- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-11-15 16:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogabi
őstag
-
molvany
aktív tag
-
tylerddd
veterán
-
törölt tag
-
frovery
senior tag
Norbi megint okoskodsz!

Nem azt írtam, hogy szakítsa szét, hanem nyomja meg a tányér szélét egyik, majd másik irányba. Elég 1mm-es nyomás és már látható, hogy csökken, vagy növekszik a jelszint. Ha növekszik, akkor lehet korrigálni az antennán. Sokszor elég ha az egyik oldali csavart elkezded húzni csak az egyik irányba, már változik a jelszint.
Ugyanúgy kell itt is húzni a csavarokat, mint az autó kerék anyákat. Mindíg átlóban és közben figyelni a jelszinteket.
Ha egy nem hozzáértő meglazítja a csavarokat, azzal többet árthat, mint használna!
Hidd el, több 100 antennát felraktam már 1994-től, mióta szerelek.
-
minas
aktív tag
-
minas
aktív tag
-
Mano66
senior tag
-
minas
aktív tag
Ebbe már mosakodni lehet

Ma voltam bent egy viszonteladónál. Azt mondta, hogy cserélni kellene a kártyát - ahogy korábban szó volt itt a fórumon róla - és ILYEN kártyát mutatott (kölcsönöztem a képet a fórum egy korábbi linkjéről).
Ez Ice Cryptoworks? Ha a mostani Philips 6010-es készülékemhez való családi képes kártyát cseréltetem erre a kártyára, akkor azt át tudom tenni alkalomadtán saját beltéribe? -
minas
aktív tag
-
minas
aktív tag
Ezt én értem, azt nem mondtam, hogy ez 2020-as (de pont úgy néz ki), szóval olyan HD2220-as - elvileg - nem létezik, amilyet kaptam.. És hogy jobban megnéztem (karcok, kopások) használtnak is tűnik. Más problémákról nem is beszélve. Ez nekem nem kell. Viszem vissza. Meglátom hogyan állnak hozzá.
mcas szoftver felrakása után vissza lehet állítani az eredeti szoftvert, állapotot?
-
molvany
aktív tag
-
frovery
senior tag
-
bopeti98
őstag
-
minas
aktív tag
Úgy értettem, hogy helyettesíthető, hogy UPCD-hez alkalmas az Alma is egy olyan kártyával, ami nincs a upc-s boxhoz párosítva. Mivel most beltéris előfizetésem van és nem kártyás.
Direct + csomagom van. Nyilván amíg nincs mellé HD előfizetés, még használható az Alma beltéri, csak nem lesz addig HD csatorna egy sem.Közben megtaláltam, hogy szoftverrel lehet a conax kártyaolvasós beltérit alkalmassá tenni irdeto kártya olvasására.
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
-
bopeti98
őstag
-
minas
aktív tag
-
Ceko
senior tag
-
makoss
veterán
-
Ceko
senior tag
-
Ceko
senior tag
-
makoss
veterán
Olvasd el ami az első hsz-ben van
telepíteni kell a Serviio progit,
feltenni az ffdshow kodeket, lehetőleg tiszta gépre
Serviionál meg kell adni mit lásson a tv
no meg a tv szerint (nem tudom milyen tévéd van) nekem LG 42 LA 620S korábban wi-fivel próbáltam átküldeni a netről leszedett fájlokat s mihelyst leszedte már nézhető is a tv-n, ha nem, akkor is rá lehet frissíteni az adott meghajtóra vagy arra ami be van jelölve a Serviio-n belül -
törölt tag
-
Motion_Blur
félisten
-
_Norbi_
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
-
zeusz55
senior tag
Köszi!
Képzeljétek mi volt a baj.. hiába indítottam mindent oda vissza továbbra is csak pár csatorna volt, és azt mondta a nő az UPCnél hogy van olyan hogy ha X ideig áram nélkül vagy akár standbyon van (ez lehet akár egy hét is), a kártya kiüti magát mintha érvénytelen lenne, és ők indítják újra a kártyát és nézzem legalább egy oráig a 38as Tv paprikát
(mert ott a leggyorsabb a jel) és akkor hamar átmegy az adatfrissítés szóval igy megoldottuk... de rajtam kívül nincs senki aki egy hétig ne nézne szellő pistát a tvbe? 
-
minas
aktív tag
-
minas
aktív tag
A mostani egyes fejkonvertert le kell cserélnem twin-re, mert két tévéhez vinném a jelet. Nem tudom, hogy a fej választásánál lényeges szempont-e, hogy a mostani tv a fejtől 8-10 méterre van (tehát ennyi a koax), viszont a másik tévéhez/beltérihez 28-30 méter kábel kell. Mindegy milyen kettes fejet veszek? Illetve kell ilyen távon már erősítés? (úgy tudom a UPC Direct 15 méterig garantálja a minőséget)
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
-
makoss
veterán
-
frovery
senior tag
-
makoss
veterán
-
woodworm
veterán
-
poli27
veterán
-
woodworm
veterán
-
poli27
veterán
-
New_Man
csendes tag
-
haligábor
tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
New_Man
csendes tag
-
blogos
tag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
blogos
tag
Kösz az infót.
Viszont nem véletlenül nem egyértelmű a dolog, hiszen te is úgy írtad, hogy "kifizettem mint szerelési díjat".
Na és a szerelési díj fogalmából egyáltalán nem következik, hogy a kültéri egység is benne van
Meg ki tudja, hogy mi volt 10 éve
A lényeg, hogy még egyszer köszi mindenkinek a felvilágosítást.
-
molvany
aktív tag
-
frovery
senior tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
bopeti98
őstag
-
frovery
senior tag
Norbi, te egy igazi eszméletlen érthetetlen figura vagy. Ebből még én sem tudom kibogozni, hogy mit is akarsz, aki 17 éve műholdazással foglalkozom. Hát még egy amatőr, aki most kérdez előszőr.
Legegyszerűbb, ha lemondja a szolgáltatást és elmegy a legközelebbi forgalmazóhoz, majd vesz tőle egy direkt kártyárt. Sokkal olcsóbban kijön havi szinten, mint egy sima előfizetéssel. Az Amikoba simán használható a direkt kártya ami jelenleg ice tipusú. Egy emus szoftot kell csak az Amiko-ra feltölteni aztán megy simán.
-
_Norbi_
aktív tag
upc gyári szoftverját úgy kiolvasva visszafejtik hogy nem lesz semmi baja a upc készüléknek

így van megoldva irdeto2 és nagravision3 párosítása dreambox-ba
hogyha már szolgáltató nem képes adni kártyát akkor ilyenre vetemednek egyesek
soknak fantáziáját firtassa ez két kodolás
kár párosítani.
érdekes hogy conax és videoguard kódolás sosem volt feltörve ....
nem tudnak vele megbirkózni . de többi mind fel volt törve kártya rossz titkosítása miatt -
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
-
poli27
veterán
-
NyalokAA
senior tag
Direct + csomagról beszélsz jelenleg . Maradjunk annyiban , hogy nem kell megvenni a kültérit mert gyakorlatilag az első havi díjért megkapod, 3490 ft a bekötés 2 beltériig utána a quad fej miatt drágább.
A havi díj pedig 3 hónapig 3490ft ( ebből 1 hónapot kifizetsz a kültérire meg a havi díjra bekötéskör ) utána 3.-tól a 9.hónapig 3990ft aztán 10. hónaptól 4190ft. A hűség pedig nem 2 év hanem 2015.02.05 a jelenlegi akcióban.
Direct + mellé pedig a társkészülék 300ft/hó ezt hozzá kell adni a havi díjhoz 2készüléknél. Jelen pillanatban ezek a feltételek.
Direktkártyánál pedig a Direct+ 2990ft 3hónapig a havi díj utána pedig 3190ft , a társkártya pedig 100ft 3hónapig utána 300ft és ezt is 2015.02.05 ig kell megtartani
Amennyiben segítenél Norbi ne csak összecsapd a választ , hanem fejtsd is ki érthetően mert sokan itt nem értik , hogy mit is szeretnél valójában mondani.(Aki Szabolcs megyében lakik kereshet esetleg kicsivel még kedvezőbb ajánlatokért privátba)
-
bogabi
őstag
-
bogabi
őstag
-
New_Man
csendes tag
-
New_Man
csendes tag
-
törölt tag
-
zeusz55
senior tag
-
zeusz55
senior tag
Igazából a kábelezés igy néz ki hogy tetőről jön le ház oldalába kábel boxig, majd onnan be a lakásba és ott volt egy toldó, namost mivel a lakásban lévő kábelrész a toldó előtt elég ratyi volt igy a dobozig visszavágtuk és onnan raktuk rá a toldást, hogy ha bent a lakásba törik, stb sérül, akkor azt könnyen lehet cserélni. Csak mondta haver hogy ami fentről jön kábel amit most visszavágtunk az is elég gáz... T-home-os szerelő, szóval ami most be lett rakva azt eszközzel toldottuk, jel nálunk mindig votl 2 év alatt egyszer sem volt akkora zuhi hogy elemnt volna... viszont a tányért lövésem sincs mekkora lehet... 60-80 cm sztem kb...
-
zeusz55
senior tag
-
frovery
senior tag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
molvany
aktív tag
A HBO HD - nak semmi köze a HD csomaghoz, ugyanis az már nem Magyar alap csomag rész.
Továbbá bogabi fórumtársnak igaza van abban, hogy nagyon sokszor olyan összefüggéstelenül írogatsz, hogy képtelenség kibogozni, mi is akar lenni.
Az nem gond ha valaki " gyengébb " a Magyar nyelvel ( én sem vagyok Magyar ).
De valami útom - módon meglehet oldani, hogy értelmesebb / érthetöbb legyen az írásod. -
bogabi
őstag
És akkor ez hol 8? Mert Te ezt írtad ide. Mindegy, felejtsük el. Olyan össze-vissza irkálsz, hogy azt is nehéz kibogozni, mit is akartál közölni.... Én az HBO HD-vel együtt (ami ugye külön prémium csati) 13 HD csatornát számoltam össze. Aztán lehet, hogy ezen kívül még van egy pár FTA, ami nincs benne a Direct hivatalos csatorna listájában, de ez akkor sem 8. Te pedig ennyit írtál.
-
molvany
aktív tag
-
bogabi
őstag
-
Ghostman78
őstag
-
Ghostman78
őstag
semmi sem volt rossz, mert ha Te is, vetted volna a fáradságot és elolvasod amiket írtam itt a fórumon (mint ahogy azt kértem más fórumtársamtól is, csak lusták vagytok rá, vagy pedig csak szartok arra amit kérek tőletek) , mielőtt engem álíltasz be hozzá nem értőnek, 3 beltéri egységem van, mind a hármon eltünt anno ez a 4 adó, és mivel le lett cserélve a beltériegység 1 próba erejéig kártyástul, antennástul, fejegységestül, tányérostul,kábelestül,plussz át lett helyezve a tükör is más helyre, de a hiba továbbra is fent állt, így jegyzőkönyvezésre került ez a jelenség a UPC felé, hogy nálam (illetve még sok más embernél is) ez a 4 adó pár hónapig nem jött be.....
és igen voltak olyanok (ők voltak többen) akinél nem volt ilyen probléma, de sok embernél nem volt fogható az adott frekvencián ez a 4 adó
(#4529) frovery : úgy látszik 2014 a meghazudtolók, és az ő pártját fogó emberek éve....
szánalom
-
Gabonetta
aktív tag
-
woodworm
veterán
-
Watt25
veterán
-
törölt tag
Nem igazán értelek ( sőt egyáltalán nem ).Nem értem mi nem világos abban amit leírtam?
Egy TECHNISAT TechniCrypt Irdeto CI+Modulba ment tökéletesen eddig a UPC directkártya,de a modul elhalálozott.A story többi részét meg a kérdésemet megírtam fentebb.Ehhez milyen képet kellene becsatolni a jobb érthetőség kedvéért?
A kártya meg az új ICE virágos Freesat. -
woodworm
veterán
Nincs szükségem semmi extra funkcióra. A eszközök csereakcióban kerültek hozzám (dsx6010, tányér, fej). Jelenlegi célom egy olcsó szolgáltatás további befektetések nélkül. Az általad felsoroltak közül egyedül a nem univerzális kártyaolvasó érinthet, mert rákeresve (akár itt a topikban) eltérő információk találhatóak.
Tehát nem tudom, hogy jelenleg a upc milyen kódolású kártyákat ad ki a szimpla direktkártya szolgáltatásához, ha már csak az új kódolás megy, az jó-e a dsx 6010-esbe.
Ha azt mondod menni fog, akkor örülök, ha nem, akkor buktam pár üveg sör árát. -
woodworm
veterán
-
wmati
addikt
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
-
EmberXY
veterán
-
csab2
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
Tomcsi1987
csendes tag
-
lalakov
senior tag
-
zeusz55
senior tag
-
zeusz55
senior tag
-
Ceko
senior tag
-
makoss
veterán
nem érted miről beszélek
van tévém az már eleve adott: LG 42 LA 620S ami tudja ezt a funkciót de nekem a UPC Direct+ csomagon felül még külön kártyáért nem fogok fizetni ráadásul havonta az meg szó sem lehet róla
Itt arról van szó, hogy a UPC tüntesse már végre el a beltérit és álljon át CI+-re
cserélje le a beltérit kártyára vagy ha 1× díjban kell kifizetni a beltéri helyett a kártyát az még menne, de ne lenne már beltéri egy olyan modern tévéhez mint a mostanim, erre várok....
-
Batib
őstag
Ugy tűnik nem egy dologról beszélünk.
Természetesen tudom hogy lehet venni ICE cam modult. Én arról beszélek hogy a UPC tervezi azt a szolgáltatást, hogy kártyát és modult ad ami össze lesz párosítva.Ez nem a mostani Direktkártya megoldás. Itt a hír.
(Van otthon egy GM 990 is jol megy benne a CW kártya)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- E-roller topik
- Videós, mozgóképes topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)