediabox-ot is. Így abba a tv-be rakom a kártyát amelyikbe akarom.
-
Watt25
veterán
válasz
Janika0610 #9981 üzenetére
Ez azért furcsa, mert ugyan a téma összefoglalóban meg van említve egy helyen Conax kártya, az viszont párosítva van a box-hoz. Szóval, ez valahogy egy párosítatlan kártya lett...
Esetleg változtak azóta a dolgok. Most egyébként is jött egy ilyen hír. -
garga01
őstag
válasz
rosszcsont88 #9983 üzenetére
Ha már ennyi infó össze lett szedve, érdemes lenne az összefoglalóba képekkel beírni a kártyák kódolást,caid-jét, meg hogy megerősítás alapján milyen modulokban működik.
-
garga01
őstag
Teljesen feleslges ez a CI+-os mizéria. Sima kártyát kell kérni, fent van a weboldlaon is: [link]
"Választhat egy csak smart kártyás csomagot, amelyet a saját vevőjével használ"
Nekem így van előfiezve, a "freeSAT" felirítú kátyát kaptam, ami megy Irdeto és Cryptoworks módban, saját boxban megy szépen Cryptoworks üzemben. Godolom tv-ben is simán megy így. -
Watt25
veterán
válasz
Janika0610 #9976 üzenetére
Bocs, de ha a szolgáltató nevét is következetesen rosszul írod, akkor én inkább nem hiszem el, amit írsz... Conax-os CA modul-al nem fog működni a UPC Direct.
-
Formaster
addikt
válasz
Janika0610 #9976 üzenetére
Igazad van, tud párosodni a Ci modullal is, azután nyitni fog mindent. A tv-re nem tudok semmit mondani, dobd fel a tv topikjában.
-
Janika0610
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy UPS Direct előfizetésem, az egyik tv-be smart kártya CI modullal. A tv egy LG 49UJ6307. Elindítottam az automata keresést talált is jó sok csatornát. Kimásoltam a csatornalistát pc-re és meg szerkesztettem a Chansort programmal. Vissza másoltam a csatorna listát a tv-re működik is addig amíg ki nem kapcsolom a tv-t. Vissza kapcsoláskor azt írja ki, hogy nincs programozva. Eltűnik a feltöltött csatorna lista. Az automata keresésnél nem csinál ilyet, annál kikapcsolás után is meg marad a csatorna lista.
Miért csinálja ezt?
Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm előre is a segítséget. -
19ati93
senior tag
Hűségidő hosszabításra van mód egyébként itt a UPC Directnél? Netes my upc direct fiókban nem találok semmi ilyet, GYIK-ban sem.
-
törölt tag
Szevasztok!
Na folyamatban van a kártya TV-be helyezés. Eddig megvan a TV, ami elég jó minőségű szerintem ( korábban belinkelt philips)
Kártya sztori:
Pénteken felhívtam a UPC-t hogy kellene tv-be helyezhető kártya. Azt mondta az ügyintéző, hogy ilyen nincs, de elkült egy kérelmet a hozzám legközelebbi forgalmazóhoz, hogy cseréljék a beltérimet olyanra aminél nincs a kártya és beltéri összepárosítva. Ma bementem, hát persze a nő szerinte zt nem lehet, mert 3 éve nem gyártanak olyan beltérit (" szürke" néven emlegette) Majd egy telefonhívással elintézte hogy a HUMAX HD-ben lévő kártya párosítását megszüntették, így az a kártya jó lesz bele.A héten megjön a modul, kérdés hogy EZ https://www.jofogas.hu/veszprem/Irdeto_CI__modul_94685211.htm [link] jó e ? Szerintem igen, de azért megkérdezem. Pont fele annyi mintha boltban venném újonnan, így ezt a rizikót én bevállalom.
Másik hogy bementem antenna boltba, mert ha ott lett volna egyből veszek egy ilyet de nem volt, viszont az eladó szerint nem érdemes ezzel foglalkozni mert sok csatorna nem fog menni, meg nehéz beállítani, meg ilyenek.
Mit tudtok mondani erre? Akiknek itt a TV-be van téve, írna pár sort ?
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
rosszcsont88 #9962 üzenetére
Nem írtam, hogy milyen előfizetőkre vonatkozik.
-
rosszcsont88
tag
válasz
BornToBePuli #9959 üzenetére
csak uj belépö elöfizetökre vonatkozik az aKCIO
-
19ati93
senior tag
válasz
BornToBePuli #9959 üzenetére
Nem rossz, sok jó film és sorozat megy rajtuk. Pár évvel előbb kezdték nekünk ezt a kedvezményt.
Ah úgy nézem csak új UPC Direct előfizetőknek lesz ilyen vagy a hűségidő trükk "akció": -
BornToBePuli
aktív tag
-
19ati93
senior tag
Lenne egy fura kérdésem. Amióta ki lett cserélve a set top box (3éve) és csomagot is váltottunk a Plus HD TV-re, azóta is elérhető az összes HBO,illetve Cinemaxok. Egy ideig kb fél évig még a filmboxok is így voltak aztán azok eltűntek mármint levannak tiltva nyilvánvalóan ahogy az HBO csatornáknak is lennie kéne.. De ezek nincsenek azóta se.
Na szóval tegyük fel hbo go-t szeretném használni akkor most mivan? Talán működne? Vagy nem mert nincs is rá előfizetésünk, mármint az HBO packra? Legrosszabb esetben rájönnek hogy nincs jogosultságunk nézni amúgy se a csatornákat és ezeket is letiltják?
-
Clever0
senior tag
válasz
rosszcsont88 #9955 üzenetére
Két antenna is elég. Pl. egyikbe 1w-13e, másikba 16e-23e, vagy 1w(-9e), 13e-23e.
-
rosszcsont88
tag
-
Dave1984
őstag
válasz
BornToBePuli #9948 üzenetére
Köszi, akkor marad a telefonálás 😕
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest