Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
vista/win7-tel még nem próbáltam, mert nincs dvd-íróm. Nomád körülmények vannak ilyen fronton jelenleg.
A gép eredetileg egy 160gb WD-vel jött, azon volt a rendszer, amit letöröltem. Azzal is ugyanezt csinálta, ezért vettem egy 40 gigásat, hogy hátha a nagy méret a baja. Szóval a vinyókat nézve ugyanaz a probléma.
A dos6.22 simán felment floppyról, szóval a vinyó önmagától tud bootolni, ez biztos. Csak az XP írja ki ezt a hibát, miután betöltött mindent a memóriába az install elején.
A vinyókat már próbáltam Fat-ben, Ntfs-ben, low level-lel, most vettem egy linux cd-t olcsón, ha megjön legfeljebb felrakom azt. Most napközben dolgozok, de ha lesz időm, még a win95 floppy változatára gondoltam, már csak kíváncsiságból is.
Most levelezek egy angol sráccal, aki 5 fontért installál, hogy azért az 5 fontért adja oda dvd-n a win7-et, a többit bízza rám. Az lenne ám a jó vétel
Ami a Hirens boot cd-n rajta van, már mindent kipróbáltam... A Seatools is rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.02
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest