- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz
#81556480 #5039 üzenetére
Ez az oldal sokat segíthet.
Beírod hol vagy éppen, majd kiválasztod a 0.8W-t és a GO-ra katt. -
frovery
senior tag
válasz
tylerddd #5035 üzenetére
Annak a felvételeit csakis abban a beltériben tudod visszanézni, amivel rögzítetted. ha egy tök ugyanilyan készülékbe átrakod a felvételedet, már ott sem lesz nézhető. Sajnos maga a processzor rak rá egyedi kódolást. Ez amolyan jogi védelem.
Már csak régebbi készülékek tudnak kódolatlanul rögzíteni, vagy linuxosat kell vegyél.
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Megoldható-e az, h úgy vegyek fel a saját beltérivel, h azt PC-n meg tudjam nézni?! Ezt a TS formátumot nem igazán szereti semmi, még azok a programok se játszották le, amikhez oda volt írva a támogatás. A beltérin be is állítottam, h ne kódoltként vegyen fel.
TS/TP/MPEG felvételi lehetőség van ill., h kódolt vagy kódolatlanként vegyen fel.
-
frovery
senior tag
válasz
_Norbi_ #5027 üzenetére
Norbi megint okoskodsz!
Nem azt írtam, hogy szakítsa szét, hanem nyomja meg a tányér szélét egyik, majd másik irányba. Elég 1mm-es nyomás és már látható, hogy csökken, vagy növekszik a jelszint. Ha növekszik, akkor lehet korrigálni az antennán. Sokszor elég ha az egyik oldali csavart elkezded húzni csak az egyik irányba, már változik a jelszint.
Ugyanúgy kell itt is húzni a csavarokat, mint az autó kerék anyákat. Mindíg átlóban és közben figyelni a jelszinteket.
Ha egy nem hozzáértő meglazítja a csavarokat, azzal többet árthat, mint használna!
Hidd el, több 100 antennát felraktam már 1994-től, mióta szerelek. -
KisDre
senior tag
Műholdas tévé csomag témában tudna valaki nekem segíteni?
Jelenleg kb 6900Ft -t fizetünk havi szinten egy trió csomagra (vidanet), de a telefont nem használjuk, a net az gyenge, a tv csatornáknak meg kb felét nem is nézzük (én pl nem is tévézek de ez most más téma)
A lényeg az, hogy maradnék vidanetnél ami a netet illeti csak feljebb váltva (olcsóbb a T-Home-nál: http://vidanet.hu/termekek/internet/kabelnet-10/ )
S TV gyanánt meg UPC Direct Medium -ra gondoltam először aztán látván hogy a Light is milyen jó csatornákat tartalmaz (2db Viasat, meg a már kb alap retek és kettőtévé bár, egyedül ismeretterjesztő csatornát hiányolom), megérősebb lenne a Light csomagot.
Szóval maga a kérdésem hogy a műholdas tv bekötésénél milyen költségek vannak? szerk.: Úgy értem egyszeri, mint a beszerelés stb. Vagy ha tegyük fel 1 éves hűséggel kötöm meg akkor elengedik esetleg? -
Laca0
addikt
válasz
frovery #5025 üzenetére
Köszi!!! Jobb lett, mint újkorában!
Mivel hengeres csőre van felfogatva, elfordult egy kicsit. Nem kellett nagy erő a visszafordításhoz. Eredetileg 85%-ot hozott, most 90-100% között váltakozik.
Húztam egy keveset a rögzítő csavarokon, hogy ne fordítsa el a szél megint. Valamit majd kitalálok, hogyan lehetne jobban lefixálni...
Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet!!!_Norbi_
Egész könnyen fordult, nem kellett erőltetni. Egyik kezemmel a konzolt fordítottam, a másikkal meg a tányér szélét, de csak kontrolláltam a fordítást, ott nem erősködtem. -
_Norbi_
aktív tag
csab2 : ki lesz cserélve , direktkártya van helyette
direktkártya+ -
csab2
veterán
Valahol olvastam, hogy a UPC Direct a régi - Cryptoworks - kártyákat ki fogja cserélni. Erről van valakinek valamilyen információja?
-
frovery
senior tag
Ilyenkor én azt szoktam javasolni, hogy a tv-t a parabolához látható távolságon belülre vigyed. Ekkor a tányér háta mögé állsz és megnyomod a tányér egyik felét, majd a maásik felét, feszítve kicsit és meglátod, hogy változik e a jelszint. Csavarokat nem kell meglazítani, elég a kicsit feszítés. Ugyanezt a dőléssel is le, ill. felfelé is.
Ha nem javul, akkor hívd fel őket és küldenek szerelőt. Aki nem ért hozzá annak nem érdemes vacakolni vele, mert csak árthat. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
1-2 hete vacakolnak az adások. A viharos idő már elment, süt a nap, de a csatornák nem jöttek vissza.
85% a jel erősség és 30-40-50% a jelminőség.
Elmozdulhatott az antenna? Vagy csak koszos lenne?
Az elmozdulás ellen szól, hogy a jelerősség 85%, mint eddig mindig. Ha nem jól állna, szerintem akkor nem lenne ilyen erős... a jelminőség 80% volt eddig.
Szerintetek helyre lehet hozni műszer nélkül? -
törölt tag
Oké értem!
Gondoltam én hogy nem fog menni, de azért egy kérdést megért
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest