Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz
#81556480 #5039 üzenetére
Ez az oldal sokat segíthet.
Beírod hol vagy éppen, majd kiválasztod a 0.8W-t és a GO-ra katt. -
frovery
senior tag
válasz
tylerddd #5035 üzenetére
Annak a felvételeit csakis abban a beltériben tudod visszanézni, amivel rögzítetted. ha egy tök ugyanilyan készülékbe átrakod a felvételedet, már ott sem lesz nézhető. Sajnos maga a processzor rak rá egyedi kódolást. Ez amolyan jogi védelem.
Már csak régebbi készülékek tudnak kódolatlanul rögzíteni, vagy linuxosat kell vegyél.
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Megoldható-e az, h úgy vegyek fel a saját beltérivel, h azt PC-n meg tudjam nézni?! Ezt a TS formátumot nem igazán szereti semmi, még azok a programok se játszották le, amikhez oda volt írva a támogatás. A beltérin be is állítottam, h ne kódoltként vegyen fel.
TS/TP/MPEG felvételi lehetőség van ill., h kódolt vagy kódolatlanként vegyen fel.
-
frovery
senior tag
válasz
_Norbi_ #5027 üzenetére
Norbi megint okoskodsz!
Nem azt írtam, hogy szakítsa szét, hanem nyomja meg a tányér szélét egyik, majd másik irányba. Elég 1mm-es nyomás és már látható, hogy csökken, vagy növekszik a jelszint. Ha növekszik, akkor lehet korrigálni az antennán. Sokszor elég ha az egyik oldali csavart elkezded húzni csak az egyik irányba, már változik a jelszint.
Ugyanúgy kell itt is húzni a csavarokat, mint az autó kerék anyákat. Mindíg átlóban és közben figyelni a jelszinteket.
Ha egy nem hozzáértő meglazítja a csavarokat, azzal többet árthat, mint használna!
Hidd el, több 100 antennát felraktam már 1994-től, mióta szerelek. -
KisDre
senior tag
Műholdas tévé csomag témában tudna valaki nekem segíteni?
Jelenleg kb 6900Ft -t fizetünk havi szinten egy trió csomagra (vidanet), de a telefont nem használjuk, a net az gyenge, a tv csatornáknak meg kb felét nem is nézzük (én pl nem is tévézek de ez most más téma)
A lényeg az, hogy maradnék vidanetnél ami a netet illeti csak feljebb váltva (olcsóbb a T-Home-nál: http://vidanet.hu/termekek/internet/kabelnet-10/ )
S TV gyanánt meg UPC Direct Medium -ra gondoltam először aztán látván hogy a Light is milyen jó csatornákat tartalmaz (2db Viasat, meg a már kb alap retek és kettőtévé bár, egyedül ismeretterjesztő csatornát hiányolom), megérősebb lenne a Light csomagot.
Szóval maga a kérdésem hogy a műholdas tv bekötésénél milyen költségek vannak? szerk.: Úgy értem egyszeri, mint a beszerelés stb. Vagy ha tegyük fel 1 éves hűséggel kötöm meg akkor elengedik esetleg? -
Laca0
addikt
válasz
frovery #5025 üzenetére
Köszi!!! Jobb lett, mint újkorában!
Mivel hengeres csőre van felfogatva, elfordult egy kicsit. Nem kellett nagy erő a visszafordításhoz. Eredetileg 85%-ot hozott, most 90-100% között váltakozik.
Húztam egy keveset a rögzítő csavarokon, hogy ne fordítsa el a szél megint. Valamit majd kitalálok, hogyan lehetne jobban lefixálni...
Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet!!!_Norbi_
Egész könnyen fordult, nem kellett erőltetni. Egyik kezemmel a konzolt fordítottam, a másikkal meg a tányér szélét, de csak kontrolláltam a fordítást, ott nem erősködtem. -
_Norbi_
aktív tag
csab2 : ki lesz cserélve , direktkártya van helyette
direktkártya+ -
csab2
veterán
Valahol olvastam, hogy a UPC Direct a régi - Cryptoworks - kártyákat ki fogja cserélni. Erről van valakinek valamilyen információja?
-
frovery
senior tag
Ilyenkor én azt szoktam javasolni, hogy a tv-t a parabolához látható távolságon belülre vigyed. Ekkor a tányér háta mögé állsz és megnyomod a tányér egyik felét, majd a maásik felét, feszítve kicsit és meglátod, hogy változik e a jelszint. Csavarokat nem kell meglazítani, elég a kicsit feszítés. Ugyanezt a dőléssel is le, ill. felfelé is.
Ha nem javul, akkor hívd fel őket és küldenek szerelőt. Aki nem ért hozzá annak nem érdemes vacakolni vele, mert csak árthat. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
1-2 hete vacakolnak az adások. A viharos idő már elment, süt a nap, de a csatornák nem jöttek vissza.
85% a jel erősség és 30-40-50% a jelminőség.
Elmozdulhatott az antenna? Vagy csak koszos lenne?
Az elmozdulás ellen szól, hogy a jelerősség 85%, mint eddig mindig. Ha nem jól állna, szerintem akkor nem lenne ilyen erős... a jelminőség 80% volt eddig.
Szerintetek helyre lehet hozni műszer nélkül? -
törölt tag
Oké értem!
Gondoltam én hogy nem fog menni, de azért egy kérdést megért
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Érkezik a Syberia: Remastered
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest