Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
vista/win7-tel még nem próbáltam, mert nincs dvd-íróm. Nomád körülmények vannak ilyen fronton jelenleg.
A gép eredetileg egy 160gb WD-vel jött, azon volt a rendszer, amit letöröltem. Azzal is ugyanezt csinálta, ezért vettem egy 40 gigásat, hogy hátha a nagy méret a baja. Szóval a vinyókat nézve ugyanaz a probléma.
A dos6.22 simán felment floppyról, szóval a vinyó önmagától tud bootolni, ez biztos. Csak az XP írja ki ezt a hibát, miután betöltött mindent a memóriába az install elején.
A vinyókat már próbáltam Fat-ben, Ntfs-ben, low level-lel, most vettem egy linux cd-t olcsón, ha megjön legfeljebb felrakom azt. Most napközben dolgozok, de ha lesz időm, még a win95 floppy változatára gondoltam, már csak kíváncsiságból is.
Most levelezek egy angol sráccal, aki 5 fontért installál, hogy azért az 5 fontért adja oda dvd-n a win7-et, a többit bízza rám. Az lenne ám a jó vétel
Ami a Hirens boot cd-n rajta van, már mindent kipróbáltam... A Seatools is rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Gumi és felni topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Xbox Game Pass [2025] - A decemberi lista
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi