- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dillon
tag
Bakker, annyit irkáltok róla, felrakom én is a gépre, aztán hajrá

-
tonyr
csendes tag
érdekelne az undying, ha vkinek megvan és elado !!!
persze eredetiben kell, dobozában, stb...
elöre is thx -
kanmajom
tag
a legvégén hogy nyírjam ki a torony tetején a repkedő főgonoszt? min dig kibombáz
-
Törzsúr
senior tag
Ja és szerintem még mai szemmel nézve is néz ki valahogy, nagy kedvet kaptam ,szerintem felrakom

-
Törzsúr
senior tag
Én is játszottam, mondhatni ismerem ezt a játékot, már az elején nagyon megfogott amikor megyek a folyosón és egyszercsak kimegy a villany, nahát marhajó
, a másik ami nagyon tetszett szintén még az elején amikor befordulok egy folyosón és egy tükör van velem szemben amiben megjelenik egy szellem a hátam mögöt mire megfordulok nincs ott
, kicsit ilyen paráztatós de tényleg fasza!!Valamilyen okból kifolyólag nem játszottam végig...de király a játék!!

-
Ferdzsoo
addikt
-
-
wombation
tag
Ezt a játékot nem lehet megunni,már 7szer játszottam végig a Half Life-al egyidejűleg
A hangulata N1! -
kanmajom
tag
heló
én tegnap előkotortam az undyingot annakidején játszottam vele de elakadtam .
nem emlékszik vki hogy lehet a felíratot bekapcsolni az átvezető filmeknél? beszélek valamennyire angolul de nem értek meg mindent azért sajnos. -
Ferdzsoo
addikt
Igen, csak éppen az egy agyatlan szar, ami mellesleg qrvára nem is félelmetes.
De azért köszi...
Szerintem is jobb félelmesztés
szempontjából az undying mint a doom3. Persze grafikailag össze sem lehet hasonlítani a 2 gammát, de hangulatban az undying szerintem utánozhatatlanra sikeredett. -
zed01
őstag
Tényleg olyan jó játék? Most tettem fel a linux wine-ra. Nagyon felkeltettétek az érdeklődésemet. Még nem játszottam vele. Úgy tudom unreal 2 motoros, így a rendszerigénye sincs az egekben. Melyik a jobb? A DOOM 3, vagy az Undying? Gondolom grafikailag a DOOM 3 jobb, újabb játék. Az durva lenne, ha az Undying még a DOOM 3-nál is félelmetesebb lenne.
-
Ferdzsoo
addikt
A legrémisztőbb játék amit valaha alkottak. Emléxem mikor éjjel 3-kor nyomtam a gammát, leírhatatlan élmény, volt hogy olyanokat ugrottam a székben hogy kompletten akkorát rántottam az egern ijedtemben hogy kiszakítottam a gépből. Meg egyszerűen hátborzongató az egész. Harc közben is a hangok annyira el vannak találva hogy amíg harcolok a hátamon futkos a hideg és alig várm már hogy elterüljenek a földön ezek a kreálmányok.
Ha ebből csinálnának egy felújított változatot 2008-as graffal, világszám lenne...

-
FragMaster
addikt
nálam mai napig az egyik etalon

2001-ben azért odab...vágott rendesen, és még ma is kellemes -
zsiga667
addikt
Legutóbb egy hónapja játszottam végig, és éppen éjjel van igazán jó hangulata, fülessel, jó hangosan.

Egyébként van másik topicja is a játéknak, amiben több a hozzászólás. Bővebben: link -
zsiga667
addikt
Minek hoztad fel?

[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Ezt a játékot ma 2 perc alatt meglehet unni.
-
Elrood
őstag
Na, Clive Barker's Undying(tm)-ról van szó.
Ki ismeri ezt az FPS-t? Nekem nagyon bejött
Valahogy megtetszett ez a horror-fps.
Várom azoknak az élményeit akik játszottak vele!
(The Thing is horror-tps-nek volt beharangozva, de nekem nem tűnt annak. Inkább egy nagyon nehéz game-nek
, most a Silent Hill 2-t próbálom megszerezni, esetleg ezzel játszott már valaki?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Highguard
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenkinek kötelező